Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano
moja analogia: GTR "klepie" wszystko na "cyferki", a nie słyszałem o bankructwie Porsche czy Ferrari

:song:

W temacie Porsche, to słyszałem że pewna szwajcarska firma planuje zrobić "coś" w związku z 50 leciem najlepszego samochodu sportowego świata :-]:o;)

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

gruby_RS, jestem tego samego zdania co Eryczek. Za kilka lat może się okazać, że sama ekskluzywna marka może nie wystarczyć.

Nie mówię, że czegoś brakuje im w asortymencie, ale przydało by się jakieś odświeżenie :)

• Moderator
Opublikowano
ps. moja analogia: GTR "klepie" wszystko na "cyferki", a nie słyszałem o bankructwie Porsche czy Ferrari :)

ja jestem z tych klientów co to są wierni markom z których produktów są zadowoleni więc przeskoczenia na wosk np. Autobrita raczej nie przewiduję :D:D , ale wiesz, mówi się że jeśli nie idziesz do przodu to się cofasz...

Evo - jakieś szczegóły? :-]:-]

Opublikowano

Tu na forum jest nawet taki gość, który się jak tylko zdecyduje pokaże fajniejszy produkt od Z i SV. W sumie już pokazał, aby tylko chciał to sprzedawać :)

Opublikowano

Ok, może trochę źle napisałem. Produkt, który na zdjęciach pokazuje świetny efekt przynajmniej porównywalny do Z i SV

• Administrator
Opublikowano

Bzyk, forum śledze dość uważnie w porównaniu do innych i nie kojarze żeby ktoś pokazał na zdjęciach produkt "porównywalny do SV i Z", dlatego zapytałem.

Opublikowano
porównywalny do Z i SV

Śmiała teza.

Rozumiem Bzyku, że teoretyzujesz na podstawie fotografii dopatrzonych w internecie?

• Master
Opublikowano
Śmiała teza

:)

Nawet bardzo śmiała, ale dziękuję ci Bzyku 8-)

S i Z to dla mnie coś w rodzaju niedoścignionego wzorca. Faktem jest, że za wielu innych firm z wyższej półki nie miałem możliwości nawet dotknąć. Dlatego z tych co mam, te są zdecydowanie mistrzowskie.

Opublikowano

Oczywiście, że na podstawie zdjęć. Produktów kecava nie miałem w ręku, ale to co na zdjęciach i filmikach.... chylę czoła. Tym bardziej, że ciągle powstają nowe próbki, ciągle coś nowego więc lada chwila kecav pokaże coś w wersji finalnej

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Budżetowy aplikator gąbkowy od K2, to nowość na 2013r od firmy z Ostrowa Wielkopolskiego.

Aplikator delikatny, miękki, idealny zamiennik popularnego aplikatora dostępnego na rynku.

IMAG0577.jpg

• 2 tygodnie później...