Skocz do zawartości

Krótkie pytanie - krótka odpowiedź część 5

AreK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

powalla próbowałem to zrobić jakimś czarnidłem i nic nie pokryło

tyle tych produktów jest że niewiem który z nich jest najpewniejszy

jasiek, nie jakimś czernidlem tylko jak napisał powalla produktem do zewnętrznych plastików tj. Koch Chemie Plast Care lub VP Trim Glitz.

[ref]///MPower[/ref], Mam mieszane uczucia co do tego Kocha, bo z jednej strony fajnie przyciemnia i kryje własnie takie niedoskonałości, a z drugiej strony po dość obfitych opadach deszczu porobił zacieki i dziwne odbarwienia na białym lakierze. Dodam że te zacieki porobiły się tylko w około miejsc gdzie był położony.

Witam.

Pierwsza styczność z polerką obrotową- maska ze szrotu na naukę :)

farecla g3 + twardy pad + miękki pad z anti holo firmy boll. Muszę kupić zestaw Menzerna do dalszej zabawy ( a moze jakis all in one?)

w miarę wyszło ?

przed

9kpdkw.jpg

po

2je1d03.jpg

50/50

14x0aqb.jpg

BTW: czy szmatka z microfibry może rysować bezbarwny ? Po czyszczeniu pojawiały mi się takie mikro ryski odpowiadające kierunkowi czyszczenia szmatką, Jeśli tak to czym usuwać paste po finishu ?

Witam mam 2 szybkie pytania.

Czy po glinkowaniu , umyciu i wytarciu, mogę nałożyc Soft99 Fusso Coat ? No najwazniejsze - temperatura. W garażu podziemnym mam stałą temperaturę 12 stopni, wystarczy do nałożenia bezproblemowego ? :o

Wiem że jest pierdyliard innych i to jest najgorsze dla kogoś nowego. Chce bawić się w weekend więc dziś muszę zamówić ;p Co polecacie dla nowicjusza i w małych opakowaniach ~250ml. W sklepie w ktorym aktualnie zamawiam ( nie wiem czy moge podac nazwę) w małych opak. jest tylko menzerna. Do tego biorę jeszcze Finish Kare Hi-Temp i pady 135mm. Odnośnie padów- 135 mm montuje na jaką tarcze?- 125?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.