Administrator Evo Opublikowano 1 Marca 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2013 moja analogia: GTR "klepie" wszystko na "cyferki", a nie słyszałem o bankructwie Porsche czy Ferrari W temacie Porsche, to słyszałem że pewna szwajcarska firma planuje zrobić "coś" w związku z 50 leciem najlepszego samochodu sportowego świata
escimo Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2013 gruby_RS, jestem tego samego zdania co Eryczek. Za kilka lat może się okazać, że sama ekskluzywna marka może nie wystarczyć. Nie mówię, że czegoś brakuje im w asortymencie, ale przydało by się jakieś odświeżenie
Moderator Eryczek Opublikowano 1 Marca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2013 ps. moja analogia: GTR "klepie" wszystko na "cyferki", a nie słyszałem o bankructwie Porsche czy Ferrari ja jestem z tych klientów co to są wierni markom z których produktów są zadowoleni więc przeskoczenia na wosk np. Autobrita raczej nie przewiduję , ale wiesz, mówi się że jeśli nie idziesz do przodu to się cofasz... Evo - jakieś szczegóły?
gruby_RS Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2013 50 leciem najlepszego samochodu sportowego świata Chyba nie ta marka co myślę, bo 2013 minus 1937 to nie 50?
Bzyk Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2013 Tu na forum jest nawet taki gość, który się jak tylko zdecyduje pokaże fajniejszy produkt od Z i SV. W sumie już pokazał, aby tylko chciał to sprzedawać
Administrator Evo Opublikowano 2 Marca 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2013 fajniejszy produkt od Z i SV Co to znaczy "fajniejszy produkt od Z i SV" ?
Bzyk Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2013 Ok, może trochę źle napisałem. Produkt, który na zdjęciach pokazuje świetny efekt przynajmniej porównywalny do Z i SV
Administrator Evo Opublikowano 2 Marca 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2013 To napisz coś więcej, nie trzymaj nas w niepewności
Carire Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2013 To napisz coś więcej, nie trzymaj nas w niepewności +1
Ciastek Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2013 sadzę, że chodzi o pewnego pana z forum i jego testy
Bzyk Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Evo dobrze wiesz o kogo chodzi, chyba się deko czepiasz....
Administrator Evo Opublikowano 3 Marca 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Bzyk, forum śledze dość uważnie w porównaniu do innych i nie kojarze żeby ktoś pokazał na zdjęciach produkt "porównywalny do SV i Z", dlatego zapytałem.
Moderator Eryczek Opublikowano 3 Marca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Bzyk, napisałeś trzy posty z których nic nie wynika - pisz jasno do czego zmierzasz!
Bzyk Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Do tego co kecav pokazuje: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 41&start=0
SJake Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 porównywalny do Z i SV Śmiała teza. Rozumiem Bzyku, że teoretyzujesz na podstawie fotografii dopatrzonych w internecie?
Master kecav Opublikowano 3 Marca 2013 Master Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Śmiała teza Nawet bardzo śmiała, ale dziękuję ci Bzyku S i Z to dla mnie coś w rodzaju niedoścignionego wzorca. Faktem jest, że za wielu innych firm z wyższej półki nie miałem możliwości nawet dotknąć. Dlatego z tych co mam, te są zdecydowanie mistrzowskie.
Bzyk Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Oczywiście, że na podstawie zdjęć. Produktów kecava nie miałem w ręku, ale to co na zdjęciach i filmikach.... chylę czoła. Tym bardziej, że ciągle powstają nowe próbki, ciągle coś nowego więc lada chwila kecav pokaże coś w wersji finalnej
kukis Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Auto Finesse ujawniło nowości na 2013 -> http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=297618 i imo 25£ za torbę jest cena jak najbardziej zrozumiała to tyle samo za dwa pędzle to już lekka przesada. Pytanko do Excede kiedy można się ewentualnie spodziewać tych nowości w PL ?
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 4 Marca 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 kukis, W przyszłym tygodniu
Moderator Eryczek Opublikowano 24 Marca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 Może nie nowość ale pudełko http://www.definitivewax.com/forum/view ... 4963#p4963
capricorn Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 Za 250 USD, prywatnie myślę że warto.
PITERd Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Budżetowy aplikator gąbkowy od K2, to nowość na 2013r od firmy z Ostrowa Wielkopolskiego. Aplikator delikatny, miękki, idealny zamiennik popularnego aplikatora dostępnego na rynku.
escimo Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2013 Zapowiada się ciekawe i w UK, nawet znośna cena
Rekomendowane odpowiedzi