Skocz do zawartości

Krótkie pytanie - krótka odpowiedź część 5

AreK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Czy zielona tuga zjada klej od ciezarkow. Ktos moze to potwierdzić? Jesli tak to co zamiast tugi. Nie pozerajacego tego co nie trzeba. ;)

Tuga jest na opiłki, a nie klej. Zobacz jakiegoś tar&glue

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

witam jakiej grubości kupić talerze mocujące 125 i 75mm? jakiej firmy flexipads? czy coś innengo? polerka rotacyjna

Używam tylko flexipads i na grubych talerzach latam, co innego na DA- tutaj na cienkich BP mi się dobrze robiło. Ale co kto lubi- co człowiek to ma inne predyspozycje, najlepiej jak sam spróbujesz różnych grubości BP.

Jakim środkiem wypolerować obiektyw w Sony Z3? Wszelkie "odbicia" na obiektywie to są skazy.

min_582d8313b4be4046de55d75ec574c65.jpg Uploaded with fotem.pl

min_e21bf6ace7ac86f21ddabc3486a1.jpg Uploaded with fotem.pl

No właśnie, gdyby to była wymienna obudowa to pal licho ale ona jest wklejana ehh. Z najbardziej delikatnych wg mnie past posiadam Sonax maschinen politur, Dodo Juice Lime Prime oraz do szyb Autoglyma. Zaryzykowałbym Sonaxa użyć ale jednak mam obawy ;)

Witam.Może już ktoś z wast to robił....Mam problem z tymi naklejkami ochronnymi na dole,przy tylnym nadkolu,czesto spotykane w sportowych autach.Jest tam dużo dziur po kamykach i się teraz zmatowiły i niebardzo wiem jak to ugryźć :o myślałem o tym żeby oczyścić je APC i może wypelnic jakims woskiem,naklejki sa przezroczyste.myslicie że może zadziałać?

Witam, czy DJ DIAMOND WHITE położony bez cleanera będzie znacząco gorszy pod względem looku i trwałości?

Samochód ma pół roku i myty zgodnie ze sztuką więc lakier w całkiem dobrym stanie. Wosk kupiłem na prezent, nigdy wcześniej go nie używałem więc nie wiem jak się będzie zachowywał.

Mam lakier czarny z zieloną perła w mercedesie w208, i menzerna ładnie sciołem i fg400 i 2500 wszystkie nie doskonałości, ale mam problem z wykończeniem po menzernie 3500i padzie flexi miekkie futro jakby, dalej zostają mi hologramy i nic nie schodzi :thumbdown:

.Robiłem ostatnio czarne A8 Uni i taką kombinacją udało sie wykonac przyzwoite wykończenie. Ma ktoś pomysł na walke z tym lakierm?, myślałem czy nei kupic normalnej gabki miekkiej i kocha antiholo ? Może on bedzie lepiej sie sprawdzał :ad:

Panowie testował ktoś polaczenie PB Black Hole z ArtDeShine NANO GLOSS PAINT Sealant ? jest sens takiej kanapki ? z racji braku czasu wpadł mi taki pomysł do głowy na szybkie odświeżenie lakieru

Mam pytanie o produkty ADBL. Jaka jest ich jakoś w porównaniu do zachodnich/dalekowschodnich odpowiedników? W tej chwili preferuję Autoglyma z którym mam doświadczenia z czasów poprzedniej Alfy, ale jeżeli jest możliwość kupienia dobrego polskiego produktu to wolałbym wspierać rodzimą firmę.

Niedługo włączą wodę w garażach to i skompletowanie zestawu chemii do zewnątrz robi się palącą sprawą. :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.