FuXX Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 Mam pytanie do użytkowników tego środka czy nadaj się on zarówno do plastików na zewnątrz jak i opon czy lepiej kupić go do samych plastików a do opon coś innego np. black mambe?
Tomas-sg Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 [ref]FuXX[/ref], Ja użyłem raz kocha na oponę... Nie za ciekawie wygląda Strasznie nie ekonomicznie ( trzeba użyć duuzo produktu ) Więc wnioski same się nasuwają że do opon coś dedykowanego Black mamby nie mam ale na forum zachwalana
Administrator AreK Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 Nadaje się ale wolę Black Mambę
FuXX Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 Czyli nie ma złotego środka do plastików i do opon. Obecnie do plastików używam Sonax Xtreme NanoPro żel ale zostawia straszny tłusty nalot i wszystko się do niego przykleja, nawet ręce trudno umyć. Chciałem coś wypróbować nowego.
samwdomu Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 black mamba radzi sobie całkiem dobrze na plastikach
cinek1 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2017 A ja mam takie pytanie mam kocha a także SHINY garage i hmmm nie moge do końca domyć plastików zewnętrznych tzn myje APC a i tak jak wyschną zostają jakieś mazy itp czy tez tak macie czy myjecie może jakoś inaczej. Pytanko 2 czy jak aplikujecie środek to tez macie gabeczke brudna? Bo się zastanawiam preparat kocha jest bezbarwny i jeśli plastiki są czyste to aplikator tez powinien byc czysty chyba ze się mylę. Jak stosujecie te środki i czy tez macie kłopot w codziennym myciu z domyciem plastików zewnętrznych gdy preparat jest nałożony ?
Birkhof Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Pokaż jakieś foto - za dużo zmiennych podejrzewam - pytanie jeszcze jakie plastiki, czy twarde czy miękkie (np. wkoło szyb). ja zawsze aplikowałem pędzelkiem zakończonym gąbką, a ta jest ciemna więc nie widziałem
cinek1 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Plastiki twarde jak to maja suv y wokół auta spróbuje domyć je APC ale nie pędzlem a jakas szczoteczka zobaczę co wyniknie
samwdomu Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2017 magiczna gąbka ale lekko przecierać bo może uszkodzić strukturę plastiku
cinek1 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Ale czemu magiczna gąbkę stosować do domycia plastiku?
samwdomu Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2017 bo sobie z tym dobrze radzi w połączeniu z APC jak nie schodzi brud niczym innym
cinek1 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Tylko się zastanawiam czy ten brud wymaga gąbki magicznej bardziej nie doczyscilem tego spróbuje szczoteczka colorlucka potraktowac
prolife Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2020 W dniu 18.09.2013 o 08:18, skiba napisał: ten efekt długo nie potrwa...o ile na plastikach Koch jest nie do pobicia,to na gumie,uszczelkach, jest słabiutki,przynajmniej na Leonie Potrwa spokojnie miesiąc, jeżeli dobrze przygotujesz wycieraczkę przed aplikacją i potem położysz dwie warstwy w odstępie co najmniej 3 godzin. (a może nawet dłużej, jak miesiąc) W dniu 18.09.2013 o 08:18, skiba napisał: ten efekt długo nie potrwa...o ile na plastikach Koch jest nie do pobicia,to na gumie,uszczelkach, jest słabiutki,przynajmniej na Leonie Potrwa spokojnie miesiąc, jeżeli dobrze przygotujesz wycieraczkę przed aplikacją i potem położysz dwie warstwy w odstępie co najmniej 3 godzin. (a może nawet dłużej, jak miesiąc) W dniu 18.09.2013 o 08:18, skiba napisał: ten efekt długo nie potrwa...o ile na plastikach Koch jest nie do pobicia,to na gumie,uszczelkach, jest słabiutki,przynajmniej na Leonie Potrwa spokojnie miesiąc, jeżeli dobrze przygotujesz wycieraczkę przed aplikacją i potem położysz dwie warstwy w odstępie co najmniej 3 godzin. (a może nawet dłużej, jak miesiąc) 2
devilsky Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2020 Aż cofnąłem się z ciekawości o te parę stron i lat. Ale szanuję za czytanie wszystkich tematów
Rekomendowane odpowiedzi