Vespa Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Na tym forum nie pytaj o Waxparadise. Były spiny z właścicielem, coś tam mi się obiło o uszy ale info nie potwierdzone. Jest tu mocny front antywaxparadisowy, szczególnie wśród innych dystrybutorów / partnerów i administracji Jak nie wiadomo, o co chodzi, to sobie można dopowiadać... albo nie drążyć tematu.
mario704 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Ok czyli nie drąże dzięki za naświetlenie sytuacji
ad.am Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Vespa, nie wiem, czy to kwestia kasy, ale WP (nie tylko na tym forum - wejdź przykładowo na alfaholików) ma 'specyficzny' sposób wypowiadania/ argumentowania na forach. Skądinąd w porządku gość w kontakcie face to face. Co do sklepu, bierzesz i kupujesz - nie ma się nad czym zastanawiać
vblpl Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Siemka. Czy IronX moożna bezpośrednio użyć na lakier? Trzeba go rozrobić?
/miodu/ Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 mario704, Robiłem tam zakupy osobiście, wszystko ok.
Pimps Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Siemka. Czy IronX moożna bezpośrednio użyć na lakier? Trzeba go rozrobić? Jego się nie rozrabia używa się go w takim stężeniu jak z butelki i używa się go bezpośrednio na lakier
dam18 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Robiłem zakupy w tym sklepie i wszystko w jak najlepszym porządku. Poradzili również co i jak zrobić także ja z mojej strony polecam. Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
comando Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 WaxParadise to bardzo dobry sklep i na niektóre produkty ma rewelacyjne ceny. Też polecam.
CrisAGC Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Czy na szybę od kasku motocyklowego można kłaść niewidzialną wycieraczkę, czy bezpieczniej będzie położyć twardy wosk?
Fitte Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Siemka. Czy IronX moożna bezpośrednio użyć na lakier? Trzeba go rozrobić? Bezpośrednio
maya Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Wie ktoś coś o sklepie sklepie waxparadise?Nie mogę ich znaleźć u nas na forum a jako jedyni mają produkty clearkote w dostępności Ja mogę polecić, zawsze wszystko w porządku
Geniusz Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Te pady z zestawu do polerek Bass Polska 180mm do czegoś się nadają czy jakiś shit ?
siwy1988_88_88 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 CZym smalcujecie relingi dachowe,mam dziwne przebarwienia jak by tłuste kropki, czyściłem APC, IPA, później wosk i nic dalej wyglądają tak samo, bmw e39. Bede wdzieczny za sugestie
dawid.zu Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Wczoraj nakładałem na szyby Gyeon antifog. Szybę umyłem Bri 10 a później wymyłem porządnie IPĄ. Nałożyłem antifoga i odczekałem kilka minut. Zacząłem polerować i za cholerę sie nie dotrze szyba cały czas jest jakby tłusta i nie da się tego dotrzeć. Co zrobić teraz? A może zrobiłem coś źle?
cannonn Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Taki urok tych produktów. Jak masz mazy to za bogato kładłeś, jak szyba przejrzysta i tylko tłusta, to tak ma być.
kszyh00 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 CZym smalcujecie relingi dachowe,mam dziwne przebarwienia jak by tłuste kropki, czyściłem APC, IPA, później wosk i nic dalej wyglądają tak samo, bmw e39. Bede wdzieczny za sugestie Nie wiem jakie są te relingi, ale na swoje aluminiowe pokryte jakąś jakby plastikową powłoką kładłem SG jet Black albo nielsen'a do opon. Nielsen bardzo dobrze wyglądał i byl dużo trwalszy niż jet Black. Z resztą w ogóle Jet Black jest super jeśli chodzi o odpychanie wody, to niestety po max trzech dniach go u mnie nie widać. No ale może po prostu piętnastoletni plastik potrzebuje czegos innego, może opalarki
Piotrek Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 dawid.zu, Dawid umyj szybę jeszcze raz Mainzem. Na ściereczkę owinięta na aplikatorze 3 psiknięcia i aplikuj Gyeona na krzyż,odczekaj 2 minuty. Po tym czasie zetrzyj ręcznikiem waflowym, powinno być dobrze
dawid.zu Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Dawałem dwa psiknięcia na aplikator i wcierałem na krzyż ale dobra dzięki za porady spróbuje jeszcze raz. Szyba po wytarciu jest taka jakby plakiem psikną i roztarł szmatą
hechter Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Czy Prickbort ma jakiś zapach?
sardzent Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Czy Ktos ma doswiadczenie w oklejaniu folia 3M elementow we wnetrzu pojazdu? Niektore sa "chlodne" czyli metalizowane(?) a niektore to zwykly plastik, o ile doczyszczenie i rozpuszczalnik pod nie jest dyskusyjny to chyba pod folie przejazd papierem sciernym wrecz niezalecany. ??
Lucas2110 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Witam jaki rozmiar padów do DA Bass Polska? 130 czy 150mm na bp flexi 125 czy jest sens pakować się w pady 150 na odświeżenie lakierów takich jak vw, audi, bmw...?
pabloo1033 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 http://www.pielegnowacauto.pl/materialy ... 135mm.html - będzie ok. do lekko ściernego cleanera, czy lepiej wziąć coś innego?
Rekomendowane odpowiedzi