Przemek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Mariusz, Ty tam córce tłumacz jak się woski nakłada, ona dopiero będzie miała frajde.
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Już jej mówiłem o Twoim pomyśle. Już chce, teraz mi spokoju nie da. Pokazałem na stronie jak dodo wyglądają
malkolm Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 a wie ktoś ile sama polerka + 4 pady będzie kosztowała?? megsa nie będzie??
nOx Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 będzie taki zestaw oczywiście , sorki panowie że nie trwa to tyle ile każdy z nas by chciał ale to sa naprawdę nie zależne kwestie odemnie. Dodatkowo staram sie to robić w wolnym od pracy czasie . Jutro po pracy nad tym usiąde i zrobie inne kombinacje zestawów z polerką . z innymi pastami oraz różnymi gabkami .
witkacy Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 sorki panowie że nie trwa to tyle ile każdy z nas by chciał ale to sa naprawdę nie zależne kwestie odemnie. Nic się nie przejmuj, i tak mamy martwy sezon Grunt, że sprawa powoli ale systematycznie posuwa się naprzód
Łukasz Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ciekawi mnie co na to CYC jak Maciek powiedział, że rezygnuje z zakupu. Może to w końcu czegoś ich nauczy.
cyprianmeister Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 pewnie CYC : - " Fu****ng Poles! "
Przemek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 No co Wy. CYC nic sobie z tego nie zrobił pewnie. I tak bedą u mnie kupować. A że nie Ci, to inni polacy przyjdą i kupią, tylko że indywidualnie. Nie będe miał problemów z wysyłką grupową, więcej zarobie na wysyłce. Wiecie koledzy, wydaje mi się, iż on też na tej wysyłce zarabia, bo ma zawyżone ceny wysyłek, więc musi coś mieć z tego. Stąd tez pewnie takie szykany nam robił, bo mu się nie opłacało nadać takiej paczki. Albo inna sprawa, iż miał ograniczoną ilość polerek, a myśmy przekroczyli tę ilość i naprawde nie wiedział jak podejść do tematu. A że to angol, nie żyd, więc zamiast powiedzieć szczerze o co chodzi, lub troszkę iść po kosztach, to wolał gmatwać. A tak naprawde to mógł powiedzieć: Koledzy z Polski, no stało się iż miałem tylko 10 maszyn po przecenie, wyście zamówili więcej, więc muszę coś z tą ceną zrobić ALE, na inne rzeczy wpisuje wam obligatoryjnie rabat ileś tam procent. Myślę, że nikt z nas by się nie obraził. A on uratowałby sytuację. Ale tak jak powiedziałem, to jest angol, nie Żyd, więc tak wyszło. Taka jest moja opinia.
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Piepr*yć ich. Jeszcze gały im powyłażą jak nasze blaski w showroomie na DW pokażemy. I napiszemy, że Celma była w użyciu.
kuflik Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Swoją drogą, po wszsytkim można by całą historie opisać na DW. Należy im się.
Przemek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 kuflik, można. W ramach przestrogi.
nOx Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Bad News przesyłka odebrana terminowo ale chłopaki z transportu mają jakieś kłopoty techniczne ,obiecali że będzie na piątek wieczór umnie .
malkolm Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 nOx, nie przejmuj się tym, za to masz czas pomyśleć nad zestawami
Łukasz Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 No co Wy.CYC nic sobie z tego nie zrobił pewnie. I tak bedą u mnie kupować. A że nie Ci, to inni polacy przyjdą i kupią, tylko że indywidualnie. Nie będe miał problemów z wysyłką grupową, więcej zarobie na wysyłce. Tak tylko teraz po 1 powinna pójść taka, a nie inna opinia jak załatwiają sprawy, a po 2 trochę byłoby mi szkoda zysku jakby mi ktoś zamówił kilkanaście zestawów za kilka tyś funtów i potem powiedział SPADAJ, ale dobrze im tak.
nOx Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Generalnie Cyc się nie przeją tym za bardzo to jest naprawdę trudne do zrozumienia ale to bardzo specyficzny sklep pod względem obsługi .
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opisywanie tego na DW nie ma sensu wg mnie. Szkoda czasu a oni mają darmowy rozgłos i więcej wyświetleń na sklepie. Olać to.
Łukasz Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Generalnie Cyc się nie przeją tym za bardzo to jest naprawdę trudne do zrozumienia ale to bardzo specyficzny sklep pod względem obsługi . To w takim razie podejście do klienta mają generalnie na poziomie zerowym.
Przemek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 :Prawda jest taka, że on z Polakiem sie nie liczy i tyle
kuflik Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 i co, mamy już polerki w Polsce?
kuflik Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 wczoraj miały być u noxa tyle to ja tez wiem:D
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Takie coś znalazłem, dla wszystkich czekających na DA,można by z jedną kupić i ....podzielić się........ wrażeniami http://www.magicshine.de/epages/1538135 ... ducts/SCG1 2,30 h trochę pewnie pokazują
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Stronka sklepu za dużo nie pokazuje...gdzie można ściągnąć lub obejrzeć cały materiał ?
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Trzeba kupić jedną płytę I potem się dzielić...spostrzeżeniami.
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Napewno jest gdzieś w necie, na rapidshare lub torrent, niech ktoś z osób znających takie servisy obada sprawe, ja niestety nie znam się na tym
Rekomendowane odpowiedzi