skimobill Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 nie handluje , ale używam od kilku lat i jak do tej pory nie znalazłem niczego skuteczniejszego a tym bardziej tańszego. Przed chwila sprawdziłem cenę,żeby być precyzyjnym to 275zł za 25l , producent KENOTEK, a dostępnośc...no cóż chyba nie powinno być z tym problemu. Ja kupuje u mnie na miejscu w hurtowni chemicznej. Jak ktoś jest ze Śląska to mogę dać namiary.
Swoop Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 używam od kilku lat i jak do tej pory nie znalazłem niczego skuteczniejszego bez zdjęć, to nie bardzo ... to samo mogę napisać o płynie do podłóg, ale to mało miarodajne będzie
barteek79 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 felgi zdjęte z auta na zimę więc jest okazja wyczyścić, podjazd na stacje i zakup sonax xtreme żel do czyszczenia felg, psi Uploaded with ImageShack.uskamy coś tam krwawi, ale czy da radę? pomagam szczotką Monster Shine Delux Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ogólnie daje rade ale z kropkami smoły i klejem sobie nie poradził Uploaded with ImageShack.us
Dark Knight Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 ale z kropkami smoły i klejem sobie nie poradził I nie poradzi sobie bo do tego są preparaty typu tar-remover, ale ogólnie sonax extreme na coroczne odszczurzanie daje radę ,poza wyjątkiem tak zwanego pierwszego podejścia
Moderator krd Opublikowano 29 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 No i o to ,że nie krwawi W takim razie jak stwierdziles ze usunal wszystkie zanieczyszczenia metaliczne skoro tego nie widac?
Geniusz Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 no dobra, ale chwalono na forum sobie Atack do felg z naszego rodzimego rynku. Porównywal już ktośoba te produkty jak sie sprawdzają względem siebie ?
barteek79 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 ale z kropkami smoły i klejem sobie nie poradził I nie poradzi sobie bo do tego są preparaty typu tar-remover dokładnie to był test z którego wynika że do lekkich zabrudzeń w tym metalicznych się sprawdza ale lepiej pod ręką mieć ironX i coś do usuwania kleju
cz@rek Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Porównywal już ktośoba te produkty jak sie sprawdzają względem siebie ? Domywałem tymi środkami moje zimowe stalówki i powiem tak Atack jest słabszy od sonaxa i szybciej spływa z powierzchni ale jest go więcej i jest tańszy od sonaxa
skimobill Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 No i o to ,że nie krwawi W takim razie jak stwierdziles ze usunal wszystkie zanieczyszczenia metaliczne skoro tego nie widac? nie stwierdziłem
Sabat Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 No i o to ,że nie krwawi W takim razie jak stwierdziles ze usunal wszystkie zanieczyszczenia metaliczne skoro tego nie widac? a jak stwierdzić czy SG Iron off działa skoro nie krwawi?
Moderator krd Opublikowano 23 Grudnia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 U mnie na felgach testowych 'krwawil' na zielono... Poza tym na koniec roboty robie 2 psiki IronX i mam pewnosc
JM63 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Wszędzie na zielono? U mnie tak działa Iron na i przy ciężarkach
Moderator krd Opublikowano 23 Grudnia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Tak, wszedzie, ciezarkow nie ruszylo akurat
Moderator Eryczek Opublikowano 23 Grudnia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Mnie, ciężarki i ich okolice zabarwia na zielono Car Pro TarX Ale jeden strzał z Bilberry i przetarcie załatwia sprawę... Wie ktoś skąd się bierze ten zielony nalot?
Kubz Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Mnie, ciężarki i ich okolice zabarwia na zielono Car Pro TarX Ale jeden strzał z Bilberry i przetarcie załatwia sprawę... Wie ktoś skąd się bierze ten zielony nalot? Patyna się pojawia
blaszczu Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ogarnia może ktoś co to za środek?
miodek Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 blaszczu, Wygląda jak Sonax xtreme do felg.
Marcin P. Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 blaszczu, Wygląda jak Sonax xtreme do felg. +1 Ostatnio myłem nim czarne felgi w MINI i był wyraźnie zielony
barry_1 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 mój Sonax "krwawi" na czerwono... czyżby nowa linia? na pierwszy rzut oka pokazana zieleń kojarzy mi sie z APC od CG.
miodek Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 To jest Sonax Full Effect Wheel Cleaner, często widzę ze pojawia się w relacjach firm z USA. mój Sonax "krwawi" na czerwono... czyżby nowa linia? Ten też krwawi na czerwono a sam płyn wydaje się być żółty jak na filmie poniżej.
blaszczu Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 blaszczu, Wygląda jak Sonax xtreme do felg. Dzięki Swoją drogą jakie macie odczucia odnośnie tego środka?
endrju89 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Płyn do felg sonax extreme krwawi na fioletowo - kupiłem kilka dni temu.
Marcin P. Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 blaszczu, Wygląda jak Sonax xtreme do felg. Dzięki Swoją drogą jakie macie odczucia odnośnie tego środka? Ja używam do regularnego mycia i sobie chwale. Z większym brudem, który zdążył już poleżeć też sobie radzi ale pewno nie jest to środek do odszczurzenia felg.
fisher1981 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Co waszym zdaniem jest lepsze Wolf's czy IronX? [ Dodano: 26 Kwiecień 2013, 08:41 ] Do tej pory rozważałem jeszcze zakup 4nano ale po obejrzeniu tego filmiku moim faworytem jest ironx
Tworek Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 fisher1981, kupuj od razu IRONX, do tego ekonomiczny atomizer z pół litra traczy Ci na bardzo długo.
Rekomendowane odpowiedzi