Lewus089 Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2018 Zamówienie 16320 złożone wczoraj popołudniu, przed chwilą odebrane. Mega szybka wysyłka, chyba się wstrzeliłem przed przyjazdem InPostu :-) Mimo skromnej paczki naklejki w gratisie, za co bardzo dziękuję. Na pewno wrócę z kolejnymi zamówieniami. Tak trzymać!Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka 1
Speedo Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2018 Pierwsze moje małe zamówienie z ANB, zrealizowane sprawnie i szybko, butelki bezpiecznie zapakowane... Będę częściej zaglądał i dziękuję za naklejki
Alfa47 Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2018 Zamówienie 16398 - Dzięki jeszcze raz za specjalny rabacik, oraz wszystko jak najlepiej spakowane, jeszcze nie raz wrócę na zakupy... w tym roku
FakeRiderr Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zamówienie 16586 złożone. Spóźnione na dzień dziecka %) Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
ANB Karol Opublikowano 3 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2018 Dziękujemy wszystkim za zamówienia Cieszą nas pozytywne słowa z waszej strony. Zapraszamy Ponownie
Speedo Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2018 W ANB dzień dziecka był, musiałem zakupić małe conieco, dziś dotarło 1
///MPower Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2018 Dziękuję po raz kolejny za szybką realizację zamówienia i serdecznie pozdrawiam całą ekipę ANB. Do następnego!
ANB Karol Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2018 34 minuty temu, ///MPower napisał: Dziękuję po raz kolejny za szybką realizację zamówienia i serdecznie pozdrawiam całą ekipę ANB. Do następnego! W dniu 5.06.2018 o 21:51, Speedo napisał: W ANB dzień dziecka był, musiałem zakupić małe conieco, dziś dotarło Również po raz kolejny wielkie dzięki Panowie z zaufanie naszej załodze
Crasher Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2018 kiedy przewidujecie uzupełnienie piany Autobrite , głownie chodzi mi o baniak 5l?
ANB Karol Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2018 Ostatnio ciężko z dostępnością Autobrite w Polsce ale polujemy
Speedo Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2018 Znowu wpadłem do ANB po małe conieco, jak zwykle szybko i sprawnie, dziękuję
Speedo Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2018 Co tak nic nie piszecie, nikt nic nie kupuje w ANB??? Wyjdzie, że monolog tutaj prowadzę Kolejny zakup dziś dotarł, dziękuję za mikrofibrę gratisową... A jaki zapach po otwarciu kartona Glass Magic trochę wyciekł, chyba przez atomizer, jednak patent np SG z zamykaniem zakrętką i dorzucaniem atomizerów osobno głupi nie jest...
ANB Karol Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2018 1 godzinę temu, Speedo napisał: Co tak nic nie piszecie, nikt nic nie kupuje w ANB??? Wyjdzie, że monolog tutaj prowadzę Kolejny zakup dziś dotarł, dziękuję za mikrofibrę gratisową... A jaki zapach po otwarciu kartona Glass Magic trochę wyciekł, chyba przez atomizer, jednak patent np SG z zamykaniem zakrętką i dorzucaniem atomizerów osobno głupi nie jest... Dzięki Marcin za kolejne info z dostawy Faktycznie rozwiązanie z atomizerami osobno jest OK jedyny mały minus że trzeba o nich pamiętać i cały czas mieć wszystko pod kontrolą
Pepiko Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2018 Zamówienie 17492 złożone. Jak do paczkomatu się nie zmieści to mogę do kuriera dopłacić ;) tylko dajcie znać wcześnie bo na weekend potrzebuje paczuchy. 1
clavikord Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2018 W dniu 26.06.2018 o 20:38, Speedo napisał: Co tak nic nie piszecie Wyszło by strasznie monotematycznie Moje 13te zamówienie czeka w paczkomacie, a zamówione było wczoraj. I tak było z każdym poprzednim, często znajduję w paczce gratisy Chłopaki mają tempo, trzeba przyznać
kursien Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2018 oj dawno mnie tu nie było, ale w końcu koszyk zapięty na ostatni guzik i zamówienie nr 17906 poszło
KoloSolo Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zamówienie 18082 złożone teraz tylko czekać na pakę Paczka doszła w zawrotnym tempie!!! Dzięki za gratisy
LQS666 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Mini zamówienie. Ekspresowo jak zawsze
pablo15005 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Kolejna paczuszka dotarła dwie male nieścisłości, zapach miał być czarny i bonnet pociekł troszkę... shakery jak widać proste Dzięki Karol ! czekam na dostepność dmuchawki
ANB Karol Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2018 3 godziny temu, pablo15005 napisał: Kolejna paczuszka dotarła dwie male nieścisłości, zapach miał być czarny i bonnet pociekł troszkę... shakery jak widać proste Dzięki Karol ! czekam na dostepność dmuchawki Również dziękuję za zamówionko zarówno tobie ja i wszystkim Co do zapachu ten tez ładny a tak na poważnie jeśli trzeba wymienimy Co do Bonneta czasami coś te ADBL popuszczą w tych nowych butelkach ;-(
piti_1979 Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2018 Dziękuje za "paczuszkę" Kolejne zamówienie jak zwykle porządnie zabezpieczone, wszystko w jak najlepszym porządku. Dzięki za prezent
ANB Karol Opublikowano 9 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2018 W dniu 6.09.2018 o 10:54, piti_1979 napisał: Dziękuje za "paczuszkę" Kolejne zamówienie jak zwykle porządnie zabezpieczone, wszystko w jak najlepszym porządku. Dzięki za prezent Dziękujemy za zakupy zapraszamy oczywiście ponownie do odwiedzenia naszego sklepu
KoloSolo Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2018 Kolejne zamówienie poszło 18779 Kosmetyki przyszły w zwrotnym tempie lecz jest pomyłka. Zamówiłem AutoGlym Bumper Care a przyszedł Bumper&Trim. Niestety nie mogę odesłać-żona rozpakowała i testowała na plastikach
smerf91 Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2018 Zamówienie 18892 złożone. Możecie coś wrzucić do paczki dodatkowo
ANB Karol Opublikowano 17 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2018 W dniu 11.09.2018 o 15:08, KoloSolo napisał: Kolejne zamówienie poszło 18779 Kosmetyki przyszły w zwrotnym tempie lecz jest pomyłka. Zamówiłem AutoGlym Bumper Care a przyszedł Bumper&Trim. Niestety nie mogę odesłać-żona rozpakowała i testowała na plastikach Witam Serdeczne To te same produkty producent jakiś czas temu zmienił nazewnictwo z Bumper Care Gel ( swoją drogą taj dalej fakturują ;-)) na Bumper & Trim Gel by poprawić funkcjonalność w nazewnictwie produktu. Także wszystko jest OK cieszyć się bo to całkiem dobry produkt
Rekomendowane odpowiedzi