bmwsrc Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Teraz to cena jest speziale norwegian 1250PLN In Poland też będzie speziale next time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 bmwsrc, mógłbyś mi przesłać na PW cenę aktualnego zestawu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmwsrc Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 bmwsrc, mógłbyś mi przesłać na PW cenę aktualnego zestawu ? Mówisz i masz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Te oprawy są z odbłyśnikami symetrycznymi czy asymetrycznymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael MSTP Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 bmwsrc, ja rowniez bym poprosil bo chodzi mi po glowie zmiana oswietlenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fernando Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 A jakieś niskie statywy pod hqi.możecie polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmwsrc Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Te oprawy są z odbłyśnikami symetrycznymi czy asymetrycznymi? Oprawy są asymetryczne. bmwsrc, ja rowniez bym poprosil bo chodzi mi po glowie zmiana oswietlenia. Poszło. A jakieś niskie statywy pod hqi.możecie polecić? _Makki_ brał ode mnie "kilka" zestawów i do oświetlenia dolnych partii auta stosuje tą samę lampę. Po prostu odkręca jedną śrubę i to wszystko. Z jego opinii po rozmowie telefonicznej mogę stwierdzić, że całość jest stabilna i bardzo dobrze doświetla dół samochodu. Ten motylek: Pozdr Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fernando Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 bmwsrc, dzięki za radę, opcja w sumie całkiem sensowna, bo śrub mocujących oprawę do statywu to nie chciałbym za każdym razem odkręcać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Ja miałem statyw GTV (KUPA) kupiłem na alledrogo kolumnowy i jest bez porównania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 30 Października 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 do oświetlenia dolnych partii auta stosuje tą samę lampę. Po prostu odkręca jedną śrubę i to wszystko. Z jego opinii po rozmowie telefonicznej mogę stwierdzić, że całość jest stabilna i bardzo dobrze doświetla dół samochodu. Jak najbardziej zgadzam się z jego opinią ale pojawia się pewien mały problem a zarazem największy mankament statywu. Owa śruba/motylek wkręcony jest w plastik który po kilkukrotnym wykręceniu się wyrabia i lampa nie siedzi na statywie już tak stabilnie.Trzeba by nawiercić i nagwintować rurkę żeby można było w nią wkręcić śrubę mocującą. Na początku myślałem o reklamacji ale odpuściłem temat. Jakie są Wasze spostrzeżenia w tej sprawie? Ja odkręcam to zawsze do transportu i chcąc nie chcąc gwint jest zerwany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Arekkaz, mam dokładnie ten sam problem i poradziłem sobie dokładnie tak samo jak mówisz, z tym że nie gwintowałem po przewierceniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekrk Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Arek też to mam u siebie po kilkuktronym odkręceniu gwint się wyrobił i teraz nie trzyma tak jak na początku ten motylek. Ale jakoś super mi to nie przeszkadza, teraz po prostu jak przemieszczam lampę to trzymam ją za ten uchwyt i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 30 Października 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 jarekrk, ale nie na tym rzecz polega. Ma być pewnie i bezpiecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekrk Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Masz racje oczywiście. To trzeba by zrobić tak jak mówisz albo nagwintować lub po prostu przewiercić i dokupić jakiś taki motylek z dłuższa śrubą na wylot go i łapać z drugiej strony nakrętką. Nie wiem czy tylko nam się to stało, może po prostu nie fart mamy. Zobaczymy jak inni użytkownicy się wypowiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar79 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Panowie ja mam to samo w oryginalnej gwint zerwany, wywierciłem poniżej dziurkę i wkręciłem motylka, ale to nie będzie trwały zabieg. Potem już tylko zostanie przewiercić się na wylot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel.brevis Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 U mnie niestety podobnie. Gwint poszedł przy ostatnim użyciu. Jeszcze w jakiś sensowny sposób nie rozwiązałem problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Osobiscie uwazam ze wyrabianie sie gwintu to zaden problem. Ten typ tak ma i tyle. Zastanawia mnie tylko jedno, ile razy dziennie konieczne jest odrecanie i zdejmowanie lampy? Wiadomo, ze statyw jest mobilny ale jezeli ktos sie bawi w czesty demontaz lampy, typu gora, dol, transport itp to albo musi nauczyc sie z tym zyc albo kupic sobie lampe nr2. Wedlug mnie stosowanie jednej lampy jako jedynego ostwietlenia paneli to za malo. Minimum 2, wypas 4, luxus 5 Jest jeszcze opcja ala P. Dalton, 18 szt na samym suficie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 _Makki_, jest to rozwiązanie [ Dodano: 3 Listopad 2014, 22:38 ] co do oprawy właśnie wiem że ceny są dosyć drogie .. Jeśli się kupuje Kanluxa to tak... A jeśli u mnie to już nie Pozdr Łukasz uwierz mi że mam równie dobre ceny .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eratez Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 U mnie niestety podobnie. Gwint poszedł przy ostatnim użyciu. Jeszcze w jakiś sensowny sposób nie rozwiązałem problemu. Wymienić np. na: MONACOR PAST-35/SW lub MONACOR PAST-40/SW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1993 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 bmwsrc można prosić o cenę zestawu na PW ?: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTBRABUS Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Osobiscie uwazam ze wyrabianie sie gwintu to zaden problem. Ten typ tak ma i tyle. Zastanawia mnie tylko jedno, ile razy dziennie konieczne jest odrecanie i zdejmowanie lampy? Wiadomo, ze statyw jest mobilny ale jezeli ktos sie bawi w czesty demontaz lampy, typu gora, dol, transport itp to albo musi nauczyc sie z tym zyc albo kupic sobie lampe nr2. Wedlug mnie stosowanie jednej lampy jako jedynego ostwietlenia paneli to za malo. Minimum 2, wypas 4, luxus 5 Jest jeszcze opcja ala P. Dalton, 18 szt na samym suficie _MAKKI_ U niego nie ma 18 lamp tylko 28:) musiałem to napisać nie gniewaj się wiem, że to na pewno błąd klawiatury.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Czy ta lampa od kolegi bmwsrc dobrze pokazuje hologramy na lakierze? Czy jest to porównywalne z oświetleniem typu Led Lenser? Chodzi mi konkretnie o ukazanie hologramów których pod zwykłym halogenem budowlanym nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Maciej WTN, może nie odpowiem ci że konkretnie pod metahalogenem od bmwsrc. Ale z mojego doświadczenia wynika, że pod metahalogenem gorzej widać hologramy niż pod światłem ledowym (czy będzie to LL czy naświetlacz LED 50W ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Maciej WTN, wiadomo że gorzej niż pod lenser em ale trochę widać w porównaniu do zwykłego halogenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 bmwsrc poproszę Cię o aktualny cennik Twoich lamp. Może być PW. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi