funkoval Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Pytaj acidmk, na srebrny lakier ma położone Fusso do ciemnych (kładem wraz z nim). Pięknie opalizuje, ściemnienia nie zauważyłem.
zmarcinz Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Czy miał już ktoś z Was do czynienia z latarką do inspekcji Monello Faro ? Zastanawiam się pomiędzy tą latarką i np Convoy s2.
daniel87 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Znacie jakiś sprawdzony sposób na gryzonie pod maską Ostatnio zdjąłem górną pokrywę/wygłuszenie silnika i znalazłem tam małe kawałki chleba z masłem...niby jednorazowy przypadek aczkolwiek wolałbym uniknąć wizyt takich gości.
Pimps Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Czy miał już ktoś z Was do czynienia z latarką do inspekcji Monello Faro ?Zastanawiam się pomiędzy tą latarką i np Convoy s2. Ja mam tę latarkę Monello ale nie mam innej więc nie mam jej do czego porównać - tak czy siak Monello spisuje się dobrze i pokazuje to i owo na lakierze.
Moderator psemo Opublikowano 1 Marca 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Znacie jakiś sprawdzony sposób na gryzonie pod maską Ostatnio zdjąłem górną pokrywę/wygłuszenie silnika i znalazłem tam małe kawałki chleba z masłem...niby jednorazowy przypadek aczkolwiek wolałbym uniknąć wizyt takich gości. W jednym z firmowych aut, gdzie pracuję był ten sam problem. Pomogło rozwieszenie w komorze silnika kostek do WC Domestos. Jak na razie jest spokój.
zmarcinz Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Czy miał już ktoś z Was do czynienia z latarką do inspekcji Monello Faro ?Zastanawiam się pomiędzy tą latarką i np Convoy s2. Ja mam tę latarkę Monello ale nie mam innej więc nie mam jej do czego porównać - tak czy siak Monello spisuje się dobrze i pokazuje to i owo na lakierze. A jak byś ocenił jakość wykonania tej latarki ?
Pimps Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Czy miał już ktoś z Was do czynienia z latarką do inspekcji Monello Faro ?Zastanawiam się pomiędzy tą latarką i np Convoy s2. Ja mam tę latarkę Monello ale nie mam innej więc nie mam jej do czego porównać - tak czy siak Monello spisuje się dobrze i pokazuje to i owo na lakierze. A jak byś ocenił jakość wykonania tej latarki ? Moim zdaniem jakość na bardzo wysokim poziomie. Latarka zapakowana w tekturowe pudełko. Na wyposażeniu koszyk na 3 baterie AAA + dodatkowa uszczelka gumowa do zakrętki baterii. Ja nie mam ale jest możliwość zakupienia ogniwa z ładowarką na USB. Aha poniżej kilka fotek.
GreQu Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Pilne. Zamówiłem kilka przedmiotów na MrCleaner. Problem polega na tym, że na stronie głównej po zalogowaniu i sprawdzeniu danych mam inne dane wysyłki pieniążków niż dane które dostałem na emailu. Dziwne jest to, bo na stronie głównej mam dane do Warszawy a na emailu do Katowic. Dwie całkiem różne dane i teraz nie wiem, na jakie dane przelać $$$. Wyslałem do nich wiadomość ale nie wiadomo kiedy odczytają a ja jutro chce z rana zrobić przelew...
cannonn Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Firma zarejestrowana na Warszawę, biuro i magazyn w Katowicach. Ślij na te z maila.
GreQu Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Firma zarejestrowana na Warszawę, biuro i magazyn w Katowicach. Ślij na te z maila. Jeśli tak to śle na Katowickie dane czyli z email.
Ronol Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Liczy sie tylko numer konta bankowego - wiec wpisany odbiorca jest bez znaczenia.
gaskam Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Pytanie dotyczące Gtechniq G1 - z zestawu G1+G2, zostało mi tylko G1, czego mogę użyć zamiast G2 (residue remover)?
Pimps Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Pytanie dotyczące Gtechniq G1 - z zestawu G1+G2, zostało mi tylko G1, czego mogę użyć zamiast G2 (residue remover)? Wydaje mi się że IPA
gaskam Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 No tak, ale G2 aplikuje się po G1 (powłoce), żeby zmyć nadmiar po aplikacji powłoki. Czy ktoś próbował G1 przemywać IPA?
Pimps Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Wiem że G1 przemywa się preparatem G2 i z tego co kiedyś słyszałem od jednego z partnerów forum to G2 to coś podobnego do IPA. Ja swoje już nałożone G1 raz na miesiąc przemywam IPA w stosunku 1:4.
Ronol Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Ponieważ ostanio sie nie udało jaki cleaner scierny/wypełniający pod syntetyk (FK) ?
JustGood Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 co to jest? znajomy podrzucił mi klosze od e46, wcześniej sam próbował spapierowac i wypolerować
manio49 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 To jest wewnętrzne spękanie struktury. Nic z tym nie zrobisz.
mati009 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Czy kolejność AIO > Sealant > Wosk po 24h jest właściwa? Czytałem, że BSD (QD) nie współgra zbyt dobrze z Poorboy's World Natty's Blue Wax. Jaki inny QD polecacie? Lub też inny wosk w cenie PB, który współgra z BSD?
Chat Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Ponieważ ostanio sie nie udałojaki cleaner scierny/wypełniający pod syntetyk (FK) ? SRP
Rekomendowane odpowiedzi