Lokoko Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2015 Lime Prime Lite podejdzie pod FK 1000 ? Ciężki w aplikacji jest ten lekko ścierny?
mar79 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2015 Lokoko Lite nie jest ścierny łatwy w aplikacji, ale pod FK są lepsze clenery.
Lokoko Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2015 Lokoko Lite nie jest ścierny łatwy w aplikacji, ale pod FK są lepsze clenery. Miałem nadzieję, że coś zaproponujesz.
detailercar Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2015 Lokoko ja pod FK zastosowałem Achillesa na DA i leży już 4 miesiąc.
xxManiekxx Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2015 Jaki duster? Chemical Guys czy Zymol?
dawid.zu Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Czy samym Meguiar’s PlastX i ręczną pracą wypoleruję średnio zaniedbane reflektory?
Pit_Krk Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Czy samym Meguiar’s PlastX i ręczną pracą wypoleruję średnio zaniedbane reflektory? Nie.
dawid.zu Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 A co polecisz żeby usunąć ręczną pracą drobne ryski i zmatowienia?
kamilgt Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 jest temat o polerowaniu reflektorów, zajrzyj tam, a nie o wszystko ciągle pytasz tutaj....
Hubi RH Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Witam. Zna ktoś może sposób jak sie pozbyć kotów na masce przedniej.Przed zimą zrobiłem małą korekte przedniej maski.Pojechałem do city do teściówki , stanąłem na podwórku, po powrocie na drugi dzień oglądam auto a tu piękne ślady od je....... ych kotów zjeżdżalnie na masce sobie urządziły.
impex Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Witam.Zna ktoś może sposób jak sie pozbyć kotów na masce przedniej.Przed zimą zrobiłem małą korekte przedniej maski.Pojechałem do city do teściówki , stanąłem na podwórku, po powrocie na drugi dzień oglądam auto a tu piękne ślady od je....... ych kotów zjeżdżalnie na masce sobie urządziły. Nic z tym nie zrobisz, to dziadowskie zwięrzęta.Pozostaje garazowanie lub oddanie kotów w inne ręce.
pawelpp Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Ale to nie jego koty. Albo przestać jeżdzić do teściowej albo zabierać ze sobą jakiś koc i przykrywać maskę. Możesz też kupić pokrowiec na auto na allegro za 50zł i ściemniać, ze przed śniegiem okrywasz :-)
Hitchhiker Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Witam.Zna ktoś może sposób jak sie pozbyć kotów na masce przedniej.Przed zimą zrobiłem małą korekte przedniej maski.Pojechałem do city do teściówki , stanąłem na podwórku, po powrocie na drugi dzień oglądam auto a tu piękne ślady od je....... ych kotów zjeżdżalnie na masce sobie urządziły. Odstraszacz na kuny ze znanego portalu aukcyjnego i będziesz Pan (podobno) zadowolony
Eidos71 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Odstraszacz na kuny ze znanego portalu aukcyjnego i będziesz Pan (podobno) zadowolony Niestety - sprawdzone u teścia, gdzie są i koty i kuny Żadna chemia nic nie daje... Jedyne wyjście, to spryskać inne auto (stojące kilka metrów dalej) kroplami walerianowymi. Będą ciągnąć do tamtego auta, ale będzie to chamskie wobec właściciela tamtego auta...
funkoval Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 A elektroniczne odstraszacze, emitujące ultradźwięki były testowane?
Borys-Tech Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Ktoś coś wie na temat tego wosku Soft99 Mirror Shine Wax?
xxManiekxx Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Ponawiam pytanie. Jaki duster Chemical Guys czy Zymol?
mar79 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Lokoko np. DETAILER'S PRO Coating Prep Polish,PRIMA AMIGO,AUTO FINESSE TOUGH PREP ,DURAGLOSS 652,WOLFGANG - PAINTWORK POLISH ENHANCER ,Duragloss Squeaky Clean i wiele innych pod Sealanty ale jeśli Ci nie zależy na trwałości to Dodo będzie ok.
Barista Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 xxManiekxx, Ja mam Zymola i jest świetny, robi robotę :-) Ale i nie mam porównania do ChG.
xxManiekxx Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Domyślam się że oba są dobre ale właśnie ciekawi mnie czy ktoś miał porównanie
jagmar Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Co da lepszy efekt wizualny: 1) SONAX ProfiLine Polymer NetShield czy 2) SOFT99 - King of Gloss Black& Dark
Vespa Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Idę o zakład, że każdy, najtwardszy nawet wosk, da lepszy efekt wizualny od polimeru Sonaxa. Co do kropelkowania to bym się zastanawiał. Trwałość na pewno po stronie Sonaxa.
kubik Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Zależy co kto lubi,ale na ciemnych lakierach bardzo lubię PNSa,dorzuca głębi i szklistości
Moderator krd Opublikowano 2 Lutego 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Przy idealnym lakierze po korekcie oba dobrze go zabezpiecza, a kwestia tych dodakowych 2% to juz osobiste odczucia. Osobiscie szedlbym raczej w strone PNS'a ze wzgledu na wieksza trwalosc
jagmar Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 auto nie jest po korekcie... i własnie chyba zdecyduję się na PNS bo wyczytałem że ładnie przyciemnia i pogłębia kolor...
Rekomendowane odpowiedzi