Qlimaxss Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Ja się z Black waterem bardzo polubiliśmy . Bardzo mocno mi pasuję że można aplikować go na mokrą oponę. A wygląd jeszcze bardziej Z zapachem też już jesteśmy za pan brat
Alfa47 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2018 @ADBL Kiedy można spodziewać się zapachów ? Chodzi o te z produktów, bo mam nadzieje że po 12 maja już będą
Dystrybutor ADBL Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2018 My też ale ze będą przed
Arkeolowy Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Byłem dzisiaj na targach jak co roku zresztą, fajne nowości Ciekawy jestem niektórych rzeczy, maszyną pobawiłem się Na pewno kupię szczotki teraz, bo to samo co ez detail moim zdaniem, Kuba wypowiadał się, ze różnica może być w trwałości jak masz firmę i robisz kilkanaście felg dziennie, ale cena też odpowiednio rozsądna.
Gesiu_15 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 @Arkeolowy fajne nowości się szykują
ziomson Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Ten interior cleaner to WOW? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Zani Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Wow to dresing do wnętrza , IQD to detailer do wnętrza , interior cleaner to środek do czyszczenia wnętrza np. przed dresingiem .
TiZi Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Dopiero dziś znalazłem chwilę żeby coś wypolerować małym rollerem. Brat mnie namówił żeby mu odświeżyć lampy. Ogólnie wcześniej uruchamiałem sprawdzić czy działa i czy jest okej. A tu takie cyrki pierwsze użycie maszyny. Sama z siebie leci na maksymalne obroty. Przykład lecisz na "3" i po chwili się rozpędza na maksa.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Tizi Odeślij do nas maszynę z kartą gwarancyjną i dowodem zakupu. Sprawdzimy co jest nie tak. Sprzedalismy ich już ponad 1000 szt i problemów nie było. Najpewniej dostaniesz w trybie ekspresowym nowa maszynę.
TiZi Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Widocznie mam pecha trafił mi się ten wadliwy produkt z tysiąca napisałem do ciebie PW.
Jarek_Cuma Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 @Arkeolowy Magic Mist cóż to takiego?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Magic mist to odświeżacze powietrza z zapachami naszych produktów.
Alfa47 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2018 21 minut temu, ADBL napisał: zamachach Uuu, Panowie oby nie zamachach. Wczoraj właśnie jeden był, i ja chwilowo mieszkam w tej miejscowości
enter84 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 a do czego będzie Bonnet? kiedy wejdą do sprzedaży?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Bonnet do bonetowania czyli ręcznego czyszczenia tapicerki materiałowej/podsufitki/etc. Planujemy premiery w nadochodzących tygodniach. 1
KHOT Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 @ADBL Odour destoryer to będzie środek kosmetyczny, czy mocarz i np. poradzi sobie z kwitnącym mlekiem na dywaniku?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 będzie to deozoryzator do niweolwania różnych zapachów. do "kwitnącego" na dywaniku mleka sugerowałbym produkty sepcjalistyczne które rozpuszczają białka.
Moderator Domel Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 To ja zamawiam jakiś do neutralizacji dziecięcych żygowin (bez ściem)
KHOT Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 2 minuty temu, Domel napisał: (bez ściem) A myślisz że dlaczego pytam. Nie u mnie, ale znajomy już jeden komplet dywaników wywalił. 1
Dystrybutor ADBL Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 mega smierdzący temat ;). sam bylem świadkiem, jakoś 2 lata temu, wymiany w miesięcznym mercu cls całości wykładzin w bagażniku w którym komuś wylała się zawartość pudełka ze śledziami a auto stało 2 tygodnie na parkingu na słońcu. w okresie wakacyjnym.
Danielusinek Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 14 minut temu, Domel napisał: To ja zamawiam jakiś do neutralizacji dziecięcych żygowin (bez ściem) O panie, nie zazdroszczę, moje dzieciaki nie chorują na szczęście. @ADBL czekamy z niecierpliwoscią
KHOT Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 @daniel2 tu nawet nie trzeba chorować, małemu dziecku może "się ulać", może też z butelki polecieć i problem jest trudny do opanowania. Ja w alfie miałem kawę mleczną rozlaną i co się nawalczyłem zanim sięgnąłem po enzymatyczny środek, to moje, od tego czasu zresztą jeździ kubek stanley bez przycisków, tylko z zakręcanym wieczkiem. 1
Rekomendowane odpowiedzi