MatthewG Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 Zakrzywiona też się czasami przydaje jak już ktoś chce być pedantem
acidmk Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 Zakrzywiona też się czasami przydaje jak już ktoś chce być pedantem kim? A żeby nie było OT to fajne szczotki są na mojej długiej liście zakupów
MatthewG Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 Nie pomylić ze sprzęgłem Detailer no
acidmk Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2014 Znalazłem je pod choinką... Super miękkie i delikatne Wkrótce pierwsze mycie, na razie pogoda nie pozwala
nims Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2015 W końcu dorosłem do tych szczotek i zakupiłem zobaczymy co to warte w poniedziałek
acidmk Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2015 nims, będziesz zadowolony Oj fajne som!
Jaromaxbimmer Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2015 Też zaszalałem i kupiłem
kita33 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Czy ktoś używał i może coś powiedzieć o tych zakrzywionych wersjach tych szczotek http://autonablask.pl/produkt/wheel-woo ... -brush-18/
Bzyk Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Skoro temat podniesiony to ma ktoś może porównanie tych szczoteczek do Liquid Elements Furby ?
kubajabko Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Skoro temat podniesiony to ma ktoś może porównanie tych szczoteczek do Liquid Elements Furby ? Też bardzo jestem ciekaw porównania, szczególnie jeśli chodzi o trwałość
/miodu/ Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2016 kubajabko, Nawet nie ma co porównywać. Różnica kolosalna jest. Ja bym wybrał WW
piteks Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Ja mam WW i powiem szczerze, że innych już nie chcę
MatthewG Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Czy ktoś używał i może coś powiedzieć o tych zakrzywionych wersjach tych szczotekhttp://autonablask.pl/produkt/wheel-woo ... -brush-18/ Mam taką szczotkę i wszystko zależy od tego jakie masz felgi. Kształt ramion, ich ilość, ich grubość, itd. Szczotka jest na tyle delikatna, że można ją wykorzystać do wielu rzeczy i jeśli ktoś się mnie pyta o WW to ja zawsze z czystym sumieniem polecam Zakrzywioną warto mieć, jak komplet to komplet
MatthewG Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 To bez problemu się zmieści. Zawsze możesz też sobie kupić jakąś mniejszą i gorszą rekawicę do mycia ramion z tyłu, wyjdzie taniej
kita33 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Mam ten komplet 3 szt WW i zastanawiałem się nad tą wygiętą czy jest sens kupować do takich felg
mercenaryk Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2019 Odkopuję :) Pojawiła się alternatywa dla Wheel Woolies? Co najmniej takiej samej jakości.
Moderator Domel Opublikowano 7 Maja 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2019 8 minut temu, mercenaryk napisał: Odkopuję Pojawiła się alternatywa dla Wheel Woolies? Co najmniej takiej samej jakości. Tej samej jakości nie, znacznie tańsze ale też dobre. Ja uzywam tych z Ali.
D@ViD Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2019 1 godzinę temu, Domel napisał: Tej samej jakości nie, znacznie tańsze ale też dobre. Ja uzywam tych z Ali. @Domel Te co ty już kupiłeś, to są już nie dostępne - te murzyńskie długie pały Zamówiłem nie dawno do tego samego sprzedającego co ty i oczywiście jakościowo jest ok, ale już nie jest taki duży wheel woolies https://pl.aliexpress.com/item/1piece-100-Sheepskin-caliper-spoke-wheel-woolies-D8-Sheepskin-Duster/32708407630.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.eee25c0f7PPrIq Cena za dwie sztuki !!!
Moderator Domel Opublikowano 7 Maja 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2019 53 minuty temu, david2888 napisał: ale już nie jest taki duży wheel woolies na czymś musieli ceny uciąć ;)
daniel87 Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2019 @mercenaryk możesz rzucić okiem na Flexipads wheel woolie
sT3VE Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2019 Ktoś miał zrobić test tego flexi i nici a chciałem kiedyś bardzo kupić... Nadal bez szczoty do felg jestem
MarBi Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2019 Mój zaprzyjaźniony sprzedawca bardzo je polecał, w najbliższym czasie prawdopodobnie kupię na testy.
Gozdziu23 Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2019 9 godzin temu, sT3VE napisał: Ktoś miał zrobić test tego flexi i nici a chciałem kiedyś bardzo kupić... Nadal bez szczoty do felg jestem Ja mam to flexi i użytkuje na codzień, pierwsze mycie bardzo farbują i tracą kolor, generalnie pod wplywem wody troche sie takie szczurowate robią, jak by mokry prostokąt niż faktycznie to jakieś futro ale da sie tym myc, na tyly sie przydaje, a dają sobie rade z kwasami, deironami i neturalnymi
ktm950 Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2019 Jeżeli chodzi o Wooliesy, to do dziś żałuję, że nie kupiłem ich wcześniej - naiwnie wierzyłem, że są przereklamowane i że sprytnie uda mi się zaoszczędzić kasę kupując coś innego Moim zdaniem nie ma nic lepszego do regularnej pielęgnacji felg. Żadne, absolutnie żadne szczotki na rynku nie mogą się równać z nimi - i to od chyba samego początku istnienia akcesorii do detailingu. Swoich używam regularnie od 3 lat i są w dalszym ciągu jak nowe. Największa absorbuje stosunkowo sporo wody, średnia ma bardzo miękkie i delikatne włókno. Nie strach jest nimi myć nawet czarnych, lakierowanych na wysoki połysk felg. Przy dużej Daytonie nie dość, że trzeba było uważać na chlapanie, to w dodatku była twarda i miałem wrażenie ciągłego rysowania felg jej suchym, nylonowym włóknem. Zamiast kupować kolejny wosk na lato - zdecydowanie lepiej jest kupić wooliesy. 3
Rekomendowane odpowiedzi