ShiningCar Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 grabek246, z tym też działamy. Myślę, że coś zostanie również do forumowych testów ______________________________ Taka jeszcze wstawka z prac z użyciem Platinum Paint + ORACLE...
grabek246 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 ShiningCar, jestem chętny
Yasiek Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Szczęśliwy, że jeżdżąc w trasie uzbierałem sporo brudu na felgach. Stety/Niestety w drodze powrotnej z Warszawy na autostradzie zaczął padać deszcz i umył felgi Poniżej efekt płukania samą wodą i test palca na film drogowy.
ShiningCar Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Artur, dziękuję za aktualizację tematu! Powiedzieć można, że działa jak natura chciała
Yasiek Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Karol naprawdę cieszyłem się w Warszawie, że test będzie widowiskowy ale pogoda chciała inaczej Jak pokazałem w firmie filmik to już kilka linków poszło
ShiningCar Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 Artur, mam nadzieję, że produkt poprawia nastrój, bo, że gruntownie chroni powierzchnię felg widać na załączonym obrazku. Taka jego rola i to jest fajne!
ShiningCar Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Do testów, jako dystrybutor produktów Koch Chemie, oferujemy super promocyjną cenę na zakup produktów, które pojawiły się na rynku kilka tygodni temu. Koch Chemie Heavy Cut 8.02 (Cutting) oraz Koch Chemie Micro Cut & Finish (AIO). Oferta dotyczy tylko 3 szt każdego z produktów! Osoby doświadczone w pracy, szczególnie z pastami Menzerna 300/400/500 oraz PP Ultra/3in1 proszę o komentarze lub wiadomość PW. Nasze oczekiwania : - sprawdzenie i obserwacja past na kilku lakierach, twardych/miękkich, - relacja fotograficzna, - test w ciągu 7 dni od otrzymania produktów, - spostrzeżenia w wnioski.
Dystrybutor e36ace Opublikowano 3 Grudnia 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 chętnie bym potestował tym bardziej że mam czarną polówkę do zrobienia
Yasiek Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 ShiningCar, Karol jak ma się Heavy Cut do Power Cut?
bienek Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 No ja spełniam warunki i chyba jako jeden z pierwszych kupiłem u Was menz 300 i 3w1 i trochę nimi popracowałem. Jedynie mogę mieć teraz problem ze znalezieniem odpowienich aut do testu, ale coś bym się postarał wymyślić
ShiningCar Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 e36ace, bienek, dzięki bardzo za zgłoszenia! Yasiek, mocniejsza i pozostawia lepsze wykończenie.
pawel9016 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Witam, pracowałem z pastami Menzerna FG400 i FG500. Z miłą checią bym przetestował produkt. Mam do zrobienia Opla Corse 2007 kolor czarna perła, Forda w kolorze ciemny fiolet, golfa w kolorze grafitowy granat.
ShiningCar Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2015 Szukam jednej chętnej osoby, która wykona rzetelny test powłoki zabezpieczającej i niewidzialnej wycieraczki pewnej firmy. Nasze oczekiwania, jeśli chodzi o aplikację, z racji aury, to zadaszone miejsce, przygotowanie powierzchni i staranne jej wygrzanie. Proszę o zgłoszenia tylko doświadczone osoby i najlepiej auto w ciemnym/czarnym kolorze.
Rafal Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2015 Czy wugrzanie ma się rozumieć przez lampy IR?
detailercar Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2015 Witam zgłaszam się do testów, powłokę mogę nałożyć na Peugeota 307 kolor czarny metalik. Posiadam garaż ogrzewany więc auto mogłoby spokojnie poczekać na utwardzenie powłoki.
ShiningCar Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 Rafal, wygrzanie w sensie należytej obsługi "po" z powłoką. IR nie jest musem, ale jeśli jest taka możliwość to bardzo chętnie.
woof Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 zgłaszam się, warunki wszelkie są, doświadczenie również testy w formie filmu, relacji w linkach w podpisie
Rafal Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 Pytam, bo nie mam IR, ale w następnym tygodniu miałem nakładać Max Protect Ultimate Nano Coat-R. Samochód już czeka przygotowany do małej korekty. Kolor ciemno granatowy
SzaKal Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 UNC-R nie ma konieczności wygrzewać, ponieważ powłoka bardzo szybko się utwardza nawet w niskich temperaturach.
Rafal Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 UNC-R nie ma konieczności wygrzewać, ponieważ powłoka bardzo szybko się utwardza nawet w niskich temperaturach. Tak wiem, ale chodziło mi tyło o to, że mam jakiś samochód i jest przygotowywany pod powłokę
ShiningCar Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Chcielibyśmy się z Wami podzielić próbkami zestawu do skór LCK. Bardzo pozytywnie zaskoczyła nas ta marka - ciekawe czy i Wam się spodoba Szukam 3 osób, które posiadają skórzaną tapicerkę i doświadczenie w tego typu procesach. Proszę o informację/zdjęcie tapicerki na której wykonywany będzie test. Czas na wykonanie to 5 dni, proszę również o fotorelację i opis
zmorka Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Tak wygląda pacjent do testów, skóra 2008 rok , brudna i sztywna , zaniedbana, jeśli się nie boicie to zapraszam, co prawda będzie dopiero u mnie za jakieś 2 tygodnie , ale jak nie znajdziecie chętnych to ja się pobawię, do tej pory używałem tylko i wyłącznie softa i stronga z colourlook , zymol mnie nie przekonał, może Wasz produkt to zmieni
AlCapone88 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witam też jestem zainteresowany testem na czerwonej skórze w Cabriolecie. Gdzie preparat bedzie mógł specyficzne zanieczyszczenia usunac które pojawiają się w normalnej exploatacji z otwartym jak i zamkniętym dachem.
chodko Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2015 to może i ja się zgłoszę pacjent to rover 75 z jasnymi skórami rok 99 i chyba od nowości nie czyszczona
Rekomendowane odpowiedzi