Skocz do zawartości

Lampy HQI

Rekomendowane odpowiedzi

Przesyłam jeszcze jedno zdjęcie jak wyglądają zestawy na nowych statywach:

Obrazek

Pozdr Łukasz

Jaka cena takiego zestawu?

Cześć,

Cena całego zestawu to 288 zł przy przedpłacie na konto lub 300 zł za pobraniem.

Trochę buczy. To normalne?

Sprzedający mówił że one nie są przystosowane do częstego włączania. Jak się go odpali to powinien działać minimum 8 godzin. Prawda to?

Nie powinien buczeć...

Lampa nie włączy się po dłuższym używaniu. Należy odczekać chwilę i można spokojnie ją włączać ponownie.

Do mnie również dotarła paczka od bmwsrc, statyw złożony, lampa zamontowana podłączam kabel i bum nic nie działa. Okazało się, że podczas transportu gdzieś jakiś kabelek się poluzował. Szybka diagnoza, dwie śrubki i stała się jasność w garażu :)

Polecam bo sprzęt naprawdę profesjonalny!

Sorry za kłopot. Wszystkie lampy są sprawdzone przed wysłaniem więc musiało być tak jak napisałeś....

bmwsrc, czy można kupić sam metahalogen bez statywu?

Tak, można w cenie 75 zł brutto + koszty wysyłki:

- 16 zł przedpłata,

- 26 zł pobranie.

* sorry za błąd w opisie. Oczywiście cena podana powyżej to cena statywu. Więc cenę zestawu bez statywu łatwo obliczyć.

Do zestawu trzeba kupic 2 sruby i nakretki, ja jeszcze polecam od siebie 4 takie duze podkladki jak na zdjeciu, fajnie solidnie jest to wtedy zmontowane :)

w tle swieca tez swietlowki od kolegi bwwsrc - tez polecam :D

Wszystko się zgadza. Tak przy okazji to śruby 17 o ile dobrze pamiętam.

• 2 tygodnie później...
bmwsrc, witam, czy zestaw na nowych statywach jest obecnie dostępny? Bo byłbym chętny zamówić.

Cześć,

Od ręki ;)

Pozdr Łukasz

W takim razie biorę jeden :) Podaj mi dane na pw, cena dalej 288 czy coś potaniały? :-]

bmwsrc, wysłałem pw, ale nie wiem czy doszło bo nie mam nic w wysłanych, próbowałem też maila ale odrzuciło. Daj znać czy dostałeś moją wiadomość.

Doszło...

ja też bym wziął jedną sztukę kompletną

podeslij na pw info i dane do przelewu

Poszło PW z danymi do przedpłaty.

Pozdr

Lampa doszła, pakunek faktycznie pancerny :mrgreen: Zaniesiona do garażu, zmontowana i świeci tak, że szkoda mi zapalać dotychczasowe świetlówki :lol: Swoją drogą na ich wymianę też kiedyś przyjdzie pora, na razie skasowałem fundusze i trzeba je odrobić.

Statyw wygląda tak jakbym mógł nim nawet skrzynię podeprzeć do demontażu, dwie lampy to dla niego pikuś :mrgreen: a 150W NDL faktycznie jest idealny, dzięki za poradę i lampeczkę, warto było :D

Lampa doszła, pakunek faktycznie pancerny :mrgreen: Zaniesiona do garażu, zmontowana i świeci tak, że szkoda mi zapalać dotychczasowe świetlówki :lol: Swoją drogą na ich wymianę też kiedyś przyjdzie pora, na razie skasowałem fundusze i trzeba je odrobić.

Statyw wygląda tak jakbym mógł nim nawet skrzynię podeprzeć do demontażu, dwie lampy to dla niego pikuś :mrgreen: a 150W NDL faktycznie jest idealny, dzięki za poradę i lampeczkę, warto było :D

:good:

Polecam się na przeszłość ;)

pozdr Łukasz

Cześć,

Ważna informacja - dlatego nie użyłam opcji "Edit" ;)

Od dnia 14.07.2014 do dnia 25.07.2014 przebywam na urlopie więc jeśli ktoś jest chętny na zestawy HQI to będę mógł zrealizować w tym tygodniu raczej przesyłki za pobraniem lub ewentualnie jak wrócę z urlopu.

Pozdr Łukasz

To może ja się skuszę?

Pierwszy po urlopie dostaje gratisa?

Pisz PW.

hehehe pierwszy na pewno nie jesteś, już wczoraj od rana zamawiane wszystko:)

Ok, coś tam dla Was wymyślę... ;)

Pozdr

EDIT:

SPRZEDAŁEM WSZYSTKIE STATYWY. NASTĘPNĄ DOSTAWĘ BĘDĘ MIAŁ ZA OKOŁO 1,5 TYG.

BĘDĘ NA BIEŻĄCO INFORMOWAŁ CO I JAK, ALE WSTĘPNIE WIEM, ŻE STATYW BĘDZIE SREBRNY I TO JEST JEDYNA RÓŻNICA.

Pozdr Łukasz

bmwsrc, W jakiej cenie masz kompletną oprawę świetlówkową 2x36W

Półka średnia - 75 zł

Półka wyższa - 112 zł

Ceny brutto za 1 sztukę. Większa ilość = niższe ceny.

Pozdr Łukasz