Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Lokoko Lite nie jest ścierny łatwy w aplikacji, ale pod FK są lepsze clenery.

Miałem nadzieję, że coś zaproponujesz. :)

Opublikowano

Witam.

Zna ktoś może sposób jak sie pozbyć kotów na masce przedniej.Przed zimą zrobiłem małą korekte przedniej maski.Pojechałem do city do teściówki , stanąłem na podwórku, po powrocie na drugi dzień oglądam auto a tu piękne ślady od je....... ych kotów zjeżdżalnie na masce sobie urządziły.

Opublikowano
Witam.

Zna ktoś może sposób jak sie pozbyć kotów na masce przedniej.Przed zimą zrobiłem małą korekte przedniej maski.Pojechałem do city do teściówki , stanąłem na podwórku, po powrocie na drugi dzień oglądam auto a tu piękne ślady od je....... ych kotów zjeżdżalnie na masce sobie urządziły.

Nic z tym nie zrobisz, to dziadowskie zwięrzęta.Pozostaje garazowanie lub oddanie kotów w inne ręce. :)

Opublikowano

Ale to nie jego koty.

Albo przestać jeżdzić do teściowej albo zabierać ze sobą jakiś koc i przykrywać maskę.

Możesz też kupić pokrowiec na auto na allegro za 50zł i ściemniać, ze przed śniegiem okrywasz :-)

Opublikowano
Witam.

Odstraszacz na kuny ze znanego portalu aukcyjnego i będziesz Pan (podobno) zadowolony :good:

Opublikowano
Odstraszacz na kuny ze znanego portalu aukcyjnego i będziesz Pan (podobno) zadowolony :good:

Niestety - sprawdzone u teścia, gdzie są i koty i kuny :D Żadna chemia nic nie daje... Jedyne wyjście, to spryskać inne auto (stojące kilka metrów dalej) kroplami walerianowymi. Będą ciągnąć do tamtego auta, ale będzie to chamskie wobec właściciela tamtego auta...

Opublikowano

Lokoko np. DETAILER'S PRO Coating Prep Polish,PRIMA AMIGO,AUTO FINESSE TOUGH PREP ,DURAGLOSS 652,WOLFGANG - PAINTWORK POLISH ENHANCER ,Duragloss Squeaky Clean i wiele innych pod Sealanty ;) ale jeśli Ci nie zależy na trwałości to Dodo będzie ok.

Opublikowano

Co da lepszy efekt wizualny:

1) SONAX ProfiLine Polymer NetShield

czy

2) SOFT99 - King of Gloss Black& Dark

Opublikowano

Idę o zakład, że każdy, najtwardszy nawet wosk, da lepszy efekt wizualny od polimeru Sonaxa. Co do kropelkowania to bym się zastanawiał. Trwałość na pewno po stronie Sonaxa.

Opublikowano

Zależy co kto lubi,ale na ciemnych lakierach bardzo lubię PNSa,dorzuca głębi i szklistości :)

• Moderator
Opublikowano

Przy idealnym lakierze po korekcie oba dobrze go zabezpiecza, a kwestia tych dodakowych 2% to juz osobiste odczucia. Osobiscie szedlbym raczej w strone PNS'a ze wzgledu na wieksza trwalosc ;)

Opublikowano

auto nie jest po korekcie... i własnie chyba zdecyduję się na PNS bo wyczytałem że ładnie przyciemnia i pogłębia kolor...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.