vhs Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Paczka dotarła wszystko bardzo dobrze zapakowane Jedynie zwróćcie uwagę na PRICKBORT 124 1L jak będziecie pakować bo jak wyciągnąłem go z pudełka i rozpakowałem z foli to był jak by spocony.
Partner forum MrCleaner Opublikowano 13 Września 2016 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 13 Września 2016 Paczka dotarła wszystko bardzo dobrze zapakowane Jedynie zwróćcie uwagę na PRICKBORT 124 1L jak będziecie pakować bo jak wyciągnąłem go z pudełka i rozpakowałem z foli to był jak by spocony. Prick niestety ma to do siebie, że puszcza płyn atomizerem często I jak nie był by zapakowany, tak jest szansa że coś Nam "pocieknie" .
Fitte Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2016 Z czystym sumieniem polecam zakupy w MRC obsługa profi
Lukasz-odkrywca Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2016 Również robiłem u Was 2 razy zakupy i dwa razy byłem bardzo zadowolony
Radziu Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2016 Dla Użytkowników forum wprowadziliśmy kody rabatowe dla forum hasło brzmi : KomsetykaA rabat uprawnia do 5% rabatu od wszystkich produktów z wyłączeniem promocji w sklepie . Jak skorzystać z kuponu 5%? Wpisuje i nic...
siegfriedpanzer Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2016 Witam, zrobiłem pierwszy raz zakupy u was w sklepie na prawie 300złotych i wszystko ładnie pięknie, otwieram paczuszkę, wszystko suche nic nie popuściło tak jak czytałem wyżej, ale zaglądam do środka a tam nie mam dwóch produktów, mieliście kiedyś podobne przygody z tym sklepem? Pozdrawiam
Moderator Domel Opublikowano 17 Listopada 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 678365 mieliście kiedyś podobne przygody z tym sklepem? ale co, zgłaszasz tutaj reklamację ? wystawiasz opinię ? wbijaj na priv do sklepu,na pewno to wyjaśnicie. Shit happens nawet najlepszym.
siegfriedpanzer Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 678365 mieliście kiedyś podobne przygody z tym sklepem? ale co, zgłaszasz tutaj reklamację ? wystawiasz opinię ? wbijaj na priv do sklepu,na pewno to wyjaśnicie. Shit happens nawet najlepszym. Nic, tu nie zgłaszam tylko po prostu zapytałem czy ktoś miał podobną sytuację. Sprawa wyjaśniona bardzo szybko i z profesjonalizmem.
pyjtero88 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 ja tydz temu kupilem G1+G2.. 15ml G2 było pełne zas G1 pusty pojemniczek..
benybco Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2016 Koszyk wczoraj zapełniony, opłacony paczka przyszła godzinę temu. Wszystko po raz 3 w należytym porządku. Krauss P7 działa, chemia na swoim miejscu (nic nie cieknie) , pasty na swoim miejscu i cała reszta również. Serdeczne dzięki za próbkę YETI Pozdrawiam i polecam
kedar Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 MRC17158 - zakupy zrobione, teraz nic tylko czekać ... do gwiazdora Przesyłka już u mnie. W tym okresie to powiem, że ekspresowo. Pełna profeska, dziękuję.
Jarek_Cuma Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2017 Witam. Czy moje zamówienie MRC18905 już do mnie pojechało? Dość pilnie tego potrzebuje, a nie mogę znaleźć informacji że zostało wysłane.
DrozdekPL Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Witam Kiedy będzie dostępny Good Stuff Bat Insect Killer w 5 litrowym baniaczku ?
Lukasz-odkrywca Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Witam, pytanie podobne do kolegi kiedy przyjedzie zielona Tuga
wiran Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2017 Mimo iż na stronie jest napisane ,że powyżej 299zł darmowa wysyłka cena jest i tak doliczana kwota 4.90. Trochę źle jak się wprowadza klienta w błąd. Po zatym wszystko ok....
zibi-M Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Kiedy będzie dostępny FX PROTECT Nano Shampo 1L ?
Michał126 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2017 @zibi-M, będąc dzisiaj w MrC widziałem ich kilka
zibi-M Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2017 17 godzin temu, Michał126 napisał: @zibi-M, będąc dzisiaj w MrC widziałem ich kilka Na stronie jest niedostępny ;]
D@ViD Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Też chce zamówić kilka rzeczy, ale na stronie mają kilka produktów nie dostępnych. Byłem u nich w Czerwcu to mają asortyment szeroki i podejrzewam, że na miejscu bym to kupił. Na wiadomości na FB nie odpowiadają. Napisałem email z zapytaniem. Zobaczymy
powalla Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Moze trzeba uzyc po prostu telefonu i zapytac?
Moderator Domel Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Nie macie juz produktów AngelWax ? Szczególnie AngelWax Eliksir ?
Kozaa Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2017 Czy do ADBL QD1 jest dołączony atomizer?
Michał126 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 Jakem Waszym stałym klientem, oczywiście stacjonarnie, bo ogólnie niezbyt lubię kupować wysyłkowo i przy takiej odległości i natłoku spraw do załatwiania w Katowicach po co miałbym to robić , to pozwolę sobie nie zgodzić się z odpowiedzią na moje pytanie, czy lepszy jest lubrykant pod glinkę 4Detailer czy Good Stuff Skuszony rekomendacją kupiłem tego 4Detailera, dzisiaj wykorzystałem no i cóż, do Good Stuffa dużo mu brakuje. Poślizg gorszy, a przede wszystkim dość kiepski atomizer, o wiele gorszy, niż Good Stuffa, psikający mgłowe kółeczka. Skutkiem tego zużyłem 100 ml lub ponad na auto średniej wielkości (New Beetle), gdy Good Stuffa zużyłbym połowę tego. Wiem, że promujecie markę 4Detailer, ale to chyba nie jest jej najlepszy wypust
Moderator Domel Opublikowano 15 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 31 minut temu, Michał126 napisał: 4Detailera co dokladnie kupiles ?
Michał126 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 @Domel - tak jak napisałem, lubrykant pod glinkę "Slide for clay".
Rekomendowane odpowiedzi