Artur Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 A do czego można używać tej co ja ją pokazałem (bo ją dostałem w gratisie od nox-a)? Jest ogromna w porównaniu z innymi aplikatorami.
Kita Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 ja ją stosuje do wnetrza razem z megsem natural shine i quik interior detailer. mowa o tej wielkiej z mf
pawbor85 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Kolejne bardzo udane zakupy ... co tu dużo mówić pełen profesjonalizm, dzięki za gratisy, pozdrawiam
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Witam czy dostanę to wszystko w tym sklepie ?? - Dwa wiadra 12L + GRITT GUARD - CHEMICAL GUYS MIRACLE DRYER [ ręcznik ] - MEGUIARS Microfiber Wash Mitt [rękawica do mycia ] - Duragloss Car Wash Concentrate #901 [ szampon ] - Glinka Bilt Hamber Auto Clay Soft 200g [. glinka ] - Cleaner PB Professional Polish [ cleaner ] zapytałem też w innych bo chcę [kupić all w jednej firmie ] wosk już mam kupiłem PB natsy blue od jednego forumowicza [ tylko wosk mam ] co mi jeszcze będzie potrzebne jakie mikrofibry i aplikatory pady ?? aby móc już działać z autem ??
yukon Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 czyli tak naprawdę nikt nie wie do czego jest ta gąbka od nOxa? moja też była wilgotna
nOx Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 nOx, kiedy będzie dostępna zółta rękawica do mycia CG? Czy będą w ofercie też większe opakowania od PB? Mam nadzieje że w przeciagu 7-10 dni maxymalnie będzie juz na stanie. nOx kiedy będzie dostępny sampler Poorboys World SSR-1 oraz PB Natural Look ? Ssr1 jest juz na stanie Natural look aktualnie tylko w dużej pojemności ale czekamy na dostawe NA dniach oferta Poor Boys'a , zostanie znacząco powiększona Do czego jest ta niebieska gąbka co dajesz w gratisie?? Bo gdy ją wypakowałem była wilgotna A to ciekawa sprawa to jest Celulozowa gąbka przeznaczone do polerowania W praktyce osobiscie ja używam do czyszczenia elementów takich jak nadkola / wnęki / felgi itp [ Dodano: 24 Czerwiec 2010, 16:18 ] Witam czy dostanę to wszystko w tym sklepie ?? - Dwa wiadra 12L + GRITT GUARD - CHEMICAL GUYS MIRACLE DRYER [ ręcznik ] - MEGUIARS Microfiber Wash Mitt [rękawica do mycia ] - Duragloss Car Wash Concentrate #901 [ szampon ] - Glinka Bilt Hamber Auto Clay Soft 200g [. glinka ] - Cleaner PB Professional Polish [ cleaner ] zapytałem też w innych bo chcę [kupić all w jednej firmie ] wosk już mam kupiłem PB natsy blue od jednego forumowicza [ tylko wosk mam ] co mi jeszcze będzie potrzebne jakie mikrofibry i aplikatory pady ?? aby móc już działać z autem ?? GRITT GUARD będzie dostępny w przeciągu 5-10 dni - CHEMICAL GUYS MIRACLE DRYER [ ręcznik ] jest - MEGUIARS Microfiber Wash Mitt [rękawica do mycia ] w przeciągu kilku dni będzie - Duragloss Car Wash Concentrate #901 [ szampon ] aktualnie nie posiadamy w ofercie. - Glinka Bilt Hamber Auto Clay Soft 200g [. glinka ] Aktualnie nie posiadamy w ofercie ale już niedługo powinna byc - Cleaner PB Professional Polish [ cleaner ] Jest:)
przemas22 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Czy Tarcza mocująca gąbki polerskie 125mm M14 Scholl przyjdzier w podobnym terminie co Kestrel Sim 180 i czy jej jakość rzeczywiście nie odbiega znacząco od 3M
senz Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Chciałem podziękować za kosmetyki ! Wszystko w porządku - śmiało polecam Pozdrawiam senz
Ralph Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Szybkie udane zakupy z prezentami . . Pozdrawiam załogę Mr Cleaner Detailing Expert Shop
yukon Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Kolejne udane zakupy w mrcleaner.pl, jak zawsze gratisy P-O-L-E-C-AM !!!!!!!!!!
Afi Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Jak tam wygląda sytuacja z Backing Plate'm 75mm? Bo go dalej ni ma... I kiedy można się spodziewać "Monster Shine pad mini polerski twardy Cutting Pad" ?
przemas22 Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 nOx krótka piłka czy w tym tygodniu na 100% macie na sklepie: -Kestrel 180 -Tarcza mocująca gąbki polerskie 125mm Scholl - Tester Finish Kare 1000p Hi-Temp Sealant 59ml
scrabit Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 byłem, wpadłem, samochód zaprezentowałem... wróciłem z QD FINISH KARE i gratisem Dziękuje i polecam!
mieszacz Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 Jak tam sytuacja z kestrelem 180 .
pyzax Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 Z tego co wiem to w tym tygodniu Nox będzie coś wiedział konkretnie. "Planowo miały być w drugim tygodniu Lipca , w tym tygodniu będe miał juz konkrety :)"
Thomas Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 paczuszka dotarła dziękuję bardzo i za gratisik też
raceboarder Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 kiedy będzie dostępny "Monster Shine Fluffy Dryer 90/60cm do osuszania lakieru" ?
nOx Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2010 nOx krótka piłka czy w tym tygodniu na 100% macie na sklepie:-Kestrel 180 -Tarcza mocująca gąbki polerskie 125mm Scholl - Tester Finish Kare 1000p Hi-Temp Sealant 59ml Sim 180 idzie juz do nas jest bardzo duża szansa że będzie w przyszłym tygodniu . Tarcza mocująca z scholla nie jestem pewny główny importer nie ma ich na stanie i czeka na dostawe , zato do 8 dni będe miał innej marki równie dobre jak nie lepsze w podobnej cenie. Tester Hi Tempa niestety to wielka nie wiadoma kiedy będzie [ Dodano: 8 Lipiec 2010, 17:12 ] Fluffy będzie na dniach
Afi Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2010 A wiadomo cuś na temat Backin Plate 75mm gwint m14? Bo nie będę ukrywał, ta jedna rzecz skutecznie powstrzymuje mnie od złożenia większego zamówienia
nOx Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2010 Już do nas idzie w zależności jak się transport ułoży będzie 7-10 dni Tym razem idzie solidna dostawa wiec będzie ich pod dostatkiem łącznie z nowym typem 125 na 2cm bardzo miękkiej gąbce.
mieszacz Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 A wiadomo cuś na temat Backin Plate 75mm gwint m14? Bo nie będę ukrywał, ta jedna rzecz skutecznie powstrzymuje mnie od złożenia większego zamówienia Podłączam się do pytania
przemas22 Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 Czytamy wyżej "Już do nas idzie w zależności jak się transport ułoży będzie 7-10 dni"
Prezes Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 Kiedy można się spodziewać separatorów do wiader??
wierzba Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 [ Dodano: 8 Lipiec 2010, 17:12 ]Fluffy będzie na dniach
proximo Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 dzis paczuszka doszla :-) Bardzo szybka realizacja + rabat + gratis Jestem bardzo zadowolony z zakupow u noxa
Rekomendowane odpowiedzi