Partner forum MrCleaner Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zamówienie nr. 7885 doszło. Dziękuję za szybką wysyłkę, dodatkowo warto zwrócić uwagę na bardzo bezpieczne pakowanie produktów. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Miło Nam, że doceniacie solidność pakowania paczek Staramy się nie oszczędzać na materiałach abyście mogli otrzymywać paczki w całości
kepa416 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zamówienie nr. 7885 doszło. Dziękuję za szybką wysyłkę, dodatkowo warto zwrócić uwagę na bardzo bezpieczne pakowanie produktów. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Miło Nam, że doceniacie solidność pakowania paczek Staramy się nie oszczędzać na materiałach abyście mogli otrzymywać paczki w całości Gumy Turbo też były miłym dodatkiem
golden0282 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Paczka dotarła w mniej niż 24 godziny od złożenia zamówienia , elegancko spakowana i pomimo małego zamówienia fajne gratisy się znalazły
ADI25 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2015 Witam witam Planuje zakupy w waszym sklepiku i tu mam pytanko na szybko nie widzę IPA Pozdrawiam
Partner forum MrCleaner Opublikowano 8 Września 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Wersja litrowa: http://mrcleaner.pl/monster-shine-ipa-a ... p2033.html Wersja 100 ml gotowa do użycia: http://mrcleaner.pl/monster-shine-ipa-a ... p3082.html
Berd Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 Witam. Kolejne zamówienie #8350 złożone
Berd Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Jak zwykle wszystko w najlepszym porządku. Paczka solidnie zabezpieczona. Trzymajcie tak dalej P.S Dzięki za gratisy
Partner forum MrCleaner Opublikowano 22 Września 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 Jak zwykle wszystko w najlepszym porządku.Paczka solidnie zabezpieczona. Trzymajcie tak dalej P.S Dzięki za gratisy Miło Nam. Cieszymy się zawsze z powracających klientów
MaćkoAGC Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 Znajdę u Was taki aplikator?
Pawel_t11 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 Paczka mała ale doszła bez problemu, na bieżąco informowany byłem co gdzie i jak Wielki plus
Partner forum MrCleaner Opublikowano 8 Października 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Znajdę u Was taki aplikator? Niestety identycznego aplikatora nie mamy w ofercie. Możemy oferować taki: http://mrcleaner.pl/monster-shine-yoyo- ... p1071.html Paczka mała ale doszła bez problemu, na bieżąco informowany byłem co gdzie i jak Wielki plus Bardzo dobrze, że wszystko w porządku
piepia Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Jesli na glownej stronie jest napisane, ze przesylka jest "expresowa" to fajnie jakbyscie sie tego trzymali Zamawialem w poniedzialek, paczka zostala wyslana w srode a dojdzie w piatek (zamiast paczkomatow wybralem paczke 48, moj blad). Jest jeszcze jeden problem wlasnie zwiazany z paczkomatami. Jesli wybiera sie z listy paczkomat docelowy to zaznaczenie powinno przeskoczyc automatycznie z poczty polskiej na "wysylke paczkomatem", a mimo ze wybralem adresy paczkomatow to nadal zaznaczona byla "paczka 48" co latwo mozna przeoczyc. No trudno
Partner forum MrCleaner Opublikowano 30 Października 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 30 Października 2015 Niestety zdarza się tak czasami, w przypadku bardzo dużej liczby zamówień, że wysyłka jest opóźniona. Tutaj prawdopodobnie zbiegło się to z chwilowym brakiem któregoś z produktów. Jednakże w większości przypadków, czas realizacji zamówień jest faktycznie ekspresowy - co potwierdza znaczna część Naszych klientów
robertras Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2015 Ja także przyłączam się do sugestii z paczkomatami. Wybieram paczkomaty i zapominam wybrać opcję paczkomat. Oczywiście towar zawsze przychodzi idealnie zabezpieczony. Pozdrawiam
Berd Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 Kolejne zamówienie #9029 już w domu. Wszystko oczywiście bez zarzutów. Paczka tak zabezpieczona, że 15 min ją rozpakowywałem MrCleaner brawo Ty !!!!
kruger Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 #9028 również dotarło, jak zawsze wszystko ok
Partner forum MrCleaner Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 Kolejne zamówienie #9029 już w domu.Wszystko oczywiście bez zarzutów. Paczka tak zabezpieczona, że 15 min ją rozpakowywałem MrCleaner brawo Ty !!!! Brawo JA Hehe, dzięki #9028 również dotarło, jak zawsze wszystko ok Staramy się trzymać poziom zabezpieczania paczek
cannonn Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Szybka i bardzo tania wysyłka, dobrze zapakowane. Mogę polecić z czystym sumieniem
Partner forum MrCleaner Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2015 Szybka i bardzo tania wysyłka, dobrze zapakowane. Mogę polecić z czystym sumieniem Podziękował za pochlebną opinię
Dziki Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ściery w dobrej cenie, więc poleciało małe zamówienie nr 9565 Przepraszam - trochę namieszałem z zamówieniami ( wszystko przez PayPal ), ale widzę, że tamte dwa pomyłkowe już anulowane - i dobrze Pozdrawiam
karol4431 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2015 Witam, Zamówienie 9582 złożone, przelew właśnie poszedł. Wyślijcie jak najszybciej żeby zdążyć przed Nowym Rokiem Czekam na paczuszkę
antek1987 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2015 Hej, zamówienie nr 9590 złożone, płatne przy odbiorze
Elbaku Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zamówienie 9624 zrobione, przelew posłany Szkoda że wczoraj nie machnąłem tego bo mi wykupili już wszystkie mikrofibry które chciałem u was kupić
Rekomendowane odpowiedzi