Skocz do zawartości

Mr Cleaner Detailing Expert Shop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Odwrotnie pomarańczowy jest mocniejszy

;/

Ja mam te małe pady, i macałem je długo i stwierdziłem, że pomarańczowy jest delikatniejszy.

Pawbor85 ma identyczną opinie, bo weryfikował moje spostrzeżenie.

No ale może twardośc nie ma wpływu na ścieralność.

Opublikowano

Pełna profeska - do mnie doszły również 2 zamówienia, szybko, sprawnie i z gratisami - szczególnie dzięki za piankowy pad :)

Opublikowano

n0x powiedz mi jakiej średnicy dają tarcze mocująca gąbki polerskie do Kestrela Sim 180 i jaka jej jakość. Oraz czy do LIpca dojdzie też tarcz Scholla

Opublikowano

Przemku tarcza mocująca w zestawie z Simem ma srednice 180mm jest stosunkowo przyzwoitej jakości ale jest bez elastycznej wstawki .

Ralph pomarańczowy mini pad już jest na stanie :)

Andrzeju :) BP 75 m14 będzie dosepny do 2 tygodni .

Opublikowano

Kolejne zakupy u kolegi nOxa, szybko, konkretnie i na temat, na plus doskonały kontakt telefoniczny ;-)

Polecam! :good:

Opublikowano

Kolejne udane zakupy, jestem pod wrażeniem staranności z jaką przygotowano paczuszkę :good: no i nie zabrakło gratisu. Polecam i pozdrawiam.

Opublikowano
Do czego jest ta niebieska gąbka co dajesz w gratisie?? Bo gdy ją wypakowałem była wilgotna :D

Taka porowata w folii?? Też tego nie wiem :)

Opublikowano

Nie... tamta ma kształt niemalże gąbki kąpielowej (zwężona na środku), jest niebieska, ale ciemniejsza i ma grubsze głębokie pory.

Opublikowano

Bo to pewnie do kapieli - nOx razem z kosmetykami do aut ma tam kosmetyki dla ludzi :) moze uznal ze wam sie przydadza w wakacje pod prysznicem :P

Opublikowano
Ja tej co pokazał firmek używam do dresingu na plastiki zewnętrzne.
Eureka !!! Dzieki Artur, nie wpadlem na taki pomysl :), normalnie jak bym mogl dalbym pomogl :)