Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Czy ktoś wie ile waży nienapoczęta butelka 1kg pasty Scholla?

1kg? :o

Bystrzacha :-]

A opakowanie to co ;)

Opublikowano

Eryczek,

S3 - 1102 gram

S2 - 1099 gram

S03 - 1112 gram.

Założyć więc można, że opakowanie wazy 100gram. Pełna flaszka 1kg i 100 gram

• Moderator
Opublikowano

Widzę że wszyscy czujni choć to sobota :D:D ale to pewnie tylko kwestia wczesnej godziny :|

Panowie, pytam na serio. Taka butelka:

http://showcarshine.pl/przygotowanie-po ... d-1kg.html

ile waży, dla rozwiania wątpliwości pytam o wagę butelki + pasty która jest wewnątrz.

Mam trzy takie butle, chcę wystawić je na sprzedaż i próbuję ustalić ile past jeszcze w nich zostało.

Z góry dziękuję za pomoc :)

[ Dodano: 9 Marzec 2013, 19:43 ]

SJake, dziękuję :)

• Moderator
Opublikowano
Zastanawiam się nad fibrą do polerowania wosku. Zielona Flexipads czy Eurow?

Ja ostatnio uzywam zielonych Flexi i jest bardzo fajnie. :)

Opublikowano

krd, dzięki po raz kolejny :good: Tak patrzę po fotkach tych fibr i wydaje mi się jakby Eurow była grubsza, a to chyba lepiej przy polerce :o W sumie za jakiś czas można kupić jeszcze jedną fibrę. Jak się nie sprawdzi to się nie dowie :-]

Opublikowano

luq92, ja mam eurowa i flexi, obie są spoko, eurowem polerowałem wosk, flexi tylko sonaxa aplikowałem. Do wosku spokojnie możesz brać eurowa.

Opublikowano

Poczytaj :)

Nadaje się tylko ciut głośna i pierwsza mi się zepsuła po jednym nakładaniu cleanera, została wymieniona i działa od kilku miesięcy.

Wiem, wiem resztę doczytam, tylko chodziło mi o to czy szukać innej czy tą zamawiać, bo chcę resztę kompletować.

Opublikowano

Panowie, nie mam zbytnio kasy - jednak chcę żeby auto jakoś wyglądało (jestem studentem). Powiedzcie, czy wystarczy coś takiego (czarny Leon):

Meguiars Gold Class Car Wash

ValetPRO CLAY BAR

Valet PRO Achilles Prep

Collinite 476s

Opublikowano

No jeśli chodzi o samą karoserię to pewno, że da radę :-] Do felg jakiś attack, do opon dobre jest K2 Bold i masz zacny efekt ;)

Opublikowano

Szybkie pytanie, WTF pasta finishowa FF4000 na finishowym padzie po chwili staje sie nie do utrzymania w ryzach i rotacja skacze jak pojee*** ;)

Pad flexi żółty, pasta menzerna 4000,

Spsikanie pada QD nic nie daje, obroty 1500-1800 podczas pracy??

Opublikowano

Mess, powierzchnia lakieru dobrze oczyszczona (wyglinkowana) ? pad równo siedzi ? ile dajesz pasty?

Spróbuj padem typu czarny urban, może coś z pasta jest nie tak.

Opublikowano

Powieszchnia spoko bo ani cutting ani polishing nie robiły problemów. Spróbuje z ubranem.

Pasty 2 małe ziarka na obszar 40x40;)

[ Dodano: 10 Marzec 2013, 12:04 ]

Dziwne bo dzieje sie to tylko na dachu, bagażnik czy maska jest spoko :o

Hmm co za bestia...

Opublikowano

Dziwne bo dzieje sie to tylko na dachu, bagażnik czy maska jest spoko :o

Hmm co za bestia...

Miałem taki sam przypadek, że sticky paint był tylko na dachu. Prawdopodobnie od stosowania jakiegoś ścier... wróc taniej chemii ;)

Opublikowano

Także piernikuje FF i lecę z cleanerem :ad: i tak korekta na 70-80%;) wkoncu to private car:) więc zły bede tylko ja :D

Dzięki za rady i sugestie:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.