Jump to content

Spotkania Łódź

_Shadow

Recommended Posts

Witam.

Moze sa ludzie z łodzi co bawia sie detailingiem czy poprostu chceli by sie spotkac i pogadac o kosmetykach

Bo tak czytam ze wszedzie cos organizuja tylko w łodzi cos cicho, moze ma ktos jakies propozycje ? ;-)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Jak wrócę z urlopu to się możemy spiknąć:) W Łódzkim to zawsze była lipa w jakim bym klubie nie był ...Ale z pięciu może by się uzbierało i może w końcu bym te taśmy od Kabara odebrał :D Michał piszesz się? Ooo, może przy okazji załatwilibyśmy temat zamówienia od ABW ? :-]

ja sie spotykałem z ludzmi z japan riders i nie było zle w łódzkim, ale ogolnie jak ostatnio zaczalem sie interesowac takim lepszym dbaniem o auto to ludzie dziwnie na mnie patrza jak mowie o czyszczeniu auta ehh

i fajnie było by spotkac ludzi ktorzy to rozumieja ;-))

chociaz wielu tez nie rozumie mojego zainteresowania nozami latarkami itp :P

Kluby w których bywam spotykają się np:

- pod halą sportową - al. Politechniki pod samolotem

- Geant (Tulipan) al. Piłsudskiego

- FeuVert (Pasaż Łódzki) al J.P.II

Najczęstsze miejsca spotkań :)To jest nie problem-szybko się dogada. A termin? Proponuję 24-25. Jesteście?Czy wyjazdy?

W sumie to tak sobie myślę ze nawet w tygodniu można po południu. A co to weekend to mus?

Poczekajmy, może jeszcze ktoś się dopisze bo z tego co pamiętam to było kilka osób z Łódzkiego.

duzy las parking wieczorami komary :D

mnie wszystko jedno gdzie, ale ja wole obrzeza miast, albo podmiejskie bo przynajmniej nie ma korkow i nie trzeba sie przez centrum przedzierac ;)

wronek ja tez sie dopiero w to wdrazam ale fajnie pogadac z madrzejszymi :P

Mnie odpowiada każdy termin praktycznie.

Auto także mam "niezrobione", ale to nie rewia mody a spotkanie - możemy się czegoś dowiedzieć, pogadać a za jakiś czas wykorzystać zdobytą wiedzę i "zrobić" auto ;-)

w czwartek po hala sportowa na politechniki o 19
No i gitara ;) Rozumiem ze chodzi Ci o czwartek 22.07? Tylko może spotkajmy się o 18 co by się nie szukać wśród innych spotowiczow. A najlepiej to wymieńmy tutaj swoje pojazdy jakimi przyjedziemy co by łatwo było się rozpoznać:

Marco - FF