Eidos71 Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 6 godzin temu, ANB Karol napisał: źle spojrzałem na FV i pozycję z ceną niestety jest nieco wyższa bo 85 A już się ucieszyłem, że trafi się okazja kupić C2 w super cenie - 26 pln taniej, niż u Konkurencji A skoro do urlopu blisko - może z tej okazji w sklepie trafi się jakiś rabat ekstra...
Eidos71 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2018 @ANB Karol - dziękuję za przesyłkę. Jest prawie ok - zaszła jednak pomyłka, gdyż zamiast SG Scan Inspection Spray, do paczki trafił SG Smoth Clay Lube... Co robimy ? Clay Lube jest mi zbędny, a Scan Inspection - niezbędny...
ANB Karol Opublikowano 11 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2018 3 godziny temu, Eidos71 napisał: @ANB Karol - dziękuję za przesyłkę. Jest prawie ok - zaszła jednak pomyłka, gdyż zamiast SG Scan Inspection Spray, do paczki trafił SG Smoth Clay Lube... Co robimy ? Clay Lube jest mi zbędny, a Scan Inspection - niezbędny... Kurcze szkoda że nie zadzwoniłeś bo nie widziałem wiadomości wcześniej a jeszcze udałoby mi się wysłać dziś. Co jak co jutro wyślę A co do clay lube pomyślę do jutra
Eidos71 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2018 Ok. Super i dziękuję. Jak coś - mogę przesłać potwierdzające foto - wszystko leży nierozpakowane w folii, w pudełku
ANB Karol Opublikowano 11 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2018 Już zlokalizowane na wideło
Jarolaguna Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2018 I kolejna przesyłka u mnie: szybko, profesjonalnie. Super 1
kursien Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2018 Cześć! Czy macie na stanie ADBL SSW 0,5l w tych nowych butelkach ??
ANB Karol Opublikowano 31 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2018 2 godziny temu, kursien napisał: Cześć! Czy macie na stanie ADBL SSW 0,5l w tych nowych butelkach ?? SSW cały czas jest w nowych
kursien Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2018 @ANB Karol dobra,dobra tak samo mialo być z Black Water , wiecie o co mi chodzi Teraz wolę zapytać a nie ufać zdjęciom na stronie
Moderator Domel Opublikowano 1 Listopada 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2018 1 minutę temu, kursien napisał: Teraz wolę zapytać a nie ufać zdjęciom na stronie chyba wszystkie sklepy maja z tym problem, też często się pytam - "czy to jst w nowych butlach juz ? "
ANB Karol Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2018 3 godziny temu, Domel napisał: chyba wszystkie sklepy maja z tym problem, też często się pytam - "czy to jst w nowych butlach juz ? " Problem leży w tym że mając na stanie 30 butli przykładowo mam 15 w starych i 15 w nowych Ciężko potem na bieżąco poprawiam Druga sprawa że nie ma zdjęć nowych butelek bo robione są ze sporym opóźnieniem Dodatkowo pewne produkty na razie nie wychodzą w nowej butli Także warto pytać jeśli wam zależy na nwoej butlii. 3 godziny temu, kursien napisał: @ANB Karol dobra,dobra tak samo mialo być z Black Water , wiecie o co mi chodzi Teraz wolę zapytać a nie ufać zdjęciom na stronie Jasne wiem o co chodzi dla nas jest to spore wyzwanie wszystkiego dopilnować
kursien Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2018 Cześć! Właśnie opłaciłem ZAMÓWIENIE:19930 i mam prośbę oraz pytanie : Prośba - BARDZO proszę o wysyłkę dopiero po weekendzie ( wyjeżdżam jutro w trasę i wracam dopiero w niedzielę) Pytanie - kiedy będzie dostawa https://autonablask.pl/produkt/gyeon-q2m-suede-10x10cm/ ?
ANB Karol Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2018 23 minuty temu, kursien napisał: Cześć! Właśnie opłaciłem ZAMÓWIENIE:19930 i mam prośbę oraz pytanie : Prośba - BARDZO proszę o wysyłkę dopiero po weekendzie ( wyjeżdżam jutro w trasę i wracam dopiero w niedzielę) Pytanie - kiedy będzie dostawa https://autonablask.pl/produkt/gyeon-q2m-suede-10x10cm/ ? 1 - nie ma problemu 2- prawdopodobnie w tym tygodniu mamy mieć dostawę, jednak muszę jutro policzyć bo czasami mniej ich dodajemy na sklep
kursien Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2018 @ANB Karol to jesli by były to z chęcią wezmę 5 sztuk moze sie da jeszcze do tej paczki dorzucić Spokojnie bede czekał na info
pablo15005 Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2018 Karol, kiedy bedziecie mieli nowe pedzle od WS z czarnym wlosiem?
ANB Karol Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2018 1 godzinę temu, pablo15005 napisał: Karol, kiedy bedziecie mieli nowe pedzle od WS z czarnym wlosiem? Przyszły tydzień
pablo15005 Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2018 8 minut temu, ANB Karol napisał: Przyszły tydzień Moze by co zamowil
audicoupe Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2018 kiedy będą dostępne butelki ws 750ml ?
ANB Karol Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2018 2 godziny temu, audicoupe napisał: kiedy będą dostępne butelki ws 750ml ? Wszystkie nam wyssali jak będą chłopaki mieli to w piątek będą
patryyyk26 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2018 Kolejne zakupy udane-szybka wysyłka,starannie zapakowane. Dzięki za miłą niespodziankę i także życzę WESOŁYCH ŚWIĄT! 1
lodowa Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 siema kiedy pojawi sie w ofercie prima banana?
barto125 Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2019 Widzę, że będziecie na Poznań motor show, można liczyć na jakieś zniżki/gratisy dla forumowiczów na specjalne hasło?
Birkhof Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 Widzę, że będziecie na Poznań motor show, można liczyć na jakieś zniżki/gratisy dla forumowiczów na specjalne hasło? Przecież jest grupa rabatowa dla forumowiczów Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
barto125 Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 @Birkhof tak, ale nie pytam tu o zakupy w sklepie internetowym
Rekomendowane odpowiedzi