Pit_Krk Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Lepiej nie bo już wkład własny włożyłem i mam na furze polskiego Pablo Picasso. W takim razie polecam http://www.kosmetykaaut.pl Wszystko jest ładnie i obszernie opisane. P.S. Taka mała podpowiedź: istnieje tu coś takiego jak niezwykle przydatna opcja "SZUKAJ" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karols213 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 No właśnie gupi byłem,że nie poczytałem przed pajacowaniem mądrych ludzi.A tego kocha to na jakich obrotach polerować mniej więcej i rozumiem,że na sucho? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przybysz Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Hey, moze mi pomozecie... Czy tylko mi Sonax zel do plastikow tak slabo trzyma czy to poprostu kiepski produkt...? nie wiem jak innym ale ja po jednym uzyciu sie go pozbyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karols213 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Tutaj:http://toyota.arbiter.pl/galeria/polerowanie.lakieru wyczytałem,że pan polerował Fareclą i również miał hologramy i polerował po raz drugi tylko miekkim padem.Warto spróbować czy lipa z tego wyjdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Tutaj:http://toyota.arbiter.pl/galeria/polerowanie.lakieru wyczytałem,że pan polerował Fareclą i również miał hologramy i polerował po raz drugi tylko miekkim padem.Warto spróbować czy lipa z tego wyjdzie? Nie kombinuj Farecla. Popatrz na to, co napisali powyżej: Koch antiholo i będzie dobrze. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmelon Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Czym usunąć plamy z jasnej podsufitki? Powstały od brudnych rąk. Pozdrawiam, GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger23 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Do czego można używać APC np.od ADBL i w jakich stężeniach? z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger23 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Do czego można używać APC np.od ADBL i w jakich stężeniach? z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karols213 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 A ten koch usunie mi te zakola w postaci mikrorysek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 bmelon, spróbuj valet pro classic carpet cleaner i delikatnie szczotką ,nie przemocz Roger23, poczytaj do czego służy APc i nie zadawaj głupich pytań Karols213, zakola to można mieć na głowie jak się włosy nie trzymają a jeżeli chodzi o swirle to jak się dobrze przyłożysz to może kochem zetniesz coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszaerox Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Krótkie pytanko, po tym mleczku K2 venox normalnie moge nałożyć syntetyczny wosk Turtle Wax ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 tak możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 W1Michal, Już dawno powinieneś zignorować takie pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Tommy Lee, ja się w ogóle zastanawiam czy tu wszyscy są pełnoletni bo odnoszę wrażenie że niebardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 CP essence - po jakim czasie mogę coś na to położyć? Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenega Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Ja fuso położyłem godzinę po i trzyma trzeci miesiąc jak złe (a może to już czwarty..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Dzięki Wenega :-) od razu mam banana na gębie i walczę dalej ;-) Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone154 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Dzieki za odpowiedz @Przybysz. Mam jeszcze jedno pytanie.... Auto mam wysmarowane tylko bsd bo na wiecej nie mialem czasu. Bsd swietnie zrzuca wode ale jednak po przejechaniu 500 km w ulewie przy predkosciach autostradowych na zderzaku przednim jak i na boku za oponami na nadkolach gdzie smaga woda z opon z tego bsd nie zostalo nic. Czy to normalne? Czy jesli poloze nattys blue to nie bede musial po kazdej ulewie poprawiac smalcu? Musze dodac ze na masce wszystko sie trzyma ale najwidoczniej nie jest tak wystawiona na warunki.... Pytam bo jezdze przedewszystkim jedna trase 500km na raz i jesli za nadkolami i na drzwiach po ulrwie nic nie zostaje to to nie ma wogole dla mnie sensu... Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 dziwne żeby BSD zlazł po jednej trasie w deszczu w pewnych miejscach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 BSD szło na tylko umyty lakier, czy więcej operacji przed? Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huberts. Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Podejrzewam, że nie zlazł tylko po prostu zatkał się syfem i nadkola najnormalniej się zabrudziły. Żaden preparat w sprayu nie zagwarantuje ci nieprzywieralności brudu i nieskończonego zrzutu wody Co do pejzażu który popełnił Karols213, może lepiej użyłby np. menzerny 3500? Antihologram mógłby być zbyt delikatny do tego przeoranego lakieru. Ja bym poleciał właśnie 3500 na średnim padzie i ostatnie dwa przejazdy na mięciutkim. Po tych szlaczkach widać, jakbyś dociskał talerz pod kątem, a nie równolegle do lakieru, pilnuj też tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karols213 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Dziękuję za poradę to już wiem co kupić i nawet będę miał stacjonarny sklep w którym to znajdę. Ostatecznie lista: https://topstage.pl/pl/p/MENZERNA-250ML ... INISH/3726 https://topstage.pl/pl/p/FLEXIPADS-PAD- ... REDNI/3027 https://topstage.pl/pl/p/FLEXIPADS-PAD- ... IEKKI/3028 Taki zestaw da radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libero Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Hej. Moje pytanie brzmi czy przy korekcie Menzerną 400 później 2500 na koniec dać 4000 czy lepiej jakieś antyholo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Ja bym leciał antyholo niż np 4000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelus668 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 DURAGLOSS PRE CLEANER vs ClearKote Vanilla Hand Glaze ktory cleaner bardziej scierny i lepszy pod ipe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi