memo Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 kubik, dzięki...napaliłem się na wypróbowanie kilku ostatnich produktów Car Pro w tym właśnie tej pasty ale zbierają coś słabe recenzje zostaje zatem przy klasycznym Ironie Stosuję tą pastę, do punktowego stosowania jest idealna, usuwam nią lotną rdzę z auta i jestem zadowolony
shiftys80 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 Iron X Paste Śmierdzi jeszcze gorzej,a z racji konsystencji praca dość uciążliwa Pytanie w temacie jest odnośnie skutecznego usunięcia lotnej rdzy więc Iron X sobie z tym poradzi nie zależnie od zapachu. Ma działać. Co do konsystencji pasty uważam że jest to produkt który ma działać punktowo i skutecznie i taki właśnie jest. Zwykły iron X jest bardziej płynny dzięki czemu można go aplikować przez atomizer. Z moich doświadczeń zabawy z ironem w paście nie zauważyłem problemu z aplikacją. Wręcz świetnie się przykleja do powierzchni.
Maciej WTN Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 Stosował ktoś może ten środek Bilt Hamber Korrosol ? Cena znacznie lepsza niż Iron X, ciekawy tylko czy działa tak samo.
ShiningCar Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 Maciej WTN, zapach zdecydowanie in plus, pojemność również. A i działa
Maciej WTN Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 No własnie widziałem u was w sklepie ten link i trzeba przyznać, że jest ok Jak mi się skończy Iron X to trzeba będzie spróbować
Marek__82 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 A czy ktoś używał Shiny Garage Iron Off? Jeśli tak jakie wrażenia i efekty?
CesOne Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Jak wygląda z wydajnością i działaniem miedzy naszymi IronX PL i IronX UK / USA ? To jest 100% to samo? Bo z doświadczenia wiem że wygląd ten sam ale.. działanie niekoniecznie to samo.
julian Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 CesOne, to pytanie to żart? a jest jakaś inna edycja IronX?
Moderator Eryczek Opublikowano 15 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 CesOne, mmm.... teorie spiskowe miałem okazję przetestować IronXa i TarXa kupionego u nas i w usa i różnic nie zauważyłem
MarrciN Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 wszystkie są przecież made in korea
CesOne Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 CesOne, to pytanie to żart? a jest jakaś inna edycja IronX? Nie chodzi o edycje, tylko o zawartość. Mam Pickbrot'a 2 sztuki i bardzo dziwna sprawą jest to że jeden działa doże tak jak powinien drugi niestety coś nie bangla Pytanie wywnioskowałem na swoim doświadczeniu ze zwykłą farba do malowania, niby farba marketowa jest taka sama jak farba z hurtowni. Niestety nie, jest duża różnica. Widocznie za mocno przezorny jestem z kosmetykami do aut ;P
Moderator Eryczek Opublikowano 15 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 CesOne, akurat po Priku łatwo można poznać że jest "chrzczony" - konsystencja jest mętna a nie przezroczysta
CesOne Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 CesOne, akurat po Priku łatwo można poznać że jest "chrzczony" - konsystencja jest mętna a nie przezroczysta Tego nie wiedziałem...
Moderator krd Opublikowano 15 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 A czy ktoś używał Shiny Garage Iron Off? Jeśli tak jakie wrażenia i efekty? Nie z kazdym rodzajem brudu sobie radzi. Na jednych felgach domywal bardzo dobrze, na drugich juz niekoniecznie. Niestety mimo kilkukrotnej aplikacji i pedzelkowania IronX potem i tak mial kupe roboty, do tego stopnia, ze trzeba bylo rowniez kilka razy aplikowac. Podsumowujac, przy czyszczeniu starych felg powinien pomoc, jednak do opilkow metalicznych niestety nie do konca...
Akira Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 A jaki ma wpływ IronX na uszczelki/plastiki ?? Coś się stanie czy nie stwierdzono problemów ?
escimo Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 Akira, osobiście dawałem kiedyś po całym aucie ironem i nic złego z uszczelkami się nie działo, plastiki też pozostały w nienaruszonym stanie
julian Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 Akira, jako że IronX można stosować nie tylko na felgach, ale też na wszystkich innych elementach auta (lakier, szyby), to ma tak zbudowaną formułę, że nie uszkadza tworzyw i gumy. Poza tym ma pH w zakresie zwanym neutralnym.
MarrciN Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 julian, gdzieś chyba kiedyś pisałeś, że stosujesz irona pod glinkę? Jak to się sprawdza?
Moderator krd Opublikowano 19 Marca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 Ja stosowalem i moge polecic, bardzo fajnie zbiera zanieczyszczenia.
SJake Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 Tak, można tak stosować, ze spinaczem na nosie - masochistom polecam bez.
KeepeR Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 Dobrze się glinkuje z IronX'em tylko troszkę mało ekonomicznie to wychodzi no i zapachy nieciekawe Ale teraz Iron chyba toszke lepiej "pachnie" ?
Rekomendowane odpowiedzi