piter007i Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Gyeon trim chwala na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter007i Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Moje pytanie: Czy flexi pro wool nada się na cutting do rotacji gdyby biala gabka nie dawala rady? Pacjent skoda z '99r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxers123 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Proszę o podpowiedź, która opcja lepsza do odnowienia/odświeżenia lamp w fordzie fusionie z 2004 roku: 1. gotowy zestaw do renowacji Turtle Wax Headlight Restore Kit 2. papierki wodne, ręcznie UC (niestety nie mam maszyny dlatego myślę nad gotowym zestawem bo nie wiem czy ręcznie coś zdziałam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter007i Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Jesli masz zamiar działać ręcznie to nie ruszaj nic papierem. Najlepiej dzisiaj od razu UC trochę powinno odświeżyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etr Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 miałem w planach polerkę mechaniczną pastami 3m zieloną i niebieską, ale szlifierką kątową z regulacją obrotów, ale nie wiem czy to będzie miało sens, dlatego pytam o ręczną alternatywę. Czy UC Megsa +tripad, do tego nakładany ręcznie z 3m niebieski - ultrafina, potem cherry glaze i fk 1000 jako wosk zrobi swoje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 etr, to samo pytanie zadałeś w tym temacie wczoraj o 18.47 Ps. Za wiele nie zdziałasz ręką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokolokos Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Mam pytanie jaka jest różnica między ADBL Vampire a ADBL Vampire Liquid. Czy jest różnica w skuteczności czy tylko w konsystencji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druhh Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Pytanko czy red devil z SG mozna stosowac do czyszczenia tapicerki? Jesli tak to w jakich proporcjach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepacz Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Co polecacie na tanie, ale bezpieczne wyczyszczenie skóry? Warto ryzykować i spróbować z jakimś mocno rozcieńczonym APC? Nie chciałbym wydawać majątku na coś dedykowanego, bo zabieg chcę przeprowadzić tylko na dwóch samochodach bez tapicerki skórzanej - zależy mi jedynie na przywróceniu naturalnego wyglądu wyślizganym kierownicom i gałkom zmiany biegów. Oba auta mają po 91k przebiegu, skóra jest w bardzo dobrym stanie, ale się błyszczy - a chciałbym uzyskać mat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etr Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 etr, to samo pytanie zadałeś w tym temacie wczoraj o 18.47Ps. Za wiele nie zdziałasz ręką To w ogóle pominąć megsa UC? I co jakiś czas nałożyć cherry glaze i wosk? Bo nakładanie past z 3m ręcznie nic nie da? Czy coś pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandy Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ogranicz się do Cherry i wosku, bo przy ręcznej "polerce" to się namachasz i nic z tego nie będzie, bo wysiłek będzie niewspółmierny do osiągniętego efektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etr Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 ok czyli opcję ze szlifierką z regulacją obrotów i pastami 3m - pominąć? Jak i nakładanie ręczne owych past? Bez sensu, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robcok Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Jaka jest różnica między padami 3M pomarańczowym 150mm a zielonym 150mm? Oba to cutting. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek1 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Co polecacie na tanie, ale bezpieczne wyczyszczenie skóry? Może spróbuj chusteczek od Colourlock - ok. 5 zł za sztukę. Dedykowane do czyszczenia skóry, tylko nie wiem czy ten błysk usuną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huberts. Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Kepacz Niezłe chusteczki ma też Soft99, nie są drogie. Mistrzem ceny będzie na pewno Tenzi Leder Clean GT, mówią, że zbyt agresywny, ale skóry od amerykana mi odszczurzył bez żadnych uszkodzeń, a z ciekawości zrobiłem też fragment na skórce designo w aucie Ojca i również żadnego problemu. Nawet jeśli trochę wysusza skóry to po czyszczeniu i tak stosujesz porządny krem konserwujący, więc co za różnica. 18 zł za litrową butelkę... ogarniesz jeszcze kanapy w domu : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killaz Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Jak dużo aplikować BSD np. na maskę? Jeden konkretny "psik" wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druhh Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Jak dużo aplikować BSD np. na maskę? Jeden konkretny "psik" wystarczy? 5-7 psików tak żebyś mógł spokojnie wetrzeć w lakier mikrofibrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 632982 5-7 psików To chyba lekkie przegięcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Atomizery mają kilkukrotny rozrzut ilości produktu. Jaki atomizer w tym BSD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smalec Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Co mi poleży dłużej na feldze, colli, bsd, czy jedno i drugie? Nie mam nic innego pod ręka a przygotowałem juz felgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekGTS Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Można łączyć wosk doda purple hazle z fk 1000p? I czy to w ogóle ma sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plecakofil Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Co myślicie o zastosowaniu na auto po kolei: 1) Cleaner AG SRP 2) IPA 3) Poorboy's Black Hole 4) Tenzi PC-1 coś warto zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Szybkie pytanie - co pod Soft99 KOG ? Auto po korekcie, jako finish poszedł Koch AntiHologram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegies Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Znajomemu obtarli na parkingu lusterko. Lusterko bez lakieru, czarny plastik. Jednak tu gdzie otarte są jaśniejsze rysy. I teraz pytanie: robić przycierkę całości papierem ściernym i pryskać lakierem do plastikowych zderzaków czy po prostu odtłuścić i prysnąć? Taki lakier ma jakieś tam właściwości wypełniające drobne rysy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Dmuchnalbym to najpierw opalarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi