stelmacher Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 piekna robota POORBOY'S WORLD NATURAL LOOK chyba jednak go wyprobuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek7155 Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 621519 WORLD NATURAL LOOK chyba jednak go wyprobuje Polecam bardzo dobry środek niesamowicie wydajny ps to klasyka tylko nie na każdym tworzy wie daje super efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 620633 Przeklikalem caly temat i nie widzialem zapytania. Czym pstrykach fotki? Ta glebia to efekt sprzetowy czy dodajesz ja jakos programowo? Odpowiedz już była udzielona, tylko w temacie Ibizy. Canon 6D + 35mm f1.4 (najczęściej) radek7155, Powłokę nakładała profesjonalna firma, cennik 9H Strong jest ogólno dostępny. Po 1.5 roku użytkowanie nie zauważyłem żadnej różnic. Krople dalej trzymają wysoki poziom Jeśli chodzi o pytanie numer trzy, to już wiesz robiła to odpowiednia firma. Po 5 dniach szkodnik był gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek7155 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 tak myślałem ze certyfikowane studio tylko te zdjęcia mnie zastanawiały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Mała aktualizacja Wpadli nowi pomocnicy ADBL Vampire Liquid ADBL Vampire ADBL Wheel Warrior ADBL Shampoo GYEON Q2M Bug & Grime ValetPRO Advanced Neutral Snow Foam ValetPRO Classic Carpet Cleaner Colourlock Zestaw SKÓRY GŁADKIE - SOFT Shiny Garage Back2Black Zapaszki, pędzelki, fluffy, mikrofibry, atomizer Dodatkowo zamówiona Pianownica PA Tutaj po pierwszym spryskaniu szkodnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Fiu fiu dobre zakupki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Pierwsza usterka za nami Od kilku tygodni z prawego przedniego koła można było usłyszeć dziwne stuki, Rapid zawędrował do ASO celem usunięcia usterki. W ramach gwarancji wszystko hula jak wcześniej do wymiany była poduszka skrzyni biegów Dodatkowo zostały przeprowadzone następujące czynności - Przegląd przed dłuższą podróżą - Dezynfekcja klimatyzacji - Wymiana filtra pyłkowego - Wymiana gaśnicy Po odwiedzinach w ASO przyszła pora na wyjazd w Bieszczady Spalanie całkowite spadło z 7.4 na 6.0 Natomiast sama jazda po Biesach była w okolicach 4.7 Dodatkowo wpadły nowe gumy oraz felunek MICHELIN ENERGY SAVER+ Fabula et43 z Seata Ibizy 6j Obecnie poszukuję informacji dot. konserwacji podwozia, czy ktoś z Krakowa lub okolic ma do polecania jakiegoś speca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Czemu zmieniłeś koła? Poprzednie były bardzo fajne Stawiasz na oszczędność przy tankowaniu czy na komfort? No i czemu tak mało zdjęć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 coco, odpowiadając na Twe pytanie. Ja sugerowałem zmianę żonie na rozmiar mniejszy. Żona posłuchała Odkąd żona wróciła do pracy Rapid bardzo często przewozi duże ilości towaru, jak dodamy do tego dziurawe drogi w NH, wysokie krawężniki i koleiny jazda na 17' była wyzwaniem. Po zmianie zdecydowanie komfort się polepszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Korzystając z wolnego popołudnia oraz ładnej pogody przygotowałem felgi oraz opony zimowe do letniego leżakowania Pacjenci źle się nie prezentowali, dopiero po bliższym przyjrzeniu było gorzej a Po pierwszej płukance, całkowicie czystą wodą Pora na ADBL Vampire Po kilku minutach zabrałem się za wypędzelkowanie felunku Po spłukaniu został delikatny syf w kącikach, jednak ten brud uważam za mój błąd. ADBL Vampire jak najbardziej polecam Dla pewności że wszystko jest ogarnięte na 100% przejechałem jeszcze ValetPRO Blue Gel Przód został potraktowany identycznie jak środek Pewność czystości da tylko glinka. BILT-Hamber Po glince czas na opony. Najpierw wydłubywanie niechcianych kamyczków ADBL Tire and Rubber i oponki szoruję Łącznie myłem dwa razy, efekt bardziej niż zadowalający Po wymyciu opon, czas na ich pielęgnację. Tutaj w ruch poszedł żel Shiny Garage Back2Black Końcówka to nałożenie dwóch warstw FINISH KARE 1000P Hi-Temp Paste Tak ogarnięte felgi wraz z oponami leżakują na chłodniejsze dni Dzięki za uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbieniek Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Dobrze garniete fele Mała aktualizacjaWpadli nowi pomocnicy Czy nie przypadkiem zakupy w shiningcar? Też, dość dawno (ze dwa lata temu) dostałem tego spraya Kocha w prezencie, jeszcze nie zdążyłem uzyć, ale zapach przyjemny. Chyba testowo położę na deskę teraz...? Używałeś już ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktm950 Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Następnym razem zacznij od kwasu, później APC 1:10 i na koniec dopiero możesz psiknąć vampir/prick. Przekonasz się, że po kwasie i apc Vampir nie "znajdzie" za wiele a o wiele mniej go zużyjesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Rapid fabrycznie wychodził na 205/55 R16? Bo w Fabii są same dziwne rozmiary, przy szesnastkach jest 215/45. Myślałem, że zaszczytu kół o tak dużej średnicy doświadcza dopiero Octavia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meehau Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Paweł nie ściągasz ciężarków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libero Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 A po co ściągać ciężarki skoro opon nie zdejmuje? Zimą znowu wyważać? Co do felunku to tylko pozazdrościć czystości. Tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Dzięki za cenne rady Michał126, fabrycznie nie wychodził z takim rozmiarem, chyba mniejszy profil miał "normalnie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 3 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Pora na małe odświeżenie Rapida Całość zajela dwa dni robocze. Zaczynamy o oględzin Tablice out Dywaniki out Zaczynam od standardowego odkurzania wnętrza Jednocześnie dochodzi paczka z nowościami Ogarniam dywaniki gumowe Dywaniki sobie schną, lecę na zewnątrz Pianownica PA Detale Płukanko Pora na felunek Początek to APC od ADBL ASBL Vampire Mała poprawka od 4Nano Oponki umyte ADBL Tire and Rubber Cleaner Mycie właściwe Szampon ADBL, rękawica, dwa wiadra Robaki usunięte Płukanko i wycieranie. 2x Fluffy Detale wnętrza. Pędzelek + APC Delikatnie przetarta komora silnika Zabezpieczone Nielsen Choice Uzupełnienie płynu letniego Wurth Elementy zewnętrzne otrzymały dawkę POORBOY’S WORLD Trim Restorer Szyby umyte dzięki AutoGlym Fast Glass Jako dressing na oponki leci Shiny Garage Back2Black Pora na bagażnik, ostatnimi miesiącami dość często używany Wszystko co możliwe przetarte miksurą APC od ADBL Zabezpieczenie plastików to AutoBrite Pink Sheen Dwustronna mata przemyta APC, zabezpieczona AutoBrite Pink Sheen Pedały również wymagały małej reanimacji Pora na środek. Na początku pranie tapicerki, niestety na czarnym materiale wszystko wychodzi Zestaw pomocny. Jako prespray uzywam ValetPRO Classic Carpet Cleaner, MF, szczotka Pranie ekstrakcyjne to zestaw Odkurzacz piorący KARCHER SE 4001, proszek Kärcher RM 760 Jednak sam początek to ponowne odkurzenie wnętrza Po zabiegu Zestaw do wnętrza Kierownica wyczyszczona i zabezpieczeno dzięki zestawowi Colourlock Zestaw SKÓRY GŁADKIE - SOFT Detale wnętrza Podłokietnik ogarnięty tak jak w przypadku kierownice Zabezpieczenie elementów plastikowych Zabezpieczenie dywaników gumowych Nie zapominam o tablicach, umyte oraz odpowiednio zabezpieczone Dodatkowo postanawiam delikatnie odświeżyć decor Maszyna bass, pasty Manzera 400, 2500, 3500 Efekt końcowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Tu pasuje słynne powiedzenie Siary: "Jak ty mnie teraz zaimponowałeś" Sam posiadam Dziunie(skodziunie) więc twoja relacja jest mi szczególnie bliska Czekam na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Paweł jak wosk położyłeś na koniec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Świetna robota , czekałem aż coś dodasz bo świetnie się ogląda Twoje relacje A powiedz mi dlaczego pierwsze pianowałeś Tenzi Pink Foam a potem ValetPro neutral snow foam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 WOW! zawsze marzyłem ,żeby zająć sie autem "z fabryki" Przyjemnie się ogląda . Pytanie jaki czas wosk stał na słońcu (na lakierze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 3 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Dzięki Nie kładłem wosku, bo niby dlaczego? Tenzi Pink Foam a potem ValetPro neutral snow foam? z ciekawości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3b Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Pawełek, jakie stężenie APC do wnętrza poszło? Jak zwykle relacja mega profi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Super skodzina a relacja w sam raz do piwka na wieczór Lubie to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekGTS Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Dbasz o auto, aż miło popatrzeć . Jak po czasie oceniasz tą matę pod fotelik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi