TfB Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2016 Menzerna tez pyli jak wsciekla;D i szybko wysycha;D
powalla Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2016 679841 po tym wszedobylsim syfie 679841 Dobra, biorę Menzerne Czyli nic nie czytałeś na temat menzerny No nic , kupuj by na własnej skórze przekonać się o ... o tym co ludzie piszą na forum.
niron Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2016 dobra, jakoś to będzie ;p A właśnie że czytałem, że całkiem łatwo wyprowadza różne lakiery itp, o syfie nie doczytałem.. a dokładnie zdanie "menzerna jest bardziej tłusta od 3m i tak szybko nie wysycha " no i ten tego ;p
jasiek Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 a Jet Black od Shiny garage to działa jak czarnidło czy jakoś natłuszcza o co w tym chodzi? pytam bo pierwszy raz mam do czynienia z tym
Simoooon97 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 a Jet Black od Shiny garage to działa jak czarnidło czy jakoś natłuszcza o co w tym chodzi?pytam bo pierwszy raz mam do czynienia z tym Produkt ten przyciemnia plastiki i nadaje efekt hydrofobowy. Nie "natluszcza" bo to nie plak Masz opis i testy tego produktu w dziale dressingów do tworzyw zewnętrznych
SSN774 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 Ktoś może wie co się dzieje z GYEONem?? W sklepach ni ma Chodzi o to że zmieniają opakowania i wszyscy czekają z zamawianiem jak już będą w ofercie czy jaki ciul??
Szymi022 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 [ref]SSN774[/ref], jak pytałem sie w detailingshopie ze wzgledu ze gyeon wprowadzal nowe opakowania maja opoznienie i bedzie dostepne pod koniec tego miesiaca
SSN774 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 Czyli tak samo w ShowCarShinie, 2-3tygodnie. Wyslane z Huawei P8
Master kecav Opublikowano 24 Listopada 2016 Master Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 co to jest lsp? Na górze strony masz link do "słowniczek pojęć"
George Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 Pianownica PA czy Monello? jest sens dopłacać za Monello? Parametry chyba takie same. I jeszcze jedno pytanie, mam aktualnie pianowice karchera tą 0.6ml gdzie ciśnienie to 160bar a piana słaba i szybko spływa. Czy różnica 20 bar daje taką róznice (chodzi mi o efekt śniegu)? Czy to raczej kontrukcja i materiał wykonania? pzdr
TfB Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 Konstrukcja w glownej mierze:-)
suchy3022 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 Panie i Panowie, szukam kogoś kto ogarnia AutoCad'a. Potrzebuję rysunek Cad'owski przeskalować do odpowiedniej skali i przerzucić do PDF. Celem wydrukowania rysunku z pliku PDF. Pilne !
Gnusmas Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 Potrzebuję jakiegoś szamponu z woskiem na "goły" lakier. Czy DG#931 będzie dobry żeby przetrwać zimę? Mycie auta DG#931 co 2 tygodnie i tyle. Najpierw myłbym tym DG#931 na 2 wiadra, opłukiwał, a potem na koniec na czystej karoserii wcieranie samego DG#931. Czy może lepiej nabyć wosk w sprayu?
Snickers Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 Wyglinkowałem lakier i zacząłem kłaść cleaner Soft99. W między czasie kupiłem maszynę Masner w zestawie z padami Duraflex i pastami Luster.Jako, że ręczne nakładanie cleanera szło długo wrzuciłem go na finiszowy pad i testowo zrobiłem kawałek maski. Wyszło średnio, cleaner po chwili zaczął się rolować i pryskać. Najgorsze to to, że zostawił hologramy. Z racji, że miałem te pady wziąłem nowy pad finiszowy z finiszową pastą Q5 i zrobiłem przejazd. Nic to nie dało hologramy dalej były. Zrobiłem drugi przejazd też bez zmian. Postanowiłem założyć średnią gąbkę i pastę Q3, a po tym wykończyć finiszem z Q5 i guzik, hologramy słabsze ale jednak cały czas są dość widoczne. Co ciekawsze są też widoczne świrle. Przejazdy robiłem powoli lewo prawo góra dół. To było moje pierwsze podejście do "korekty" ale maszyna mi nie latała etc. Do zakupu przymierzałem się od 2 lat systematycznie przeglądając forum itp. W testach te pasty wyprowadzały ładą powierzchnię, a u mnie psikus. Dużo się mówi o koch antihologram ale zastanawiam się czy on pomoże czy problem leży gdzie indziej, jest kilka wideotestów gdzie po Q5 jest już ładna powierzchnia. Nie sądzę, że powodem była temperatura oscylująca w granicy 12-15*C. Lakier i tak się ładnie nagrzewał. Auto Saab 93 2003 Czarny.
Szymi022 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 [ref]suchy3022[/ref], moge Ci pomoc na solidedge badz draftsight jesli by Cie interesowalo tylko prosze podaj jakie jest rozszerzenie pliku dxf? Dwg?
komar251 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 Tak na szybko. Na aucie nic nie ma i nigdy nie była robiona korekta. Wszedłem w posiadanie Sonax Polish & Wax Color dokładnie pod kolor mojego autka. Chce tym spróbować zrobić tym lekką korektę. Tak budżetowo a żeby nie zrobić krzywdy to umyć i wyglinkować czy jeszcze coś do mycia? Jutro jadę po zapasy to doradzcie co dokupić. Chce jeszcze wosk chyba FK1000
Arkeolowy Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 robiąc one stepa ex 04-06 na futrze będzie trzeba poprawić to padem twardym, a potem finiszowym?
Freddy Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 Jakie auto? Raczej tylko finish Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
powalla Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 Na to pytanie nikt poprawnie nie odpowie. bo lakiery są rózne...zrób, poświeć i sam zadecydujesz.
Freddy Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 Ale zgodzę się z kolegą że kombinację dobrać najlepiej pod lakier Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Arkeolowy Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 Opel insignia, delikatnie zmęczony
jasiek Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 witam dostałem takie środki Pro-Chem Truck i Beco Tracline X-Clean czy mogę je stosować jako APC
etr Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 potrzebuję dobrego filmu pokazującego: 1) jak powinna przebiegać regeneracja reflektorów przednich papierkami wodnymi a potem pastami, 2) prania wnętrza odkurzaczem piorącym z odpowiednio dobranymi produktami nie chodzi mi o poradę "wpisz to na yt" tylko o taki film, który wg was jest merytorycznie dobry, pozdro
dominooo.o Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 Witam Mam 3 krótkie pytania: 1. Jakiego stężenia używacie korzystając z Tenzi en-jee? 2. Czy po zastosowaniu apc wewnątrz należy poczekać aby zadziałał i dopiero zetrzeć? Gdzieś czytałem ale nie mogę znaleźć i nie jestem pewny... 3. Może głupie ale: Czy mycie bez grit-guarda jest bardzo ryzykowne? Z góry dziękuję za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi