PressionLife Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Testował ktoś może stosunkowo nowa myjnie na Rogowskiej (nowy dwór)? Chyba 5 stanowisk jeśli dobrze widziałem... Sent from my ONE E1003 using Tapatalk Podpinam się pod pytanie, ktoś zna dokładną lokalizacje ? Z bajana miałbym blisko - wciąż to nie jest możliwość umycia na wiadro ale może coś ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piepia Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 PressionLife napisał: ktoś zna dokładną lokalizacje ? Z bajana miałbym blisko - wciąż to nie jest możliwość umycia na wiadro ale może coś ciekawego Skrzyzowanie Chociebuska/Rogowska ponizej wiaduktu. //edit Bylem i ogolnie jest calkiem spoko. Cisnienie nie takie jak na Krakowskiej ale nadal mocne. Piana bardzo gruba tylko przy pistolecie nie ma spustu i leci automatycznie. W dodatku ma male pokrycie i leca takie duze grochy jak kulki z paintballa XD Ale da sie opianowac cale auto bez problemu. Pianka fajnie zmiekcza brud i robale schodza bez problemu. Dwa stanowiska maja pianownice a kolejne dwa szczotke z pianownica. Są cztery odkurzacze na miejscu, ktore dobrze ciagna tylko trzeba sie spieszyc bo czas strasznie szybko leci... Normalnie odkurzam cale auto + dywaniki + bagaznik za 4zl a tutaj poszlo 6zl i bagaznika nie zrobilem. Recznie nie mylem wiec musicie sami sprawdzic co i jak w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejowy Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Myjnia na Jaracza, naprzeciwko stacji Schell doczekała się remontu dwóch stanowisk. Jest już przycisk do piany XXL, prawdopodobnie w najbliższym czasie będzie już dodatkowa lanca do piany. Korzystam z tej myjni już prawie rok i mogę powiedzieć, że teraz na dwóch odnowionych stanowiskach jakość chemii jest lepsza niż dotychczas. Czekam na pojawienie się piany i napisze wrażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek51 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Witam, ja myje obecnie we Wrocławiu przy ul Mysłowickiej w kolejności oprysk aktywną pianą pod niskim ciśnieniem, opłukanie wodą wodociągową pod wysokim ciśnieniem, mycie ręczne z jednego wiaderka, opłukanie wodą demineralizowaną pod wysokim ciśnienie i po zjechaniu ze stanowiska osuszam auto mikrofibrą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logic Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Witam Jakie macie zdanie / doświadczenie z pianą na myjni na krakowskiej? Otrzymałem info od dwóch (różnych) bardzo dobrych i szanowanych we Wrocławiu detailerów, że nie jest ona zbyt dobra by używać na autach z woskiem bądź powłoką ceramiczną. Sam mam u siebie powłokę ceramiczną dwuskładnikową i mówili, że używanie tej piany może jej zaszkodzić i żeby spłukiwać auto samą wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZANDAR Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 W dniu 11.02.2018 o 11:55, logic napisał: Witam Jakie macie zdanie / doświadczenie z pianą na myjni na krakowskiej? Otrzymałem info od dwóch (różnych) bardzo dobrych i szanowanych we Wrocławiu detailerów, że nie jest ona zbyt dobra by używać na autach z woskiem bądź powłoką ceramiczną. Sam mam u siebie powłokę ceramiczną dwuskładnikową i mówili, że używanie tej piany może jej zaszkodzić i żeby spłukiwać auto samą wodą. Zjada wosk aż miło jeśli użyjesz piany XXL. Nie używaj jej tylko tej z lancy i powinno być ok. Jedna z najlepszych myjni bezdotykowych we Wrocławiu. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Jest jakieś nowe miejsce we wrocławiu gdzie można podnająć stanowisko do mycia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek51 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Byłem dzisiaj na Krakowskiej i piana XXL nie zjadła mi brudu z kilku miejsc, musiałem szybko spłukać bo była kolejka. Już chyba lepiej bym domył na Mysłowickiej podając po tej lekuchnej piance proszek z ciepłą wodą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZANDAR Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Na Krakowskiej już został tylko pusty plac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 1 godzinę temu, ZANDAR napisał: Na Krakowskiej już został tylko pusty plac no już coś koło miesiąca chyba nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodi Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Witajcie, po zamknięciu myjni na Krakowskiej poszukuję niezłej myjni z suszarką. Możecie coś polecić? Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adik356 Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 A sprawdzaliście UNI PLUS na Strzegomskiej 42ac we Wrocławiu? Moim zdaniem świetna myjnia, co prawda nie samoobsługowa, ale efekty są rewelacyjne, szczególnie jak trzeba wymyć całe auto, również w środku. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianwroc Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Gdzie we Wrocławiu znajdę samoobsługowy odkurzacz piorący? Dawniej był na karkonoskiej ale nie mam pojecie czy dalej ta myjnia istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tianhao Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Hej, Potrzebuje dobrej miejscówki we wrocku gdzie mogę skorzystąć z własnych gratów: pianownicy, wiader etc We wrocku jestem raz na jakiś czas więc nie znam wszystkich miejscówek :) Oczywiście nie chcę blokować ruchu więc wpadnę późnym wieczorem albo z samego rana :). Z góry dzięki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 W dniu 16.05.2020 o 15:13, tianhao napisał: Hej, Potrzebuje dobrej miejscówki we wrocku gdzie mogę skorzystąć z własnych gratów: pianownicy, wiader etc We wrocku jestem raz na jakiś czas więc nie znam wszystkich miejscówek Oczywiście nie chcę blokować ruchu więc wpadnę późnym wieczorem albo z samego rana :). Z góry dzięki za pomoc! Ja często myje tutaj..kilka krotnie pytałem właściciela która często się tam kręci czy ma coś przeciwko jak używam swojej chemii kiedy nie ma ruchu i zawsze mówił, że mogę sobie śmiało siedzieć https://www.google.com/maps/place/AutoSpa/@51.0676079,16.9979509,17.43z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xc1b7de39dba31057!8m2!3d51.0665841!4d16.9987732 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaska Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Witam , jaką myjnie polecacie gdzie można umyć spokojnie samochód na dwa wiadra i korzystając z własnej piany , interesują mnie w dzielnicy fabryczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 @adaska jedź na szybowcową obok Netto, tam nawet szyldu nie ma, że tam jest myjnia. jadąc od Astry przed Netto w prawo i za serwisem blacharskim od strony Lotniczej jest myjnia, ewentualnie Bystrzycka, tyle że tam ruch spory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi