boss777 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2015 w mrówce marloex 300 razem za lanca 65 zł rozumiem że brakuje mi tylko tego jeszcze tej dyszy i filców ?
Lokoko Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2015 I dziurki w przewodzie który zasysa pianę ze zbiornika.
piter007i Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2015 @emeni, have u tried to mix soap with warm or distlillated water? Sometimes it helps, do u have a small hole in pipe to deliver air for foam? Sorry for my bad eng Edit: For Shiny garage neutral snow foam- we mix soap and water with receipt- for 1:8 to 1:10 ( but some users use less than 1:8) Wysłano z mojego G4S
aphroman Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 Ktoś coś wie może na temat tego produktu?
emeni Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 @emeni, have u tried to mix soap with warm or distlillated water? Sometimes it helps, do u have a small hole in pipe to deliver air for foam? Sorry for my bad eng Edit: For Shiny garage neutral snow foam- we mix soap and water with receipt- for 1:8 to 1:10 ( but some users use less than 1:8) Wysłano z mojego G4S I have a small hole, I don't know how big it should be. I did it with a board pin. I think it was mixed with distilled water (as I have a lot at work) but I'm not sure. I will give it another try. Thank you for your reply. I will try to redo the hole a little bigger and if it doesn't help, a little smaller afterwards . P.S. your English isn't bad at all
piter007i Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 @emeni, one small hole it's enough. Look one more times on this vid, I think there is a problem with felts (what kind u have?) or soap (valet pro it's quite cheap product, try sth better- for example autobrite magifoam) U can compare the two of, one user, one foamer(?!), variety of soaps. Ull purely see the difference Valet pro Autobrite Wysłano z mojego G4S
Moderator Domel Opublikowano 10 Lipca 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2015 Nie wiem czy wiecie czy nie, czy bylo to juz podawane, ale właśnie otrzymałem informacje: MAROLEX Opryskiwacze 13:22 @Domel Prace nad pianownicą są już prawie skończone. Mamy nadzieję że czekanie wszystkim się opłaci. Juz nie moge sie doczekac
Lex Luthor Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2015 Tyle lat ich ludzie prosili... Pewnie to przez to zainteresowanie z Korei Południowej
KapitanSnuja Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2015 Ciekawe tylko, jaka będzie cena
faraon3021 Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2015 4 lata temu wyslalem im pierwszego gotowca. 4 lata i juz "prawie skonczone" Troche mnie martwi to "prawie"
radek4359 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 Ciekawe kiedy będzie premiera )
faraon3021 Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 Ja bym sie nie napalal. Musza tez sie zabezpieczyc, przed oskarzeniem o kradziez opatentowanych rozwiazan. Jesli splodza cos na poziomie pianownicy Kwazara, to za wielkiej kasy z tego nie bedzie.
maciek-drummer Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2015 Mam problem z Marolexem. Dziś po podjechaniu na bezdotyk chciałem opianować auto i naciskając spust nie ma prawie reakcji, jakoś przycina i strumień ledwie leci. Co może być nie tak ???
faraon3021 Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2015 Filc wcisniety w koncowke.
marco80 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Do marolexa z lancą filce z shining car pasują bez problemu, w moim przypadku wystarczają 3 szt(w zestawie są 4)dyszę dałem czerwoną ma większą wydajność, zbiornik 3L naprawdę daje radę można dłużej popracować, szczególnie gdy roztworu jest już mało, dałem jeszcze sitko metalowe z jakiegoś starego kranu ale wyciągnąłem je ostatnio ponieważ i tak się nic nie zatyka a piana bez sitka jest jak by lepsza ogólnie polecam
damiancd Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Może warto założyć nowy temat, podkleić, i tam poprosić każdego o wrzucenie własnych przemyśleń na temat przeróbek? Dużo ludzi tutaj próbowało jakichś opryskiwaczy za 10-20zł, wrzucali filce z innych pianownic, inni wkładki do butów itp, myślę, że warto byłoby to uporządkować
Moderator Domel Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Czy wasze epoci tez tak dziwnie pluja ? Zdemontowalem lance i po napompowaniu cisnieniem woda sika tak przez szaluch. Czy to normalne ?
manio49 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2015 No przecież masz dziurę w rurce doprowadzającej pianę/wodę To tak będzie
Moderator Domel Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2015 No przecież masz dziurę w rurce doprowadzającej pianę/wodę To tak będzie gdzie mam dziurke ????? To jest Epoca10L a nie modyfikowany marolex i zadnej dziurki nie stwierdzilem w tej rurce... no ale sprawdze jeszcze raz bo moze wzrok mnie zawodzi...
manio49 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Ok może i nie masz dziurki ale jakoś musi zaciągać powietrze...
boss777 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Pytanie Na bójki mocno daje pianę. w środku normalnie - dobrze. Czyli tak nie równo. Marolex modyfikacja. Co mam poprawić?
faraon3021 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2015 boss777 jesli zrobiles poprawni modyfikacje, to bedzie kwestia ulozenia filcu w koncowce.
viechooo Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2015 faraon3021 a co jeśli nierówny rozkład piany występuje przy zastosowaniu plastikowych końcówek z filcami od glorii?
faraon3021 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Wkocowkach tez jest filc. Moze byc zle ustawiony, brudny, lub ostatecznie winna moze byc sama koncowka plaskostrumieniowa.
Rekomendowane odpowiedzi