Dawid_Bojarski Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Bez różnicy Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Witam wszystkich czym zaczernić szorstkie plastiki tak żeby po myciu auta nie zeszło wrzucam zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 679752 zaczernić szorstkie plastiki tak żeby po myciu auta nie zeszło Produktem do zewnętrznych plastików ...firma obojętna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 powalla próbowałem to zrobić jakimś czarnidłem i nic nie pokryło tyle tych produktów jest że niewiem który z nich jest najpewniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TfB Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Umyj apc odtlusc i dopiero przykryj powinno potrzymac dluzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///MPower Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 powalla próbowałem to zrobić jakimś czarnidłem i nic nie pokryłotyle tych produktów jest że niewiem który z nich jest najpewniejszy jasiek, nie jakimś czernidlem tylko jak napisał powalla produktem do zewnętrznych plastików tj. Koch Chemie Plast Care lub VP Trim Glitz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 [ref]///MPower[/ref], Mam mieszane uczucia co do tego Kocha, bo z jednej strony fajnie przyciemnia i kryje własnie takie niedoskonałości, a z drugiej strony po dość obfitych opadach deszczu porobił zacieki i dziwne odbarwienia na białym lakierze. Dodam że te zacieki porobiły się tylko w około miejsc gdzie był położony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 [ref=#ff3366]jasiek[/ref], bierz Jet Blacka od Shiny garage , przed aplikacją dobrze wyczyść APC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///MPower Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 [ref]///MPower[/ref], Mam mieszane uczucia co do tego Kocha. Docierasz go po aplikacji? Ja nakładam odczekuje jak przyszchnie i przecieram fibrą. Nigdy nie miałem żadnych zacieków czy tym podobnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ciej Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Witam panowie mm problem tzn. przebarwnienia dzis użylem APC 250ml wody i 45ml apc niestety ale nie usunał... moze ktos pomoże jak to usunąc .. cos sie chyba wżarło i ne da sie tego usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simoooon97 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 [ref=#ff3366]M@ciej[/ref], mocniejsze APC lub magiczna gąbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ciej Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 magiczną robilem... jeszcze mocniejsze hmm boje sie ze jak dam za duzo moze bedziesz za mocne wytrcie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek7155 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 679767 bierz Jet Blacka od Shiny garage także polecam tez ten dressing przyjemny w aplikacji i bardzo długotrwały efekt no i jaki zrzut wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niron Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Witam. Pierwsza styczność z polerką obrotową- maska ze szrotu na naukę farecla g3 + twardy pad + miękki pad z anti holo firmy boll. Muszę kupić zestaw Menzerna do dalszej zabawy ( a moze jakis all in one?) w miarę wyszło ? przed po 50/50 BTW: czy szmatka z microfibry może rysować bezbarwny ? Po czyszczeniu pojawiały mi się takie mikro ryski odpowiadające kierunkowi czyszczenia szmatką, Jeśli tak to czym usuwać paste po finishu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ciej Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 czym usunąć 250ml wody i 45ml apc szurując gąbką nie zeszlo... tak to widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masterjam Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Witam mam 2 szybkie pytania. Czy po glinkowaniu , umyciu i wytarciu, mogę nałożyc Soft99 Fusso Coat ? No najwazniejsze - temperatura. W garażu podziemnym mam stałą temperaturę 12 stopni, wystarczy do nałożenia bezproblemowego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TfB Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Fuso nakladalem w 6 tylko zostawia troche mazow kwestia dotarcia:-) siedzi ladnie. Po porzadnym myciu przetarlbym chociaz ipa i dopiero nakladal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 a Jet Black od Shiny garage to działa jak czarnidło czy to wogóle coś innego jest pytam bo pierwszy raz mam do czynienia z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 [ref]///MPower[/ref], Tak przecieram, a te plamy/zacieki to wyszły dopiero po jakimś czasie jak przez kilka dni mocniej padał deszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niron Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Szybkie pytanie zgodnie z tematem. Początkujący z rotacją zestaw Manzerna 400 2500 3500 czy Manzerna 3w1 One Step ?? Liczę na pomoc bo kompletuje zamówienie ;p Cel zestawu to nauczyć się robić korekty lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 679827 Cel zestawu to nauczyć się robić korekty lakieru Menz 3w1 to na "szybką robótkę" , a Ty jak sam napisałeś chcesz się uczyć więc wybór jest prosty ...tyle że na rynku jest sporo innych past i wcale nie gorszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TfB Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Poczytaj sobie temat o pastach:-) menzerna jest fajna ale masz kocha megsa i wiele innych:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niron Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Wiem że jest pierdyliard innych i to jest najgorsze dla kogoś nowego. Chce bawić się w weekend więc dziś muszę zamówić ;p Co polecacie dla nowicjusza i w małych opakowaniach ~250ml. W sklepie w ktorym aktualnie zamawiam ( nie wiem czy moge podac nazwę) w małych opak. jest tylko menzerna. Do tego biorę jeszcze Finish Kare Hi-Temp i pady 135mm. Odnośnie padów- 135 mm montuje na jaką tarcze?- 125? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 679835 Co polecacie dla nowicjusza Czytałeś? > viewtopic.php?f=9&t=27876 Wnioski wyciągnij , no i nie siedź i nie czekaj aż ktoś tu odpisze lecz przejrzyj dział PsB i zobacz czym ludzie polerują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niron Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Dobra, biorę Menzerne, 250 ml wyrobie tak czy siak. dziś pracowałem z g3 i po tym wszedobylsim syfie i wiecznie wysychającą pastą wszystko będzie lepsze ;p Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi