ANB Karol Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 6 minut temu, david2888 napisał: @ANB Karol Poszło zamówienie 15097. Napisałem w formularzu o butelce SG 500ml @KapselK Pytałem ostatnio Karola o te pady RP One Step. Powiedział, że na razie nie będzie ich, bo mieli ostatnio dużo reklamacji na nie. Kontaktowałem się w tej sprawie w ten sam dzień, zapewniono mnie że nie powinno być już problemu więc puściłęm zamówienie 4 minuty temu, KapselK napisał: @ANB Karol elegancko, kompletuje koszyk, ale poczekam na tego pada. A butelki Epoci 360? Raczej dopiero za tydzień 1
kolo100 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 10 minut temu, ANB Karol napisał: Cieszymy się że jesteście z nami 6 lat więc dajemy wam co możemy ;-) SSW mamy kilka w starych i kilka w nowych napisz w komentarzy że chcesz nową damy ją Prawdopodobnie we wtorek Super w takim razie wrzucam do koszyka. A czy ADBL QD interior też jest w nowych butlach?
PiterG Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Karol... No i się zaczęło. Ja również zaraz siadam do koszyka chociaż wiedząc o tym co się dzisiaj świeci byłem już przygotowany Pary z gęby nie puściłem Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 1
Pepiko Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Ja miałem już przygotowany koszyczek na taką okazję a tu zonk nie ma Excede Tire and Rubber Cleaner 1l Będzie przed końcem promocji? A tak w ogóle to do kiedy promocja?
PiterG Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Promocja jest do 15.04Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 1
Kozaa Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 @kolo100 Na ten moment producent wypuścił jedynie SSW w nowych butlach. @Pepiko Ja właśnie z tego powodu kliknąłem produkt od SG zamiast Excede'a
ANB Karol Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Będzie myślę czwartek-piątek a promo jest do 15.04 1 1
ANB Karol Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 26 minut temu, kolo100 napisał: Super w takim razie wrzucam do koszyka. A czy ADBL QD interior też jest w nowych butlach? Niestety tylko SSW na razie ADBL tylko na razie wypuścił ten produkt
kolo100 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Moje zamówienie 15101 poszło W uwagach dopisałem odnośnie ADBL SSW w nowej butelce. Pozdrawiam
saroyan Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 @ANB Karol Można liczyć na Vasco Prewash Tixotrop 1L w najbliższym czasie?
ANB Karol Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 26 minut temu, saroyan napisał: @ANB Karol Można liczyć na Vasco Prewash Tixotrop 1L w najbliższym czasie? Raczej nie produkt wycofaliśmy kompletnie się nie sprzedawał
Pływak Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Czy butelki SG litrowe z etykietą są w zestawie z atomizerem jak wskazuje zdjęcie? Bo na stronie SG jest w opisie info o atomizerze, a w Waszym nie ma o tym ani wzmianki Shiny Garage butelka na rozcieńczone produkty, dzięki etykiecie bez nadruku możliwe jest zapisanie nazwy produkty, a duża pusta tabela z tyłu butelki umożliwia sporządzenie notatek odnośnie rozcieńczenia czy uwag do samego produktu. Pojemność butelki 1000ml, Materiał hdpe. vs. Shiny Garage butelka na rozcieńczone produkty z atomizerem, dzięki etykiecie bez nadruku możliwe jest zapisanie nazwy produkty, a duża pusta tabela z tyłu butelki umożliwia sporządzenie notatek odnośnie rozcieńczenia czy uwag do produktu. Pojemność butelki 1L + atomizer, Materiał hdpe.
ANB Karol Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 1 minutę temu, Pływak napisał: Czy butelki SG litrowe z etykietą są w zestawie z atomizerem jak wskazuje zdjęcie? Bo na stronie SG jest w opisie info o atomizerze, a w Waszym nie ma o tym ani wzmianki Shiny Garage butelka na rozcieńczone produkty, dzięki etykiecie bez nadruku możliwe jest zapisanie nazwy produkty, a duża pusta tabela z tyłu butelki umożliwia sporządzenie notatek odnośnie rozcieńczenia czy uwag do samego produktu. Pojemność butelki 1000ml, Materiał hdpe. vs. Shiny Garage butelka na rozcieńczone produkty z atomizerem, dzięki etykiecie bez nadruku możliwe jest zapisanie nazwy produkty, a duża pusta tabela z tyłu butelki umożliwia sporządzenie notatek odnośnie rozcieńczenia czy uwag do produktu. Pojemność butelki 1L + atomizer, Materiał hdpe. Z atomizerem jak wskazuje zdjęcie 1
ANB Karol Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 2 godziny temu, kolo100 napisał: Moje zamówienie 15101 poszło W uwagach dopisałem odnośnie ADBL SSW w nowej butelce. Pozdrawiam Ty kupiłeś SSW 1L to niestety nie w nowej butelce jest tylko 500ml pojemność
kolo100 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Ty kupiłeś SSW 1L to niestety nie w nowej butelce jest tylko 500ml pojemność Karolu to niedobrze... I co teraz? W starej nie chcę Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka
ANB Karol Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Nie napisałeś o jaką pojemność chodzi a ja nie zapytałem i jakoś przyjąłęm że chodzi o 500 bo wszyscy dziś o nie pytają Ogólnie Tylko i wyłącznie 500ml opakowanie SSW zostało zmienione na nowe u Producenta nie mamy na to wpływu Co zrobić jeśli nie chcesz to wykasujemy z zamówienia
kolo100 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Nie napisałeś o jaką pojemność chodzi a ja nie zapytałem i jakoś przyjąłęm że chodzi o 500 bo wszyscy dziś o nie pytają Ogólnie Tylko i wyłącznie 500ml opakowanie SSW zostało zmienione na nowe u Producenta nie mamy na to wpływu Co zrobić jeśli nie chcesz to wykasujemy z zamówienia Oj kurde niefajnie.... Jak wykasujesz to już przesyłki nie będę miał free...Dobra wyślij w starym tylko denerwuje mnie ta wyginająca się butelka To generalnie litrowych w ogóle nie będzie w nowych? Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka
ANB Karol Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 1 minutę temu, kolo100 napisał: Oj kurde niefajnie.... Jak wykasujesz to już przesyłki nie będę miał free... Dobra wyślij w starym tylko denerwuje mnie ta wyginająca się butelka To generalnie litrowych w ogóle nie będzie w nowych? Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka Tzn kiedyś wszystkie butelki będą nowe na ten moment ADBL wypuścił tylko i wyłącznie SSW tylko w 500ml w jakiej kolejności będą wprowadzane nowe opakowania nie mamy pojęcia. Dodamy ci butelkę 500ml ładną do przelania Będzie OK ?
kolo100 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Tzn kiedyś wszystkie butelki będą nowe na ten moment ADBL wypuścił tylko i wyłącznie SSW tylko w 500ml w jakiej kolejności będą wprowadzane nowe opakowania nie mamy pojęcia. Dodamy ci butelkę 500ml ładną do przelania Będzie OK ? Ok trzymam za słowo. Dzięki Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka 1
paperson Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 @ANB Karol czy na dniach uzupełnicie swój magazyn o Carpet Brush Hard – twarde szczotki do tapicerki na wiertarkę? Chciałbym złożyć zamówienie, a te szczotki macie w tej chwili wyprzedane.
ANB Karol Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Niestety dotarła do nas dostawa wczoraj i nie było ich podejrzewam że nie ma ich u dystrybutora od którego kupujemy ale postaramy się coś dowiedzieć we wtorek 1
paperson Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 @ANB Karol ok. Poczekam do wtorku. Oby reszta z koszyka nie wyparowała
ANB Karol Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Teraz, paperson napisał: @ANB Karol ok. Poczekam do wtorku. Oby reszta z koszyka nie wyparowała No to proponuję złożyć zamówienie bo może być różnie Nawet jeśli się coś dowiem to pewnie ściągnę na koniec tygodnia najwcześniej
Lotek900 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2018 @ANB Karol wiadomo może kiedy będzie Menzerna FG400 w pojemności 250ml? Koszyk kompletowalem już jakies 3 tygodnie i chciałem w końcu zamówić a dziś info ze juz nie ma.
Rekomendowane odpowiedzi