Fredi88 Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2019 Odkopię trochę temat ale nie odnośnie spotu a sklepu. Jest cos w okolicy Kalisz, Ostrów, Jarocin gdzie kupię stacjonarnie Good Stuff, Funky Witch, Adbl i Shiny Garage?
MarkPol Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2019 W Kaliszu masz sklep na Stawiszyńskiej, były partner forum. https://carok.pl/sklep/ Jest jeszcze na Złotej. http://sklep.dabcar.pl/ Tam z wymienionych przez Ciebie mają tylko ADBL i to w dużych pojemnościach.
Dante05 Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2019 Godzinę temu, david2888 napisał: słabe te sklepy 2-3 produkty na krzyż i tyle. Ja tam nic nie kupuje a ceny z kosmosu i nie licz na żaden rabat. Internetowo słabo a dabcar to już w ogóle omijać szerokim łukiem. 12 godzin temu, Fredi88 napisał: Jest cos w okolicy Kalisz, Ostrów, Jarocin gdzie kupię stacjonarnie Good Stuff, Funky Witch, Adbl i Shiny Garage? Najbliżej to Poznań i Łódź.
MarkPol Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2019 @david2888 wiem, ale Kolega prosił o wskazanie to podałem. Czasem coś u nich kupię. @Dante05 racja, na Złotej prawie nic nie mają. W Caroku trochę więcej ale szału nie ma.
Dante05 Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2019 @MarkPol w okolicy nie ma tak naprawdę sklepu z prawdziwego zdarzenia. A nawet jak by był, to w tym rejonie nie było by klienta na to.
Kuba95 Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2019 Klienci moze i by byli, ale większość pewnie brałaby chcialaby rrc Mam kilku znajomych co używają kosmetyków, ale tylko tej firmy bo "po co przepłacać". W Krotoszynie też nie ma dobrego sklepu, dlatego zakupy robie przez internet
Fredi88 Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2019 W carok byłem i nędza rzeczywiście. Myślałem, że może coś nowego się otwarło. Zostanie kupić u partnerów forum przez neta Dzięki za pomoc. A rrc mają nawet w sklepach moto w pleszewie ale ostatnio sam ich się pytałem czy nie mają strachu tych czarów sprzedawać...
Sodol Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2020 W Ostrowie został właśnie otwarty nowy sklep z kosmetykami na zielonym rynku. Z tego co widziałem nie maja narazie dużego wyboru. Był ktoś już albo to któryś z naszych forumowiczów?
V1RU$ Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2020 Godzinę temu, Sodol napisał: W Ostrowie został właśnie otwarty nowy sklep z kosmetykami na zielonym rynku. Z tego co widziałem nie maja narazie dużego wyboru. Był ktoś już albo to któryś z naszych forumowiczów? Jutro pójdę na przeszpiegi. Zupełnie mi uleciało z pamięci, że się coś otwiera.
Fredi88 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2020 Dajcie znać. Czasem jak jestem w PPL u rodziny i potrzebuję coś kupić to bieda jest. Sklepy w Kaliszu to żart jakiś Mam nadzieję, że ten sklep to nie będzie tylko pokroju RRC i K2...
D@ViD Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2020 @Fredi88 https://www.facebook.com/DetailingshopOsw/ Na razie widzę samo RRC i ADBL Będę w Ostrowie to też odwiedzę 1
V1RU$ Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2020 W Ostrowie raczej bieda. Jak kiedyś szukałem tenzi En Jee to pół miasta zjechałem nie było. Zamówiłem w Inter Cars to zapłaciłem za to jak za dwa z sieci. W międzyczasie mi kuzyn kupić zdążył gdzieś w PL po trasie. I od tego czasu po lokalu nie szukam nic.
czaja135 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2020 W Pleszewie właśnie raczej tylko RRC i K2 a z past polerskich to co najwyżej 3M
Fredi88 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2020 @czaja135 w Pleszewie właśnie trafiłem na rrc w sklepie koło biedronki na targowej. Kolesie dumni jak pawie a pierwsze moje pytanie ile reklamacji na ten badziew dostali hah. Tenzi na szczęście dostanie się w brico ale też tylko niektóre produkty.
czaja135 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2020 1 minutę temu, Fredi88 napisał: @czaja135 w Pleszewie właśnie trafiłem na rrc w sklepie koło biedronki na targowej. Kolesie dumni jak pawie a pierwsze moje pytanie ile reklamacji na ten badziew dostali hah. Tenzi na szczęście dostanie się w brico ale też tylko niektóre produkty. Dokładnie, w Intercarsie właśnie są produkty RRC Cenowo w miare ale jakościowo to już każdy wie ... Jeśli chodzi o produkty K2 to dużo jest w motoryzacyjnym na Wyspiańskiego przy Urzędzie Pracy
Moderator Domel Opublikowano 14 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2020 7 godzin temu, Sodol napisał: W Ostrowie został właśnie otwarty nowy sklep z kosmetykami na zielonym rynku. Z tego co widziałem nie maja narazie dużego wyboru. Był ktoś już albo to któryś z naszych forumowiczów? @david2888 kuzyn leć sprawdzić
V1RU$ Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2020 40 minut temu, Domel napisał: @david2888 kuzyn leć sprawdzić Ja go jutro uprzedzę i zdam relację. 1
Sodol Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2020 Odwiedziłem dzisiaj sklep i jak narazie jestem zaskoczony. Bardzo miły Pan z którym można troche porozmawiac. Fakt, wybór narazie nie wielki bo głównie tylko ADBL i RRC ale wydaje mi się że za kilka miesięcy będzie tam spory wybór. 1
Kuba95 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2020 W Krotoszynie też można kupić produkty ADBL'a
Fredi88 Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2020 Reflektowałby ktoś na spota pod koniec marca? Kalisz, Ostrów, Jarocin, Pleszew... i okolica. 2
Moderator Streat Opublikowano 27 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2020 również jestem za jeżeli termin przypasuje
D@ViD Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2020 Kurła robie one step...show wax i wpadam Ps tylko nie 27. 03
Fredi88 Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2020 29 mnie już pewnie nie będzie... moze być 22 (niedziela) lub sobota następna 28.03. W środku tygodnia pewnie nie każdy ma czas. Ps. Co się robi na spotach detailingowych? Będziemy pędzelkować znaczki?
Rekomendowane odpowiedzi