Skocz do zawartości

Maszyny polerskie Kestrel (zakupy)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no jak niby miałbym zaznaczyć coś od malkolma skoro nic takiego nie pisał? bo nie kumam.

Pisał 1 post wyżej, ale nie róbmy w tym temacie OT.

• Odpowiedzi 514
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Najtaniej co udało mi się znaleźć to około 300zł za zestaw past i padów z megsa czyli zestaw z polerką wychodził by około 650zł .

Opublikowano

Maciek, dostałeś mój PW???

Jak by co, i jeżeli jeszcze można, to ja na taki zestaw ze środkami megsa za 650 zł bym się pisał na 100%

Opublikowano
Najtaniej co udało mi się znaleźć to około 300zł za zestaw past i padów z megsa czyli zestaw z polerką wychodził by około 650zł .

.. jakie pasty Megsa wchodzą w skład tego zestawu??

Opublikowano

pawbor85, wcześniej zestaw megsa to było 3 gąbki i 2 pasty (#80 i #83) nie wiem co teraz nox wytargował

Opublikowano

Mimo, że nie zostalo sprecyzowane czy są inne warunki dla osób które czekają z wpłatą kasy to ja sie pisze na ktorys z zestawow z DAS-6

Opublikowano

zestaw past i padów z megsa czyli zestaw z polerką wychodził by około 650zł .

To wychodzi praktycznie tak samo po normalnej cenie z CyC'a po kursie 4,70zł z przesyłką do PL

To może lepiej ten zestaw past i padów shoola ?

Opublikowano
To wychodzi praktycznie tak samo po normalnej cenie z CyC'a po kursie 4,70zł z przesyłką do PL

ale nie dajemy tym angolom zarobić na nas

Opublikowano
Dodatkowo na dniach będzie jeszcze jeden zestaw również na gąbkach scholla za to na pastach które mają wiele wspólnego z Menzerną a przede wszystkim są inaczej brendowane.

Nox jaka cena za samą polerke + "zestaw shoola" tylko że bez past ? Same pady 3+1

Opublikowano
wcześniej zestaw megsa to było 3 gąbki i 2 pasty (#80 i #83) nie wiem co teraz nox wytargował
- dzieki za info

nOx to na jakim etapie jestesmy z tym zamowieniem??

Opublikowano
Da rade dopisac sie?

Pytanie może pozostać bez odpowiedzi, tak jak i moje. Wysłałem PW do Macka nOx

i też, zero odzewu, chyba mocno zajęty :(:idea:

Jutro chyba do niego zadzwonię.

Opublikowano

kuflik, Maciek to ile jest tej maszyny, o której mówimy w maszynie , o której do końca nie mówimy. Ja nie chcę dostać młynka do kawy :D

Opublikowano
kuflik, Maciek to ile jest tej maszyny, o której mówimy w maszynie , o której do końca nie mówimy. Ja nie chcę dostać młynka do kawy

no to jest niby to samo, ale ni e do końca;p bo to co jest w sklepie to kupione przez dodo, a teraz idą od producenta bezpośrednio. więc procentowo to całkiem sporo ale teoretycznie to coś innego:D

Opublikowano

Good News Maszyny powinny być już w środę u mnie jak dobrze pójdzie w środę będę mógł już zacząć rozsyłanie :D

Przepraszam jeżeli komuś nie odpisałem na PW ostatnio z innych względów rzadko bywam na forum ale juz to zaczynam nadrabiać. :)

Dla chętnych osób na maszyny / zestawy które wcześniej nie przepłaciły zrobię ofertę i wystawię w "Usługi pielęgnacji, rabaty i zniżki dla forum" ceny już jak wspominałem będą inne ale myślę nadal atrakcyjne . :)

Opublikowano
Dla chętnych osób na maszyny / zestawy które wcześniej nie przepłaciły zrobię ofertę i wystawię w "Usługi pielęgnacji, rabaty i zniżki dla forum"

Maciek, no to git :good: , czekamy na ofertę :kox:

Opublikowano
Hey polerki wczoraj odebrane z magazynów 3mam kciuki aby jeszcze dzisiaj do nas doszły

:ad::ad::ad::ad: To czekamy! Ale rewelacja:))

Opublikowano

Git, ciekawe co dostanę, bo szczerze mówiąc zgłupiałem od tych zawirowań, marek, past etc. :D Ale i tak będę się cieszył :good: