Partner forum MrCleaner Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2015 Miło Nam słyszeć takie rzeczy Zapraszamy ponownie !
damian_SO Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2015 Shiny Garage S&B 5l kiedy będzie dostępne ? ktoś mnie uprzedził, jeszcze rano było
antek1987 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2015 Przesyłka 6656 zapłacona i odebrana Dziękuje i pozdrawiam
Berd Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zamówienie 6805. Wszystko w porządku,bardzo szybka dostawa No i jak zwykle fajne gratisiki. Mr Cleaner, kolejny banan na mojej twarzy po zamówieniu u was.
GreQu Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Został rozstrzygnięty ten konkurs z 1 kwietnia ? Bo dziś 14 kwietnia a na fb nie znalazłem info kto został zwycięzcą...
Fitte Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Został rozstrzygnięty ten konkurs z 1 kwietnia ? Bo dziś 14 kwietnia a na fb nie znalazłem info kto został zwycięzcą...
Partner forum MrCleaner Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zamówienie 6805.Wszystko w porządku,bardzo szybka dostawa No i jak zwykle fajne gratisiki. Mr Cleaner, kolejny banan na mojej twarzy po zamówieniu u was. Miło Nam Fitte, dzięki za zostanie adwokatem w Naszej sprawie Ostatnio mamy mniej czasu niestety aby tutaj zajrzeć. Ale jak słusznie zauważyłeś - KONKURS został rozstrzygnięty.
Romekkk Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Znów muszę pochwalić Paczka dziś odebrana - wszystko ładnie zapakowanie no i troszkę gratisów też się znalazło -na pewno się nie zmarnują Dzięki i do nastepnego
kupusso Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Kiedy można się spodziewać dostawy Fusso Coat 12 Dark ?
Partner forum MrCleaner Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Mieliśmy informację, że z końcem kwietnia (ok. 20-25.04) powinien się pojawić u dostawcy.
Kondzior Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2015 Kiedy będą dostępne aplikatory piankowe do opon Monster Shine?
Partner forum MrCleaner Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2015 Teraz po weekendzie powinny się już pojawić
Kukis89 Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 Witam, kiedy będą dostępne Rupes Big Foot Gąbka UHS 130/150mm oraz pasta UHS 250ml z rupesa?
Partner forum MrCleaner Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2015 Zapraszamy od wzięcia udziału w konkursie organizowanym wspólnie przez MrCleaner oraz ValetPRO Polska Do wygrania są: - ValetPRO Beading Marvellous 50 ml - ValetPRO Concentrated Car Wash 1L - ValetPRO Bug Remover 500 ml Aby wziąć udział w konkursie należy: - pod postem konkursowym na facebook'u wstawić JEDNO zdjęcie z zastosowaniem dowolnego produktu ValetPRO (UWAGA: Na zdjęciu produkt musi być widoczny). LINK DO POSTU : Spośród wszystkich zdjęć koledzy z ValetPRO Polska wybiorą jedno które zostanie zwycięzcą konkursu. Konkurs trwa do 28 maja 2015r. Zachęcamy do wzięcia udziału w konkursie i życzymy powodzenia Witam, kiedy będą dostępne Rupes Big Foot Gąbka UHS 130/150mm oraz pasta UHS 250ml z rupesa? Już są dostępne. Status przez omyłkę nie został zmieniony na sklepie Dzięki za zwrócenie uwagi.
iron85 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 witam zamówienie 7496 opłacone wczoraj,mam prośbę by przesyłka doszła do czwartku:)
kinek01 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2015 Najlepszy sklep w jakim miałem okazje robić zakupy ! Fachowa obsługa i wiedza sprzedającego ! Myślę, że taka obsługa jest wyznacznikiem jakości jaki powinien trzymać każdy sklep. Można porozmawiać, popytać o opinie. Jestem zachwycony - Mr Cleaner - tak trzymać ! Do następnego
adziami Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2015 Pany ! kiedy będzie dostępna jakaś powłoka na szyby inna niż nanolex ? planujecie coś powiększyć może ? soft chyba nie wchodzi w grę ,,
kandy Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2015 Byłem dziś i widziałem Softy do szyb
Partner forum MrCleaner Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2015 Najlepszy sklep w jakim miałem okazje robić zakupy ! Fachowa obsługa i wiedza sprzedającego ! Myślę, że taka obsługa jest wyznacznikiem jakości jaki powinien trzymać każdy sklep. Można porozmawiać, popytać o opinie. Jestem zachwycony - Mr Cleaner - tak trzymać ! Do następnego Bardzo dziękujemy za tak pochlebną opinię Staramy się zawsze pomóc jak najlepiej! Zapraszamy więc ponownie Pany ! kiedy będzie dostępna jakaś powłoka na szyby inna niż nanolex ? planujecie coś powiększyć może ? soft chyba nie wchodzi w grę ,, Posiadamy bardzo dobrą powłokę na szyby z Dodo Juice: Glass Sealant Kit http://mrcleaner.pl/dodo-juice-supernatural-glass-sealant-kit-niewidzialna-wycieraczka-p2427.html
kepa416 Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2015 Macie glinkę od SG w ofercie czy ja nie mogę jej odnaleźć? Druga sprawa Soft99 The King of Gloss B&D kiedy się pojawi? Trzecia sprawa czy ten środek: Shiny Garage Bug Off macie w ofercie z spryskiwaczem czy bez?
Partner forum MrCleaner Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2015 Wszystkie produkty psikane z SG mają atomizery, ale dodawane osobno. Glinki od SG nie mamy i nie będziemy mieć raczej. King of Gloss to kwestia myślę do 2 tygodni. Mamy jego następcę, ulepszonego: KIWAMI.
Kryman Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2015 Zamówienie nr. 7885 doszło. Dziękuję za szybką wysyłkę, dodatkowo warto zwrócić uwagę na bardzo bezpieczne pakowanie produktów. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
matis991 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2015 Zamówienie 7899 złożone odbiorę osobiście. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi