Jump to content

Opinie i Sugestie o AutoNaBlask

Recommended Posts

W tym temacie prosimy Was o wpisywanie Waszych opinii na wszystkie tematy związane z naszym sklepem. Bardzo cenimy opinie, także te negatywne :)

Na samym początku chcielibyśmy prosić o Wasze uwagi na temat sklepu, głównie z technicznego punktu widzenia działalności. Czy sklep jest przyjazny użytkownikom, czy też może udało Wam się wyłapać błędy techniczne, których niestety nie da się uniknąć, ze względu na chorobę wieku dziecięcego.

Kiedy zmiana tej oczojebnej pomarańczy?

rzeczywiście po wejściu pomarańcz świeci po oczach. W robocie nie da się niepostrzeżenie wejść na stronę i coś zamówić :?

Wszystkim którzy wyrazili swoje zdanie i dołożyli troszkę prawdy Wielkie Dzięki

Ja ze swojej strony tylko chcę powiedzieć że każdy ma prawo do założenia sklepu i spr czy to taka żyła złota ja szczerze powiem że nie jest to jedyna rzecz z której czerpie dochody i raczej tak zostanie z wiadomych przyczyn. :|

[ Dodano: 24 Styczeń 2012, 17:07 ]

art'ek, dzięki zaraz poprawię ;)

przy wpisywaniu danych do wysyłki jest numer domu, powinien być chyba jeszcze nr mieszkania.

Dodatkowo przy dodawaniu produktów do koszyka wyskakuje błąd ze strony sieci web

jednak zapamiętywanie produktów w koszyku nie działa :( przed chwilą się zalogowałem i wyparowało wszystko z mojej listy zakupów :cry: dobrze by było to zrobić, ale niech jeszcze ktoś potwierdzi.

Wczoraj pierwsze zakupy w DC i baaardzo pozytywnie ;) Chłopaki bardzo się starają dobrze doradzą ceny w porządku a i firmowe wlepki i kilka próbek do przetestowania dostałem :) Odbiór osobisty bezproblemowy

Mogę szczerze polecić na pewno wrócę nie raz :good:

Moje pierwsze zamówienie w tym sklepie i jestem bardzo mile zaskoczony, solidnie zapakowana paczka, zabezpieczone taśmą korki, mimo orginalnych plomb. Kontakt i komunikacja na bardzo wysokim poziomie. Jeżeli nasza wspólpraca ma się tak dalej toczyć możecie byc pewni, że nie było to nasze ostatnie zamówienie u Was. Bardzo gorąco wszyskim polecam.

6db0250b3944c9c4.jpg

ps. bańki już częściowo rozlane :D

Pierwsze zakupy w sklepie zrealizowane. Chciałbym tu podziękować za bardzo dobrze zapakowaną paczkę, dodatkowe gratisy i testery oraz pomoc przy wyborze. Obsługa na najwyższym poziomie.

Pierwsze zamówienie zrealizowane.

Jestem w 100% zadowolony, przesyłka świetnie zabezpieczona i dostarczona na czas.

Bardzo dobry kontakt z Panem Karolem, dzieki za dodatkowe gratisy i testery :good:

Polecam! :)