Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na tym forum nie pytaj o Waxparadise. Były spiny z właścicielem, coś tam mi się obiło o uszy ale info nie potwierdzone.

Jest tu mocny front antywaxparadisowy, szczególnie wśród innych dystrybutorów / partnerów i administracji ;)

Jak nie wiadomo, o co chodzi, to sobie można dopowiadać... :mrgreen: albo nie drążyć tematu.

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Vespa, nie wiem, czy to kwestia kasy, ale WP (nie tylko na tym forum - wejdź przykładowo na alfaholików) ma 'specyficzny' sposób wypowiadania/ argumentowania na forach. Skądinąd w porządku gość w kontakcie face to face.

Co do sklepu, bierzesz i kupujesz - nie ma się nad czym zastanawiać

Opublikowano
Siemka. Czy IronX moożna bezpośrednio użyć na lakier? Trzeba go rozrobić?

Jego się nie rozrabia używa się go w takim stężeniu jak z butelki i używa się go bezpośrednio na lakier

Opublikowano

Robiłem zakupy w tym sklepie i wszystko w jak najlepszym porządku. Poradzili również co i jak zrobić także ja z mojej strony polecam.

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Czy na szybę od kasku motocyklowego można kłaść niewidzialną wycieraczkę, czy bezpieczniej będzie położyć twardy wosk?

Opublikowano
Wie ktoś coś o sklepie sklepie waxparadise?

Nie mogę ich znaleźć u nas na forum a jako jedyni mają produkty clearkote w dostępności

Ja mogę polecić, zawsze wszystko w porządku :good:
Opublikowano

CZym smalcujecie relingi dachowe,mam dziwne przebarwienia jak by tłuste kropki, czyściłem APC, IPA, później wosk i nic dalej wyglądają tak samo, bmw e39.

Bede wdzieczny za sugestie

Opublikowano

Wczoraj nakładałem na szyby Gyeon antifog. Szybę umyłem Bri 10 a później wymyłem porządnie IPĄ. Nałożyłem antifoga i odczekałem kilka minut. Zacząłem polerować i za cholerę sie nie dotrze szyba cały czas jest jakby tłusta i nie da się tego dotrzeć. Co zrobić teraz? A może zrobiłem coś źle?

Opublikowano

Taki urok tych produktów. Jak masz mazy to za bogato kładłeś, jak szyba przejrzysta i tylko tłusta, to tak ma być.

Opublikowano
CZym smalcujecie relingi dachowe,mam dziwne przebarwienia jak by tłuste kropki, czyściłem APC, IPA, później wosk i nic dalej wyglądają tak samo, bmw e39.

Bede wdzieczny za sugestie

Nie wiem jakie są te relingi, ale na swoje aluminiowe pokryte jakąś jakby plastikową powłoką kładłem SG jet Black albo nielsen'a do opon. Nielsen bardzo dobrze wyglądał i byl dużo trwalszy niż jet Black. Z resztą w ogóle Jet Black jest super jeśli chodzi o odpychanie wody, to niestety po max trzech dniach go u mnie nie widać. No ale może po prostu piętnastoletni plastik potrzebuje czegos innego, może opalarki

Opublikowano

dawid.zu, Dawid umyj szybę jeszcze raz Mainzem. Na ściereczkę owinięta na aplikatorze 3 psiknięcia i aplikuj Gyeona na krzyż,odczekaj 2 minuty. Po tym czasie zetrzyj ręcznikiem waflowym, powinno być dobrze ;)

Opublikowano

Dawałem dwa psiknięcia na aplikator i wcierałem na krzyż ale dobra dzięki za porady spróbuje jeszcze raz. Szyba po wytarciu jest taka jakby plakiem psikną i roztarł szmatą

Opublikowano

Czy Ktos ma doswiadczenie w oklejaniu folia 3M elementow we wnetrzu pojazdu?

Niektore sa "chlodne" czyli metalizowane(?) a niektore to zwykly plastik, o ile doczyszczenie i rozpuszczalnik pod nie jest dyskusyjny to chyba pod folie przejazd papierem sciernym wrecz niezalecany. ??

Opublikowano

Witam :) jaki rozmiar padów do DA Bass Polska?

130 czy 150mm na bp flexi 125

czy jest sens pakować się w pady 150 na odświeżenie lakierów takich jak vw, audi, bmw...?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.