Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak to jest ze spotami ... Blaszczu w łodzi to nadal PIKUR jest bardzo aktywny..

Wiem wiem. Cały czas mnie namawiają żebym wpadł na spota ale ja po prostu nie mam czasu i chęci z pewnych powodów...

Jednak z fanatykami detailingu (ludźmi chorymi na tym punkcie tak jak ja) zawsze staram się mieć czas na jakiegoś spota :good:

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Ja nowy, I raz, możemy choćby we dwóch czy trzech się spotkać, posiedzimy z godzinkę, pogadamy i jazda do domciu.

Jestem za. To jak 15? :)

Opublikowano

Jakby ktoś chciał to ja i kolega soll będziemy na parkingu pod Tulipanem przy stacji benzynowej a potem pewnie przeniesiemy się do Maca :good:

[ Dodano: 27 Listopad 2011, 18:19 ]

Podziękowania dla kolegi soll za spontanicznego spota :good: Do następnego ;)

Opublikowano

No ja też dziękuję, pogadaliśmy - choć ja głównie pytałem i słuchałem. :P

Potem zrobiliśmy mały test dachu bez wody, ale zbyt ciemno żeby było co pokazywać.

Opublikowano
ja nie dam rady :/ /

Czyli się Pabianice nie ogarnęły...:)

ano tak czasem bywa ;] Sam też jakoś nie byłeś chętny i wiele innych kolegów z Pce także :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej, kumpel potrzebuje pozbyć się rys na przedniej szybie.

Czy ktoś może się podjąć spolerowania i ile to może kosztować?

Dzięki i pozdrawiam.

Może być PW.

Opublikowano

Nie widziałem ich naocznie, podobnież powstaly od wycieraczek, skrobaczki, podobnież nie są głębokie (nie wyczuwalne palcami), ale bardzo wkurzają przy nocnej jeździe, dają refleksy

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ej Pany może jakieś spotkanko byśmy zorganizowali co bo widze że coś krucho w tej łodzi ;)

Opublikowano

ale z was miętczaki :D trzeba teraz na dniach coś póki auta ufajdane :D wtedy na sezon będzie można oceniać kto co zrobił :D