Libero Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 A prosze Cię uptzejmie http://www.taroxpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekGTS Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Jak daję odsmalacz i deironizer w jednej aplikacji (jeden na drugi) co dać pierwsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killerx Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Mam pytanko czy pod fk1000p mogę użyć cleanera dodo juice lime prime ( oczywiście bez późniejszego przecierania ipą ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 3 Maja 2016 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killerx Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszaerox Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Czyli nie mam co liczy na pomoc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 3 Maja 2016 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Czyli nie mam co liczy na pomoc ? Napisz dokladnie z czym masz problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 mariuszaerox sprecyzuj konkretnie swoje pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 mariuszaerox - napisz, jakiego typu masz maszynkę (DA, czy rotację), co chciałbyś konkretnie zrobić z lakierem (pełna korekta, czy tylko "pomizianie i przywrócenie blasku"), jaką masz kwotę do wydania, jakie masz pady... Na zbyt ogólnikowe pytanie nikt nie udzieli Ci wyczerpującej odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajek Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Na brakes.pl nic nie ma. Są jeszcze jakieś sklepy, które polecacie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszaerox Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Polerki nie mam, także tylko metoda ręczna pozostaje No chcę wiedzieć co kupić, żeby chociaż trochę lakier błyszczał, bo teraz jest masakra Póki co to mam tylko wosk syntetyczny Ale to tylko na chwilę fajnie się błyszczy, po czasie wychodzą i tak rysy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Na brakes.pl nic nie ma. Są jeszcze jakieś sklepy, które polecacie?? Brakeparts.pl Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Polerki nie mam, także tylko metoda ręczna pozostaje No chcę wiedzieć co kupić, żeby chociaż trochę lakier błyszczał, bo teraz jest masakra Póki co to mam tylko wosk syntetyczny Ale to tylko na chwilę fajnie się błyszczy, po czasie wychodzą i tak rysy. jakie auto i kolor ? podaj więcej szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszaerox Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Pug 206, kolor srebrny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit_Krk Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 jakie auto i kolor ? podaj więcej szczegółów A jakie to ma znaczenie? Po co przepisywać to samo setki razy? Kolega jest leniwy i nie chce się mu nawet zajrzeć do pierwszego lepszego wątku, a to już nie nasz problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Pug 206, kolor srebrny kup sobie środek AIO np Auto Finesse tripple, gąbkowy aplikator, jakieś mikrofibry do polerowania, do tego jakiś wosk w sprayu np Meguiars Ultimate Wax i pryśnij po zastosowaniu tripple, i bedziesz miał tanio i bez problemowo. Od razu uprzedzam że tym środkiem zamaskujesz rysy a nie usuniesz bo ręcznie rys usunąc sie nie da. Ale za to co kilka tygodni możesz sobie zrobić taką operacje i efekt będzie przyzwoity. Reszte znajdziesz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 .. bo ręcznie rys usunąc sie nie da. Ale za to co kilka tygodni możesz sobie zrobić taką operacje i efekt będzie przyzwoity. Reszte znajdziesz na forum Da się usunąć rysy np megsem uc ręcznie ,tylko trzeba poświęcić temu czas zamiast AF poszedłbym w AG SRP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 jak ktoś nie jest wprawiony to robota z UC bedzie kłopotliwa na bank, na początek osobiście poszedłbym na łatwizne SRP jak najbardziej też może być choć lepiej dla mnie pracuje sie z Tripple Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Pierwsze co wziąłem do ręki z "poważniejszych" kosmetyków to UC i praca szła elegancko-trzeba by mieć 2 lewe ręce żeby coś zepsuć Przewinęło mi się kilka aio przez ręce i SRp to dopiero łatwizna..Nakładasz,wypracowywujesz i ścierasz w pół godziny ,do godziny cały samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 masz porównanie do trippla jak Z maskowaniem ? miałem kiedyś SRP ale testowałem na jasnym lakierze i za bardzo nie przetestowałem maskowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Angelwax Body czy Guardian oczekuję łatwego docierania i odprowadzania wody, lookiem też nie pogardzę Trwałość z tego co wyczytałem w jednym i drugim raczej zadowalająca. Może ma ktoś jakieś porównanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 z tego co czytałem body sie poleruje troche łatwiej, look raczej nie ujrzysz róznicy, tak mi sie wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 W1Michal, w zbyt dużym odstępie czasowym je miałem i nie pamiętam jak tripple kryje niestety SRp kończe już drugą półlitrową butlę i zawsze jak kończe pracę to mam banan na twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 kupie SRP i sprawdze, mam tripple i poleruje sie tak bajecznie że szok, choć maskowania spodziewałem sie troche lepszego, nie jest zle ale zobacze co SRP zrobi na moim lakierze. Mam UDS także i maskuje niezle ale poleruje sie gorzej, a już wogóle zle jak da sie troche za dużo środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandy Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 mario704, ile się trzyma SRP w połączeniu z jakimś woskiem? Wytrzymałość na poziomie miesiąca, czy jakoś dłużej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi