Skocz do zawartości

Krótkie pytanie - krótka odpowiedź część 5

AreK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

mariuszaerox - napisz, jakiego typu masz maszynkę (DA, czy rotację), co chciałbyś konkretnie zrobić z lakierem (pełna korekta, czy tylko "pomizianie i przywrócenie blasku"), jaką masz kwotę do wydania, jakie masz pady... Na zbyt ogólnikowe pytanie nikt nie udzieli Ci wyczerpującej odpowiedzi.

Polerki nie mam, także tylko metoda ręczna pozostaje :D No chcę wiedzieć co kupić, żeby chociaż trochę lakier błyszczał, bo teraz jest masakra :/ Póki co to mam tylko wosk syntetyczny :P Ale to tylko na chwilę fajnie się błyszczy, po czasie wychodzą i tak rysy.

Polerki nie mam, także tylko metoda ręczna pozostaje :D No chcę wiedzieć co kupić, żeby chociaż trochę lakier błyszczał, bo teraz jest masakra :/ Póki co to mam tylko wosk syntetyczny :P Ale to tylko na chwilę fajnie się błyszczy, po czasie wychodzą i tak rysy.

jakie auto i kolor ? podaj więcej szczegółów

jakie auto i kolor ? podaj więcej szczegółów

A jakie to ma znaczenie?

Po co przepisywać to samo setki razy?

Kolega jest leniwy i nie chce się mu nawet zajrzeć do pierwszego lepszego wątku, a to już nie nasz problem.

Pug 206, kolor srebrny

kup sobie środek AIO np Auto Finesse tripple, gąbkowy aplikator, jakieś mikrofibry do polerowania, do tego jakiś wosk w sprayu np Meguiars Ultimate Wax i pryśnij po zastosowaniu tripple, i bedziesz miał tanio i bez problemowo. Od razu uprzedzam że tym środkiem zamaskujesz rysy a nie usuniesz bo ręcznie rys usunąc sie nie da. Ale za to co kilka tygodni możesz sobie zrobić taką operacje i efekt będzie przyzwoity. Reszte znajdziesz na forum

..

bo ręcznie rys usunąc sie nie da. Ale za to co kilka tygodni możesz sobie zrobić taką operacje i efekt będzie przyzwoity. Reszte znajdziesz na forum

Da się usunąć rysy np megsem uc ręcznie ,tylko trzeba poświęcić temu czas :good: zamiast AF poszedłbym w AG SRP

Pierwsze co wziąłem do ręki z "poważniejszych" kosmetyków to UC i praca szła elegancko-trzeba by mieć 2 lewe ręce żeby coś zepsuć ;)

Przewinęło mi się kilka aio przez ręce i SRp to dopiero łatwizna..Nakładasz,wypracowywujesz i ścierasz w pół godziny ,do godziny cały samochód :good:

kupie SRP i sprawdze, mam tripple i poleruje sie tak bajecznie że szok, choć maskowania spodziewałem sie troche lepszego, nie jest zle ale zobacze co SRP zrobi na moim lakierze. Mam UDS także i maskuje niezle ale poleruje sie gorzej, a już wogóle zle jak da sie troche za dużo środka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.