Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma sensu używać ich obu, zrób jeden element jednym, drugi drugim, porównaj efekty i jakość pracy z nimi i wybierz ten, który Ci bardziej podpasuje.

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

obydwa środki są zamknięte nie używane i takie muszę oddać myślę że zostawię MEGUIARS SWIRLX ma więcej substancji ścierajacych a trzeba coś dać miedzy tym MEGUIARS SWIRLX a woskiem COLLINITE coś polecicie ?

Opublikowano

Co polecacie do stosowania na plastiki zewnętrzne ?

ValetPRO Yellow Bumper Gel, Meguiar’s Gold Class Trim Detailer czy Shiny Garage Jet-Black Exteriro Trim Restorer

Opublikowano
Jak przygotować i woskować auto z napisami reklamowymi żeby nie zniszczyć napisów jaka chemia im szkodzi

Ja myjac swoje auto firmowe na ktorym sa reklamy, uzywam normalnie pian aktywnych Magifoam,Gyeon, szampony itp. W ogule sie z tym nie szczypie i nic sie z tym nie dzieje. Jezeli chodzi o woskowanie to, nie woskuje tych napisow itp. Ale uzywajac np WetCoata to oczywiscie normalnie je spryskuje.

Opublikowano
Co polecacie do stosowania na plastiki zewnętrzne ?

Kochemie Nano Magic Plastic Care lub VP Dionizus Trim Glitz - będziesz zadowolony, trwałość rekompensuje cenę ;)

Opublikowano

Mam pytanie związane z interfejsem diagnostycznym OBD2 ELM 327, a mianowicie chce zainstalować sobie aplikacje w telefonie Torque Pro i nie wiem do końca który interfejs bluetooth wybrać. Na Alle jest pełno tego typu ogłoszeń i ceny zaczynają się za najtańszy od około 20zł do grubo ponad 100. Może ktoś ma tego typu urządzenie i może polecić jakiegoś sprzedawcę ewentualnie model, który nie okaże się totalnym szitem :kox:

Opublikowano

Wiecie może dlaczego mając napisanych ponad 20 postów nie mogę dalej zakładać tematów ? :thumbdown:

Opublikowano

Dzieki za podpowiedz, na alle jest wlasnie najwiecej tych niebieskich wersji (wychodzi na to ze wadliwych). Co do samego programu to mi glownie chodzi o biezacy odczyt parametrow silnika itp. i skoro dziala to bede zamawial :good:

Opublikowano
z Torque pro u mnie w Bravo II działa bez problemu.

Heh, u mnie natomiast Torque pro pokazywał totalne bzdury. Za to do wszelkich fiatów, lancii i alf masz na androida świetny Alfaobd. :good:

Opublikowano

Szybkie pytanie... czym odseparować ramkę tablicy rejestracyjnej od blachy w klapie bagażnika?

Widziałem u kogoś z naszego forum na fotach jakieś paski gąbkowe przyklejane. Wiecie co to mogło być?

Opublikowano

Jest sens aplikowania pasty 3M 50417 ręcznie na bardziej zrysowany lakier ( w drugim samochodzie ) a potem UC ?

Bo miałbym dostęp do tej pasty a zastanawiam się czy jest w ogóle sens aplikowania tej pasty ręcznie na lakier, bo nie wiem czy cokolwiek to pomoże ...

• Moderator
Opublikowano

GreQu, musisz jeszcze podać swój obwód w klatce piersiowej i w bicepsie. Po podaniu tych informacji, wypowiem się czy wg mnie masz szansę skutecznie podziałać ręcznie z zielonym korkiem :)

Opublikowano

Jak ktoś chce mieć łapy jak Burneika to może ręcznie zielony korek wypracowywać :D

Opublikowano
Jak ktoś chce mieć łapy jak Burneika to może ręcznie zielony korek wypracowywać :D

GreQu, musisz jeszcze podać swój obwód w klatce piersiowej i w bicepsie. Po podaniu tych informacji, wypowiem się czy wg mnie masz szansę skutecznie podziałać ręcznie z zielonym korkiem :)

Czyli już wszystko wiadomo :)

Opublikowano

jaki polecacie środek do prania foteli welurowych (szare) , jak już będzie ciepło to pożyczę od znajomych znajomego odkurzacz piorący ( mają jakiś najprostszy) i szukam płynu dobrego i zarówno taniego, polećcie coś.

Opublikowano

Panowie czym usunąć stary wosk z karoserii? Potrzebuje jakiegoś taniego a skutecznego środka. Słyszałem że mycie samochodu wodą z płynem do naczyń coś daje. Znalazłem też dość tani środek z K2: Klinet T6.

Opublikowano

@ hudy - AutoBrite Wax Off. Tani może nie jest, ale skuteczny. Płyn do naczyń nic nie usunie - chyba, że śladowe ilości umierającego wosku. Ewentualnie proces, podany przez kolegę @ cannonn

Opublikowano

Czy przy dzisiejszych warunkach na zewnątrz (12 stopni, brak słońca) mogę nakładać Gyeon Trim? Posiadam garaż ale taki jak w galeriach handlowych (bez ścian). Ewentualny szron ani wilgoć po nocy się nie osadza. Pzdr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.