kkobus1 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Ogólnie auto będzie przygotowane zgodnie ze sztuką, ale mi chodzi o to żeby na dzień przed rzucić jeszcze coś, może qd żeby mocno podbić lakier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Czy zielona tuga zjada klej od ciezarkow. Ktos moze to potwierdzić? Jesli tak to co zamiast tugi. Nie pozerajacego tego co nie trzeba. Tuga jest na opiłki, a nie klej. Zobacz jakiegoś tar&glue Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Ogólnie auto będzie przygotowane zgodnie ze sztuką, ale mi chodzi o to żeby na dzień przed rzucić jeszcze coś, może qd żeby mocno podbić lakier. jaki kolor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekcw Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 witam jakiej grubości kupić talerze mocujące 125 i 75mm? jakiej firmy flexipads? czy coś innengo? polerka rotacyjna Używam tylko flexipads i na grubych talerzach latam, co innego na DA- tutaj na cienkich BP mi się dobrze robiło. Ale co kto lubi- co człowiek to ma inne predyspozycje, najlepiej jak sam spróbujesz różnych grubości BP. Jakim środkiem wypolerować obiektyw w Sony Z3? Wszelkie "odbicia" na obiektywie to są skazy. Uploaded with fotem.pl Uploaded with fotem.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detailercar Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Używał ktoś może takich lamp led nadtynkowych http://allegro.pl/natynkowa-oprawa-led-36w-panel-swietlowka-lampa-i5894554158.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=90671 do oświetlenia studia zamiast jarzeniówek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandy Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 czarekcw, polerując możesz niechcący zrobić soczewkę, więc ja bym uważał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekcw Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 No właśnie, gdyby to była wymienna obudowa to pal licho ale ona jest wklejana ehh. Z najbardziej delikatnych wg mnie past posiadam Sonax maschinen politur, Dodo Juice Lime Prime oraz do szyb Autoglyma. Zaryzykowałbym Sonaxa użyć ale jednak mam obawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 detailercar, Z tego co kojarzę to nie masz dwóch lewych rąk. Pisz PW to podlinkuję Ci co trzeba do zrobienia DIY takich lamp. Sam zrobiłem jedną i jest przekozak. W ogóle nie ma porównania do 2x36W... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eighth* Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Witam.Może już ktoś z wast to robił....Mam problem z tymi naklejkami ochronnymi na dole,przy tylnym nadkolu,czesto spotykane w sportowych autach.Jest tam dużo dziur po kamykach i się teraz zmatowiły i niebardzo wiem jak to ugryźć myślałem o tym żeby oczyścić je APC i może wypelnic jakims woskiem,naklejki sa przezroczyste.myslicie że może zadziałać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etr Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 po spolerowaniu części elementu karoserii, spsikuje IPĄ zmieszaną z wodą destylowaną w stosunku 1:1, a do tego przecieram mikrofibrą na koniec, żeby wytrzeć resztki pasty, dobrze rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 etr - tak Eighth* - to już 'wiekowe' naklejki, czy świeże? Bo jak wiekowe to może lepiej odlepić i zamówić nowe zamiast się męczyć z maskowaniem ubytków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eighth* Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Naklejki mają jakies 5 lat,są na nietypowym aucie i nie chce aż tak w to ingerować,bo samochód nie jest mój,myślałem żeby to tylko nieco poprawić,zamaskowac,bo psuje wygląd całego auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asterix Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Witam, czy DJ DIAMOND WHITE położony bez cleanera będzie znacząco gorszy pod względem looku i trwałości? Samochód ma pół roku i myty zgodnie ze sztuką więc lakier w całkiem dobrym stanie. Wosk kupiłem na prezent, nigdy wcześniej go nie używałem więc nie wiem jak się będzie zachowywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mutra Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Mój komplet past PB się przeterminował a czeka mnie robota przy aucie po zimie. Możecie coś polecić do jedno albo dwuetapowej korekty? Lakier średnio twardy. Mam rotacje i komplet padów od 3M, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryman Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Używał ktoś GTECHINQ C2V3? Trwałość, kropelki, efekt na lakierze, ogólne wrażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozdziu23 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Mam lakier czarny z zieloną perła w mercedesie w208, i menzerna ładnie sciołem i fg400 i 2500 wszystkie nie doskonałości, ale mam problem z wykończeniem po menzernie 3500i padzie flexi miekkie futro jakby, dalej zostają mi hologramy i nic nie schodzi .Robiłem ostatnio czarne A8 Uni i taką kombinacją udało sie wykonac przyzwoite wykończenie. Ma ktoś pomysł na walke z tym lakierm?, myślałem czy nei kupic normalnej gabki miekkiej i kocha antiholo ? Może on bedzie lepiej sie sprawdzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
397 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Panowie testował ktoś polaczenie PB Black Hole z ArtDeShine NANO GLOSS PAINT Sealant ? jest sens takiej kanapki ? z racji braku czasu wpadł mi taki pomysł do głowy na szybkie odświeżenie lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfaJersey Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Mam pytanie o produkty ADBL. Jaka jest ich jakoś w porównaniu do zachodnich/dalekowschodnich odpowiedników? W tej chwili preferuję Autoglyma z którym mam doświadczenia z czasów poprzedniej Alfy, ale jeżeli jest możliwość kupienia dobrego polskiego produktu to wolałbym wspierać rodzimą firmę. Niedługo włączą wodę w garażach to i skompletowanie zestawu chemii do zewnątrz robi się palącą sprawą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryman Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 A jak ma być ich jakość? Niczym nie odbiegają, a ludzie bardzo chwalą sobie ich produkty (poza butelkami, ale to już chyba problem rozwiązany będzie za całkiem niedługo ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfaJersey Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Jakość jak to jakość. Może być ekstra, może być mydło ze zdechłej krowy w ładnym opakowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy509 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Witam, mam pytanie czy paste lepiej futrem czy padem z gąbki ?? + czy to futro/gąbkę czyms zmoczyć czy nie? - od jakich obrotów najlepiej zacząć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandy Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 636245 paste lepiej futrem czy padem z gąbki ?? Jaką pastę, do butów, do zębów? Podaj konkrety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy509 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 K2 ultra cut tak wiem że słaba pasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konioklonio Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Nabędę gdzieś separator brudu do wiadra taniej niż 40zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Nabędę gdzieś separator brudu do wiadra taniej niż 40zł? Tak, scratch shield wychodzi koło 30 PLN Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi