Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
5 litrowej piany mi nie potrzeba. Tylko 1 litrowa.

Może masz możliwość zakupu z kimś na spółkę? Ja także chciałem kupić pianę, jednak opakowanie 5l na razie odstraszyło, tym bardziej że już i tak wydałem w tym roku parę stów na kosmetyki - dobrze że małżowina nie śledzi rachunków :-]

Opublikowano
Zostało mi ok. 50ml PB S&G. Nada się jako poślizg do glinki Ile go wlać na np. 200ml wody

Ja mam rozcieńczone 1:3 i jest spoko.

Potrzebuję budrzetowej piany aktywnej. Moje propozycje firm to carvalet i tenzi. Ktoś miał te piany z tych firm to niech się wypowie która lepsza.

http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... am-1l.html

i będzie Pan zadwolony

Opublikowano

kamilgt, dzieki za podpowiedz, wypróbuje ten trigger ;) a jak nie to spróbuje kwazara bo ostatnio poszło mi pół butelki ironx'a na auto :D

Opublikowano

Nareszcie wiosenna pogoda i pora zabrać się za przygotowanie auta do sezonu. Ponieważ zawsze po myciu zostają mi białe plamki na lakierze chciałem uzupełnik zestaw o jakić QD, z racji okrojonego bydżetu zastanawiam sie nad DURAGLOSS Fast Clean & Shine #921 a Meguiar's Quik Detailer. Może doradzicie co powinienem wybrać dla wosku DJ blue velvet ??

Opublikowano

W najbliższy weekend będę robił autko szwagra :ad: a jest to Porsche Cayenne Turbo.

Mam pytanie jaki jest lakier na porsche twardy czy miękki :?:

Może ktoś robił Cayena i może coś podpowiedzieć, będę bardzo wdzięczny

Opublikowano
W najbliższy weekend będę robił autko szwagra :ad: a jest to Porsche Cayenne Turbo.

Mam pytanie jaki jest lakier na porsche twardy czy miękki :?:

Może ktoś robił Cayena i może coś podpowiedzieć, będę bardzo wdzięczny

Nie wiem jak na Cayence , ale na Carrera 4GTS nie jest bardzo twardy, jest bardzo przyjemny w obróbce

Opublikowano

A ja mam pytanie, może ktoś tu używał. Co brać, plastidipa czy plastilaka? Chcę pomalować tylko wszystkie chromy (ramka grilla, ramki dookoła szyb itd.) w Audi i zastanawiam się, czy warto dopłacać do plastidipa?

Opublikowano

Pany czym to najlepiej ogarnąć żeby nie było gorzej?

Mam takie ze 3-4 pęknięcia na boczku swojego fotela

p1120636b.jpg

p1120637t.jpg

Niby konserwuje na bieżąco a i tak coś musiało się wydarzyć.

Opublikowano
Pany czym to najlepiej ogarnąć żeby nie było gorzej?

Mam takie ze 3-4 pęknięcia na boczku swojego fotela

Obrazek

Obrazek

Niby konserwuje na bieżąco a i tak coś musiało się wydarzyć.

To jest skóra z plastikowej świni,więc ciężko coś poradzić :dontknow:

Bardziej wygląda na jakąś zadrę :o

Opublikowano

Właśnie kurde no nie jest zadarte tylko tak jak mówisz skajko podobne i jakby sztywna była i pękła w 4 miejscach. Wrrrrr shit.

Opublikowano

panowie co robie nie tak: myje auto na 2 wiadra , uzywam rekawicy megsa, szampon to dodo juice wlany w takim stosunku wody do szamponu co podaje prodcent a robie rysy na calym aucie widczne pod swiatło gdy go myje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.