Grexik Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 Paka po perturbacjach dojechała! Dzięki!
Eidos71 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2015 Pytanko: czy białe "farfocle" pływające w płynnym sealancie (w tym przypadku chodzi o AngelWax Ti-22) świadczą o tym, że produkt jest do bani ? Dzisiaj dopiero otworzyłem pakę, którą odebrałem z Paczkomatu 31.12.2014 r. (zamówienie nr 6142) i stwierdziłem, że z tym jednym produktem jest coś nie halo... Być może podczas przesyłki, gdy produkt był narażony na wahania temperatur (magazyn i podróż paczki, gdyż z paczkomatu odebrałem pakę po ok. 1/2 godziny od otrzymania informacji sms-em) ten Sealant się "zważył"... I teraz pytanie drugie - czy produkt nadaje się jeszcze do użytku i czy posiada dalej swoje podstawowe cechy ?
antek1987 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 Dziś odebrałem zamówienie #6139 wielkie dzięki za gratis, pozdrawiam
Partner forum MrCleaner Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2015 Dziś odebrałem zamówienie #6139 wielkie dzięki za gratis, pozdrawiam Nie ma za co Pytanko: czy białe "farfocle" pływające w płynnym sealancie (w tym przypadku chodzi o AngelWax Ti-22) świadczą o tym, że produkt jest do bani ? Dzisiaj dopiero otworzyłem pakę, którą odebrałem z Paczkomatu 31.12.2014 r. (zamówienie nr 6142) i stwierdziłem, że z tym jednym produktem jest coś nie halo... Być może podczas przesyłki, gdy produkt był narażony na wahania temperatur (magazyn i podróż paczki, gdyż z paczkomatu odebrałem pakę po ok. 1/2 godziny od otrzymania informacji sms-em) ten Sealant się "zważył"... I teraz pytanie drugie - czy produkt nadaje się jeszcze do użytku i czy posiada dalej swoje podstawowe cechy ? Możliwe, że produkt w transporcie został przemrożony nieco, i się wytrącił jeden ze składników. Czy Ti po rozmieszaniu go, wraca do stanu jednolitego czy nadal coś pływa? Ogólnie można stosować spokojnie ten produkt, bo czasami od producenta nawet przychodził on z lekko widoczną jedną warstwą.
Eidos71 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2015 Mimo mieszania, dalej pływają farfocle... Mówi się trudno - może coś jeszcze z tego będzie...
sensei123 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 Jak z dostępnością auto finesse tripple aio 250 ml?
Partner forum MrCleaner Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 Jak z dostępnością auto finesse tripple AIO 250 ml? Od wczoraj 2 sztuki na stanie
Grexik Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Kiedy będzie można się spodziewać California Balboa Bubblegum?
Partner forum MrCleaner Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2015 Już mamy dostępne mieliśmy małą obsuwę z uaktualnieniem stanów na sklepie.
Berd Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Witam. Przesyłka w ekspresowym tempie, porządnie zabezpieczona. Wszystko w najlepszym porządku Dziękuję za bogate gratisy !!!!
Partner forum MrCleaner Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Polecamy się na przyszłość I dobrze że kolejna paczka dociera w całości - staramy się zabezpieczać jak najlepiej
Lybex Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Ja czekam na swoją paczkę mam nadzieję że jeszcze dzisiaj dotrze
Partner forum MrCleaner Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Jaki nr. zamówienia? Po numerze śledzenia który otrzymałeś na maila, można sprawdzić gdzie aktualnie się paczka znajduje
Lybex Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Dopiero wczoraj wyslana wiec pewnie dopiero jutro bedzie
Przem@S Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Zrobiłem już drugie zakupy w Mr Cleaner. Dziękuję za porady , zniżki , cierpliwość przy trudnych pytaniach z mojej strony i dodatki w przesyłkach
STEFAN2006 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Dziś odebrałem zamówienie #6306 wielkie dzięki za gratisy, pozdrawiam
antek1987 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2015 Dziś zapłaciłem i odebrałem moje zamówienie Dziękuje i pozdrawiam
Lybex Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2015 Scratch Shield Bucket Filter - Regulowany separator brudu do wiadra (PRODUKT TYGODNIA) - jeszcze jeden bym potrzebował w promocyjnej cenie
Partner forum MrCleaner Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2015 Zainteresowanie Scratchami Nas przerosło, i w piątek o godzinie 12 zabrakło Nam asortymentu Wrócą separatory w niedługim czasie, ale już w cenie około 29 zł. Póki co żeby umilić nagły brak separatorów dodaliśmy drugi produkt tygodnia którym jest aplikator piankowy monster shine 76 mm w cenie 1,99 zł/szt. ! http://mrcleaner.pl/monster-shine-wax-applicator-76mm-aplikator-do-wosku-produkt-tygodnia-p2176.html
Lybex Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2015 Parę sztuk dla forumowiczów mogło by się jeszcze znaleźć w promocyjnej cenie.
Partner forum MrCleaner Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2015 Z nowej dostawy nie będziemy już w stanie zaoferować takiej ceny niestety
GreQu Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2015 Przesyłka nr 6528 Dziękuje za szybką realizację i za profesjonalne podejście do klienta a i gratisy bardzo cenne, przydatne i cieszące oko
Rekomendowane odpowiedzi