Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam do was serdeczną prośbę:) jeśli ktoś spotka w tesco microfibry za 2pln, to czy może je dla mnie kupić? Tak wygląda opakowanie, i jestem z nich meeega zadowolony:) więc chętnie dokupie z 10 takich szmatek. z góry dziękuje za pomoc:DD

20090729199.jpg

Opublikowano

oo:)

a wiesz może jak cenowo to wypada? miałeś je może w ręce? który model jest najbardziej podobny do meguiarsowych? bo te z tesco to klon meguiarsa w innym kolorze:D

Opublikowano

Firma jest z Poznania. Zadzwoń i wypytaj. Nie znam ich produktów. Ale jeśli to producent to jest szansa, że ma ceny dobre w większych ilościach na miejscu. ;)

Opublikowano

już wszystko wiem:) właśnie odebrałem list z 3 szmatkami z tej firmy- za darmo, jako próbka:) Powiem tylko tyle, MF jest delikatna, ale mniej pulchna niż megs. ZA to miła niespodzianką jest fakt, żę dostałem pulchny ręcznik waflowy :-]:-]

Zrobię za chwilę kilka zdjęć, o sami zobaczycie. w sobotę na spotkaniu regionalnym zrobimy mały test.

Opublikowano

dscf0650resize.jpg

dscf0658resize.jpg

dscf0659resize.jpg

dscf0609resize.jpg

tak marc, dokładnie ta firma;) nie wiem tylko, czy każdemu takie próbki wysyłają;)

na ostatnim zdjęciu testowany prze zemnie ręcznik ircho-microfibrowy. czy jak by to tam nazwać.

Opublikowano

MAm te Szmatki wg mojej opinii Czerwona jest strasznie cieniutka nie użył bym jej w zasadzie do niczego w aucie ewentualnie może coś do wnętrza.

Żółta jest całkiem Ok mogła by być minimalnie bardziej puszysta. Ale i tak jest nieźle krótkie włośie , myśle dobrze nadawała by się do polerowania resztek cleanera , politur czy past polerskich ,

Ta waflowa dosyć sztywna , u mnie sprawdziła się nieźle do szyb.

Opublikowano

no tą różowa właśnie kombinuje jako taki apt;p ale cena prawie ta sama, to chyba wole kupic te handy zwykle:) ale w kolorze białym preferuje jak mają być jako apt. a wafla będe testował;p

mi po prostu szkoda dobrego ręcznika do plastików czy do innych wynalazków:D

Opublikowano

ja was ludzie nie rozumiem;/ po co zamówienie grupowe? dzwonisz, przelewasz im kasę i wysyłają Ci szmatki:) po co sobie życie utrudniać?

Opublikowano

ale po co zamawiac w usa, jak w Polsce sprzedaja swietne produkty? greentex zaproponowal mi super oferte i darmowe probki, czego chciec wiecej? swiadomosci posiadania? wspierajcie rodzima produkcje

• Lubię to 1
Opublikowano

ni eno ja z greentexu będe zamawiał te handy i może kitchen. ale tak przyszłościowo;) mogli by zrobić tylko jakaś mega pulchną MF..

Opublikowano
ale po co zamawiac w usa, jak w Polsce sprzedaja swietne produkty? greentex zaproponowal mi super oferte i darmowe probki, czego chciec wiecej? swiadomosci posiadania? wspierajcie rodzima produkcje

Pochwal sie ta swietna oferta.

Jezeli faktycznie beda dobre, to mysle o wiekszym zakupie.

Rozmawial ktos z nimi nt. bardziej puszystych MF?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Może jakiś zakup grupowy? Jak coś to jestem chętny.

120 szt 16'x16' (40x40cm) 165$(ok 3,85zł-4 zł szt) + przesyłka

za te pieniądze to chyba w Polsce by kupił taką ilość...

Pozdro