Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

powalla próbowałem to zrobić jakimś czarnidłem i nic nie pokryło

tyle tych produktów jest że niewiem który z nich jest najpewniejszy

Opublikowano
powalla próbowałem to zrobić jakimś czarnidłem i nic nie pokryło

tyle tych produktów jest że niewiem który z nich jest najpewniejszy

jasiek, nie jakimś czernidlem tylko jak napisał powalla produktem do zewnętrznych plastików tj. Koch Chemie Plast Care lub VP Trim Glitz.

Opublikowano

[ref]///MPower[/ref], Mam mieszane uczucia co do tego Kocha, bo z jednej strony fajnie przyciemnia i kryje własnie takie niedoskonałości, a z drugiej strony po dość obfitych opadach deszczu porobił zacieki i dziwne odbarwienia na białym lakierze. Dodam że te zacieki porobiły się tylko w około miejsc gdzie był położony.

Opublikowano
[ref]///MPower[/ref], Mam mieszane uczucia co do tego Kocha.

Docierasz go po aplikacji? Ja nakładam odczekuje jak przyszchnie i przecieram fibrą. Nigdy nie miałem żadnych zacieków czy tym podobnych.

Opublikowano

Witam panowie mm problem tzn. przebarwnienia dzis użylem APC 250ml wody i 45ml apc niestety ale nie usunał... moze ktos pomoże jak to usunąc .. cos sie chyba wżarło i ne da sie tego usunąć :(

5115d937750a4763gen.jpg

548026b21deddbf8gen.jpg

Opublikowano

magiczną robilem... jeszcze mocniejsze hmm boje sie ze jak dam za duzo moze bedziesz za mocne wytrcie ...

Opublikowano

Witam.

Pierwsza styczność z polerką obrotową- maska ze szrotu na naukę :)

farecla g3 + twardy pad + miękki pad z anti holo firmy boll. Muszę kupić zestaw Menzerna do dalszej zabawy ( a moze jakis all in one?)

w miarę wyszło ?

przed

9kpdkw.jpg

po

2je1d03.jpg

50/50

14x0aqb.jpg

BTW: czy szmatka z microfibry może rysować bezbarwny ? Po czyszczeniu pojawiały mi się takie mikro ryski odpowiadające kierunkowi czyszczenia szmatką, Jeśli tak to czym usuwać paste po finishu ?

Opublikowano

Witam mam 2 szybkie pytania.

Czy po glinkowaniu , umyciu i wytarciu, mogę nałożyc Soft99 Fusso Coat ? No najwazniejsze - temperatura. W garażu podziemnym mam stałą temperaturę 12 stopni, wystarczy do nałożenia bezproblemowego ? :o

Opublikowano

Fuso nakladalem w 6 tylko zostawia troche mazow kwestia dotarcia:-) siedzi ladnie. Po porzadnym myciu przetarlbym chociaz ipa i dopiero nakladal.

Opublikowano

a Jet Black od Shiny garage to działa jak czarnidło czy to wogóle coś innego jest

pytam bo pierwszy raz mam do czynienia z tym

Opublikowano

[ref]///MPower[/ref], Tak przecieram, a te plamy/zacieki to wyszły dopiero po jakimś czasie jak przez kilka dni mocniej padał deszcz.

Opublikowano

Szybkie pytanie zgodnie z tematem.

Początkujący z rotacją

zestaw Manzerna 400 2500 3500 czy Manzerna 3w1 One Step ?? Liczę na pomoc bo kompletuje zamówienie ;p

Cel zestawu to nauczyć się robić korekty lakieru :)

Opublikowano
679827 Cel zestawu to nauczyć się robić korekty lakieru

Menz 3w1 to na "szybką robótkę" , a Ty jak sam napisałeś chcesz się uczyć więc wybór jest prosty ...tyle że na rynku jest sporo innych past i wcale nie gorszych ;)

Opublikowano

Wiem że jest pierdyliard innych i to jest najgorsze dla kogoś nowego. Chce bawić się w weekend więc dziś muszę zamówić ;p Co polecacie dla nowicjusza i w małych opakowaniach ~250ml. W sklepie w ktorym aktualnie zamawiam ( nie wiem czy moge podac nazwę) w małych opak. jest tylko menzerna. Do tego biorę jeszcze Finish Kare Hi-Temp i pady 135mm. Odnośnie padów- 135 mm montuje na jaką tarcze?- 125?

Opublikowano

Dobra, biorę Menzerne, 250 ml wyrobie tak czy siak. dziś pracowałem z g3 i po tym wszedobylsim syfie i wiecznie wysychającą pastą wszystko będzie lepsze ;p

Dziękuje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.