Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytaj acidmk, na srebrny lakier ma położone Fusso do ciemnych (kładem wraz z nim). Pięknie opalizuje, ściemnienia nie zauważyłem.

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Czy miał już ktoś z Was do czynienia z latarką do inspekcji Monello Faro ?

Zastanawiam się pomiędzy tą latarką i np Convoy s2.

Opublikowano

Znacie jakiś sprawdzony sposób na gryzonie pod maską :?: Ostatnio zdjąłem górną pokrywę/wygłuszenie silnika i znalazłem tam małe kawałki chleba z masłem...niby jednorazowy przypadek aczkolwiek wolałbym uniknąć wizyt takich gości.

Opublikowano

Ja mam tę latarkę Monello ale nie mam innej więc nie mam jej do czego porównać - tak czy siak Monello spisuje się dobrze i pokazuje to i owo na lakierze.

• Moderator
Opublikowano
Znacie jakiś sprawdzony sposób na gryzonie pod maską :?: Ostatnio zdjąłem górną pokrywę/wygłuszenie silnika i znalazłem tam małe kawałki chleba z masłem...niby jednorazowy przypadek aczkolwiek wolałbym uniknąć wizyt takich gości.

W jednym z firmowych aut, gdzie pracuję był ten sam problem.

Pomogło rozwieszenie w komorze silnika kostek do WC Domestos. Jak na razie jest spokój.

Opublikowano

Ja mam tę latarkę Monello ale nie mam innej więc nie mam jej do czego porównać - tak czy siak Monello spisuje się dobrze i pokazuje to i owo na lakierze.

A jak byś ocenił jakość wykonania tej latarki ?

Opublikowano

A jak byś ocenił jakość wykonania tej latarki ?

Moim zdaniem jakość na bardzo wysokim poziomie. Latarka zapakowana w tekturowe pudełko. Na wyposażeniu koszyk na 3 baterie AAA + dodatkowa uszczelka gumowa do zakrętki baterii. Ja nie mam ale jest możliwość zakupienia ogniwa z ładowarką na USB. Aha poniżej kilka fotek.

lat1m.jpg

lat2m.jpg

lat3m.jpg

lat4m.jpg

Opublikowano

Pilne.

Zamówiłem kilka przedmiotów na MrCleaner.

Problem polega na tym, że na stronie głównej po zalogowaniu i sprawdzeniu danych mam inne dane wysyłki pieniążków niż dane które dostałem na emailu. Dziwne jest to, bo na stronie głównej mam dane do Warszawy a na emailu do Katowic. Dwie całkiem różne dane i teraz nie wiem, na jakie dane przelać $$$.

Wyslałem do nich wiadomość ale nie wiadomo kiedy odczytają a ja jutro chce z rana zrobić przelew...

Opublikowano

Firma zarejestrowana na Warszawę, biuro i magazyn w Katowicach. Ślij na te z maila.

Opublikowano
Firma zarejestrowana na Warszawę, biuro i magazyn w Katowicach. Ślij na te z maila.

Jeśli tak to śle na Katowickie dane czyli z email.

Opublikowano

Liczy sie tylko numer konta bankowego - wiec wpisany odbiorca jest bez znaczenia.

Opublikowano

Pytanie dotyczące Gtechniq G1 - z zestawu G1+G2, zostało mi tylko G1, czego mogę użyć zamiast G2 (residue remover)?

Opublikowano
Pytanie dotyczące Gtechniq G1 - z zestawu G1+G2, zostało mi tylko G1, czego mogę użyć zamiast G2 (residue remover)?

Wydaje mi się że IPA

Opublikowano

No tak, ale G2 aplikuje się po G1 (powłoce), żeby zmyć nadmiar po aplikacji powłoki. Czy ktoś próbował G1 przemywać IPA?

Opublikowano

Wiem że G1 przemywa się preparatem G2 i z tego co kiedyś słyszałem od jednego z partnerów forum to G2 to coś podobnego do IPA. Ja swoje już nałożone G1 raz na miesiąc przemywam IPA w stosunku 1:4.

Opublikowano

Ponieważ ostanio sie nie udało

jaki cleaner scierny/wypełniający pod syntetyk (FK) ?

Opublikowano

Czy kolejność AIO > Sealant > Wosk po 24h jest właściwa?

Czytałem, że BSD (QD) nie współgra zbyt dobrze z Poorboy's World Natty's Blue Wax.

Jaki inny QD polecacie? Lub też inny wosk w cenie PB, który współgra z BSD?

Opublikowano
Ponieważ ostanio sie nie udało

jaki cleaner scierny/wypełniający pod syntetyk (FK) ?

SRP

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.