Jump to content

Ostrów Wlkp i okolice

Recommended Posts

Witajcie,

zauważyłem iż jest już kilka osób z naszego regionu "prawidłowo dbających" o nasze autka,

sezon się zbliża więc można pomyśleć o jakimś spotkaniu, wspólnym mazaniu aut, wymianie doświadczenia etc??

Pozdrawiam

Bartek

• 2 weeks later...

Fajnie, że z moich okolic jest tutaj kilku zapaleńców, oby wiosna zawitała jak najszybciej, można wtedy jakiegoś spota zrobić :-]

Mam pytanie, czy znacie może w Osw bądź Kaliszu jakiś punkt gdzie można zakupić kosmetyki z wyższej pólki, bo z tego co się orientuję, to w Kaliszu, przy rondzie otwarli sklep z kosmetykami Megsa, może znacie inne miejsca? Przed sezonem kilka rzeczy musze nabyć, m.in. glinkę, cleaner i póki co jestem skazany na internet.

w ostrowie narazie nie kupisz nic konkretnego.jesli megsa chcesz kupic to na wrocławskiej jest gosciu co moze Ci cos sciagnac.jakby co to pisz na priv

Ostrów i Kalisz to niestety ciężko z zakupami, ale jak zauważyłeś to przy rondzie w kaliszu jest Meg's i mają dużo asortymentu,

Często robimy zamówienia ze sklepów to zawsze możesz się podpiąć do paczki i dołożyć, odebrać możesz zawsze u nas w Osw,

Poztym witam nowego zapaleńca w naszym regionie ;)

Jak to nic nie ma w Ostrowie??? My już mała kolekcję mamy ale nie sprzedajemy tylko systematycznie testujemy i zużywamy ;)

Poza tym często zamawiam zbiorowo ja albo Bartek i można się dopisać, jedna przesyłka i mniejsze koszty ;)

No właśnie Toemek coś się pewnie zamówi więc będzie okazja się poznać ;)

heheh Michał z naszych kolekcji to można powoli otworzyć mały sklepik :D już niedługo pierwsze testy wosków ze stajni na Z ;)

zapomniałem dodać że poza BP kawa w osw jest super salonie u Michała ;)

PS. jadę dziś odebrać wreszcie koła, wczoraj zawoziłem opony, z kołami jadę po pierścienie i jutro montuję od rana, przy okazji wypróbuję nową żabę jak działa

ehh niech pogoda się poprawia bo ja już nie mogę się doczekać pierwszej :ad: w tym roku :D

jak tak dalej pójdzie to będziemy robić konkurencję ekipie WWL :D

Stjarna od Ciebie w akcji 100ml starczyło na 4 sredniej wielkości samochody i tak jak pisałem pracuje się trochę gorzej niż z last touchem ale rożnice wizualne są in plus na korzyść stjarny.

Dodam, że auto zostało tylko umyte i wytarte a na to tylko QD. Czekam na dostawę ciemniejszych kolorów ;)

stjarna.JPG.951499d562d58da2c1656ad15d0e626d.JPG