mar79 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 bmwsrc, Poczekam i za jednym zamachem z MH, będzie taniej
bmwsrc Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Cześć, Mój dostawca wprowadził mnie w błąd. Miałem otrzymać statywy w dniu dzisiejszym. Okazało się, że w dniu dzisiejszym one schodzą z produkcji i zostaną do mnie dostarczone za około tydzień. Sorry za zamieszanie i tak długi okres oczekiwania. Niestety nie z mojej winy. Dzisiaj mam otrzymać te same statywy ale w szarym kolorze (tylko 5 sztuk). Osoby, które złożyły zamówienia i będą chciały te szare, zostaną poinformowane telefonicznie. Pozdr Łukasz
bmwsrc Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dodaję kilka zdjęć... Wreszcie ktoś porobił dzięki _Makki_ _Makki_ Oraz przetestowac nowe statywy od Lukasza! Porownujac ze starymi to nieba a ziemia.. Wrażenia bardzo pozytywne, polecam w 100%!
bmwsrc Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2014 bmwsrc, Dojechały statywy Cały czas czekam... ostatnie info od dostawcy to data 29 sierpień w PL Także czekamy...
jarekrk Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Super sa te lampy i Statywy też obojętnie na jaką wysokosć się je ustawi cały czas stabilne. Szkoda, że na razie mam tylko jedną i muszę co jakiś czas przestawiać lampę. Na pewno nie długo zakupię drugi komplet,
_Makki_ Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Dodaję kilka zdjęć... Wreszcie ktoś porobił dzięki _Makki_ Nie ma za co To ja dziekuje za dobre produkty. Trzeba bylo tylko mowic wczesniej ze jakies zdjecia potrzebne to bym lepszy plener przygotowal. A te to tak na szybko robilem Od siebie dodam ze jak narazie, na 40 zestawow kupionych od Lukasza tylko 1 reklamacja lampy. Ogarnieta oczywiscie pozytywnie przez Lukasza. Goraco polecam
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jeśli ktoś będzie zainteresowany samym źródłem mogę pomóc.. zajmuję się tym od 10 lat i co nieco na ten temat wiem.. [ Dodano: 27 Sierpień 2014, 10:41 ] Tak jeszcze a propos opraw.. tą którą stosujecie(zakupujecie) FORT MTH jest ok.. , jednak wg. Mnie patrząc na dane fotometryczne jeśli mamy się trzymać producenta Kanlux ja prywatnie bym obstawił MATMA MTH- i właśnie w takiego będę się zaopatrywał. oczywiście 2x 70W niż 1x150W..
mar79 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 AdLight, O co chodzi pomiędzy tymi dwoma oprawami?
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Tłumaczenia dużo może wrzucę krzywę rozsyłu .. [ Dodano: 28 Sierpień 2014, 11:34 ] popatrzcie na ilość Cd(Candele-Jest to światłość, z jaką świeci w określonym kierunku źródło ) oraz zwróćcie uwagę na strumień świetlny lm(okreśa całkowitą moc światła emitowanego z danego źródła światła wywołująca określone wrażenie wzrokowe)
bmwsrc Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Cześć, Jak coś to mam już statywy. Osoby, które są chętne i podały numer telefonu zostaną powiadomione. Jeśli kogoś pominę (za co z góry przepraszam) proszę się upomnieć. PS. i nie szukać mi tu innych rozwiązań... te, które proponuję mają bardzo dobrą opinię wśród moich dotychczasowych klientów - tych detalicznych a zwłaszcza hurtowych, zajmujących się na co dzień detailingiem. Pozdr Łukasz
kris1987 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Trzeba być otwartym na nowe propozycje , testować nowe rozwiązania.
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Postaram się wrzucić zdjęcia z obu lamp.. jeśli znajdę luxomierz to jeszcze je pomierzę bo może jest tak jak mówi Łukasz .. a warto jeśli jest możliwość je sprawdzić bmwsrc, czy masz może w swojej ofercie ( naświetlacz) jak te o których rozmawiamy ale aby można zainstalować do niego źródło(ceramiczne) na trzonku G12 ? z ceną jak za Rx7s?
bmwsrc Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 Postaram się wrzucić zdjęcia z obu lamp.. jeśli znajdę luxomierz to jeszcze je pomierzę bo może jest tak jak mówi Łukasz .. a warto jeśli jest możliwość je sprawdzić bmwsrc, czy masz może w swojej ofercie ( naświetlacz) jak te o których rozmawiamy ale aby można zainstalować do niego źródło(ceramiczne) na trzonku G12 ? z ceną jak za Rx7s? Same żarówki mam na stanie ale nie mam oprawy. Kiedyś miałem jakieś lampy najazdowe z takim trzonkiem ale one dawały wąski strumień światła o ile pamiętam... Poza tym ich cena powalała... Chyba coś koło 1000 zł. Pozdr
Gość Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 a więc tak.. pomierzyłem obie oprawy i ..Fort ma ok 100lx więcej niż jego koleżanka Matma. Fort świeci im wyżej tym więcej światła, Matma ma skupione światło w całym zakresie- ja kupiłem obie. bmwsrc, źródła mam.. co do oprawy właśnie wiem że ceny są dosyć drogie ..
bmwsrc Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 co do oprawy właśnie wiem że ceny są dosyć drogie .. Jeśli się kupuje Kanluxa to tak... A jeśli u mnie to już nie Pozdr Łukasz
kris1987 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 Może ktoś potrzebuje taki zestaw ? Kabel 6m. New zestaw Ta oprawa to Kanlux ?
Fancivi Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 kris1987 to nie dział sprzedam Ja od siebie moge dodac bo zdjęcia strone wczesniej,ze nowe statywy od bmwsrc sa mega! Zakres wysokosci, mocowania, masywnosc Kolejna lampa, statywy zakupione i to pewnie do następnych zakupów bmwsrc POLECAM Szybko solidnie na czas
kris1987 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2014 kris1987 to nie dział sprzedam Dostkonale wiem że to nie dział sprzedam ale po przeczytaniu tematu to kolega inny handluje w tym temacie a nie w dziale sprzedam. Wiec dodałem w tym dziale. Nie pytałem o statyw tylko o oprawe.
bmwsrc Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2014 Światełko od bmwsrc Obrazek Czym robiłeś zdjęcie bo jakoś tak na żółto wyszło a w rzeczywistości pewnie dużo bielsze jest światło? Pozdr Łukasz
mar79 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2014 bmwsrc, Tak, jest dużo bielsze, ale to był tylko telefon
kris1987 Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2014 Nikt nie pisze o oprawie o której AdLight wpominał wcześniej, wiec postanowiłem zrobic porównanie . W sobote postaram sie wrzucic zdjecia.
nawes Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2014 Powiedzcie mi czy jest to coś warte, oferta zamieszczona w gazetce PSB Mrówka. Zastanawiam się czy kupić, szkoda, że nie ma żadnych danych technicznych;/
Jelex Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2014 Powiedzcie mi czy jest to coś warte, oferta zamieszczona w gazetce PSB Mrówka. Zastanawiam się czy kupić, szkoda, że nie ma żadnych danych technicznych;/ Obrazek Bez danych technicznych nie wiele można wywnioskować… Najlepiej podjechać do Mrówki i tam na miejscu wybadać jakie sa mocne itd.
Rekomendowane odpowiedzi