Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witajcie,

zauważyłem iż jest już kilka osób z naszego regionu "prawidłowo dbających" o nasze autka,

sezon się zbliża więc można pomyśleć o jakimś spotkaniu, wspólnym mazaniu aut, wymianie doświadczenia etc??

Pozdrawiam

Bartek

Posted

J/w., od czasu do czasu bywam w swoim rodzinnym mieście, więc się piszę :)

Posted
J/w., od czasu do czasu bywam w swoim rodzinnym mieście, więc się piszę :)

a ja często bywam w twoim nowym mieście ;)

Posted
a ja często bywam w twoim nowym mieście ;)

Już nie takim nowym :) Odezwij się gdybyś planował być i miał wolny czas, to się zgadamy :)

Posted
ino brudnym i nie wymazanym to wstyd sie pokazać :D:cry:

hehe dlatego czekam do wiosny jak auto doprowadzę do używalności ;)

Posted

Michał o to nie musisz się martwić ;) odpalę gorącą linie do Ciebie ;)

PS. za kilka dni odbieram kola to wpadnę do Ciebie pokazać

• 2 weeks later...
Posted

Jako ze to jedyny sensowny temat dla ludu z osw to mam pytanko gdzie idzie dostać najtaniej w osw marolexa??? i odpowiednia dysze :D

Posted

Fajnie, że z moich okolic jest tutaj kilku zapaleńców, oby wiosna zawitała jak najszybciej, można wtedy jakiegoś spota zrobić :-]

Mam pytanie, czy znacie może w Osw bądź Kaliszu jakiś punkt gdzie można zakupić kosmetyki z wyższej pólki, bo z tego co się orientuję, to w Kaliszu, przy rondzie otwarli sklep z kosmetykami Megsa, może znacie inne miejsca? Przed sezonem kilka rzeczy musze nabyć, m.in. glinkę, cleaner i póki co jestem skazany na internet.

Posted

w ostrowie narazie nie kupisz nic konkretnego.jesli megsa chcesz kupic to na wrocławskiej jest gosciu co moze Ci cos sciagnac.jakby co to pisz na priv

Posted

Ostrów i Kalisz to niestety ciężko z zakupami, ale jak zauważyłeś to przy rondzie w kaliszu jest Meg's i mają dużo asortymentu,

Często robimy zamówienia ze sklepów to zawsze możesz się podpiąć do paczki i dołożyć, odebrać możesz zawsze u nas w Osw,

Poztym witam nowego zapaleńca w naszym regionie ;)

Posted
jesli megsa chcesz kupic to na wrocławskiej jest gosciu co moze Ci cos sciagnac.jakby co to pisz na priv
to tak jakby sam zamowil przez neta, a koles sam z siebie nic nie sprzedaje.
Posted

jestem za :D na BP jest najlepsza kawa w mieście ;)

popatrzę czego mi brak i zamówię coś z opcją dostawy do Ostrowa ;)

Posted

Jak to nic nie ma w Ostrowie??? My już mała kolekcję mamy ale nie sprzedajemy tylko systematycznie testujemy i zużywamy ;)

Poza tym często zamawiam zbiorowo ja albo Bartek i można się dopisać, jedna przesyłka i mniejsze koszty ;)

No właśnie Toemek coś się pewnie zamówi więc będzie okazja się poznać ;)

Posted

heheh Michał z naszych kolekcji to można powoli otworzyć mały sklepik :D już niedługo pierwsze testy wosków ze stajni na Z ;)

zapomniałem dodać że poza BP kawa w osw jest super salonie u Michała ;)

PS. jadę dziś odebrać wreszcie koła, wczoraj zawoziłem opony, z kołami jadę po pierścienie i jutro montuję od rana, przy okazji wypróbuję nową żabę jak działa

ehh niech pogoda się poprawia bo ja już nie mogę się doczekać pierwszej :ad: w tym roku :D

jak tak dalej pójdzie to będziemy robić konkurencję ekipie WWL :D

Posted

Eee tam wleć do mnie do Ci zrobię kawę przywiezioną z ZANZIBARU to dopiero jest kawa - palona i pakowana przy kupującym, niestety mam ograniczoną ilość.

Posted

mmmm Zanzibar Land ;) poproszę małą porcję do degustacji na czas pielęgnacji jak wpadniesz na testy maszyny :D

Posted

Stjarna od Ciebie w akcji 100ml starczyło na 4 sredniej wielkości samochody i tak jak pisałem pracuje się trochę gorzej niż z last touchem ale rożnice wizualne są in plus na korzyść stjarny.

Dodam, że auto zostało tylko umyte i wytarte a na to tylko QD. Czekam na dostawę ciemniejszych kolorów ;)

stjarna.JPG.951499d562d58da2c1656ad15d0e626d.JPG