m4rcyh Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 nie chcę być marudny ale proszę o opienię czy DA można zrobić przyzwoitą korektę? nie mówię o 100% lustrze. mam dylemat ustawiłem się na DA ale są opinie że lepiej od razu rotację kupić, zgłupiałem
whateverek Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 Jak nie masz jakiegoś strasznie twardego lakieru to przy pomocy DA też można osiągnąć niezłe efekty, w mimo wszystko, rozsądnym czasie.
maya Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 m4rcyh Zależy jak styrany lakier.
m4rcyh Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 auto to bmw x5 lakier black safir metalic, auto niestety było myte w automacie, jest mnóstwo swirli - przez co jest trochę zmatowiały, jakiś konkretnych rys nie ma.
Moderator Eryczek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 auto to bmw x5 lakier black safir metalic Maszynę typu DA, raczej bym sobie odpuścił - lakiery BMW należą do bardzo twardych i jedynie rotacja jest im w stanie podołać. Do zestawu padów doradzam też zakup dobrego futra
masa140 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 Dokładnie jak napisał Eryczek. Ja miałem ten sam dylemat ale teraz już wiem, że kupuję rotację.
kubik Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 auto to bmw x5 lakier black safir metalic Maszynę typu DA, raczej bym sobie odpuścił - lakiery BMW należą do bardzo twardych i jedynie rotacja jest im w stanie podołać. Do zestawu padów doradzam też zakup dobrego futra DA też ciąłem Black Saphir Metalic do 0,nie jest to najszybszy proces,ale do zrobienia
m4rcyh Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 okazało się że mam od kogo pożyczyć rotację, jakaś makita, sprawdzę co to za model, zastanawiam się czy by nie kupić DA, do rotacji na 1 raz dostęp mam pytanie czy można dobrać jeden zestaw padów do obu maszyn czy kupić 2 komplety?
ShiningCar Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 m4rcyh, do rotacji i DA pady Lake Conutry
maya Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2013 Czy krauss to jest kopia Kestrela ? Ma ktoś sprawdzone informacje ? Zeby to nie była kopia lare.
kuci5 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Też jestem ciekawy opinii nt. Krauss'a. Może ktoś coś więcej opisać? Mam dylemat jeśli chodzi o wybór, albo Lare albo Krauss.
czarekcw Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 A jak z awaryjnością Kestlera? Bo w sumie kupiłem używkę od pewniaka, działać działa ale ile podziała?
ANB Karol Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Jeśli chodzi od Krauss'a dual action jest kopią DAS 6 Pro czyli ma 900W silnik co do awaryjności krauss'a sprzedałem sporo tych maszyn i ani jedna osoba nie powiedziała nic złego na temat tych maszyn i żadna nie zgłaszała żadnych zastrzeżeń Sam użytkuję P7 i Duala i jestem zadowolony Co do ewentualnej reklamacji mogę tylko zapewnić z mojej strony że reklamacje maszyn krauss będą realizowane bezproblemowo
escimo Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 czarekcw, ja mojego Kestrela mam już z 2 lata, kupiłem używkę. Kilka aut już ma na liczniku i nic złego się nie dzieje
jarekrk Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 A jak porównamy krausa 1200W rotacje do lare 11, 21 ? To jak uważacie która maszyna lepsza? Cena podobna bardzo
maya Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 Dostałem paczkę z Kraussem i spotkało mnie nie lada zaskoczenie Pierwsze co rzuciło się w oczy to gruby i giętki kabel zasilający (dla porównania shine mate ep800 ma twarde kable). Dawno nie widziałem tak dobrego okablowania pierwszy plus Druga sprawa jakość plastików i przełącznika, na prawdę nie ma się do czego przyczepić jest bardzo dobrze. I co najważniejsze chodzi w miarę cicho Zobaczymy jak będzie się sprawować podczas pracy. Torba też porządna nie ma lipy. Na tę chwilę zostałem bardzo mile zaskoczony.
jarek_bolo Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2015 Dostałem paczkę z Kraussem i spotkało mnie nie lada zaskoczenie Pierwsze co rzuciło się w oczy to gruby i giętki kabel zasilający (dla porównania shine mate ep800 ma twarde kable). Dawno nie widziałem tak dobrego okablowania pierwszy plus Druga sprawa jakość plastików i przełącznika, na prawdę nie ma się do czego przyczepić jest bardzo dobrze. I co najważniejsze chodzi w miarę cicho Zobaczymy jak będzie się sprawować podczas pracy. Torba też porządna nie ma lipy. Na tę chwilę zostałem bardzo mile zaskoczony. Wiem, że stary temat odkopuję, ale akurat pasuje. Minęło 2.5 roku odkąd "maya" zakupiłeś Kraussa. Napisz proszę tutaj jak Ci się przez ten czas sprzęt sprawował.
bienek Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2015 Mojego Kraussa używam przeszło 2 lata i w tym czasie wymieniłem raz szczotki. Do tego mam wrażenie, że czasami potencjometr dziwnie się sprawuje bo obroty same potrafią się zwiększyć. Poza tym nic się nie dzieje.
maya Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 jarek_bolo zaczął trochę głośniej chodzić ale nadal działa bez zarzutu a trochę popracował
Rekomendowane odpowiedzi