Rocca Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Natural look. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacus Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Natural look. Jeśli mówisz o moim zdjęciu powyżej to nie, to nie jest natural look Tak jak napisałem Colourlock Strong EDIT: Wszystko jasne, nie było tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 [ref=#ff3366]Jacus[/ref], ktos się pytal cytując jego zdjęcia co używa na plastikach, a ze nie cytujemy zdjęć to nie ma postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sl3py Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Tez dorzucę 50tke z colourlock strong . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dodane po 2 minutach 35 sekundach: I jeszcze jedna z testów GOOD STUFF Bat Insect Killer Bug Remover Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sl3py Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 I jeszcze jedna z testów GOOD STUFF Bat Insect Killer Bug Remover Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konioklonio Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Budżetowy cleaner do skóry od Tenzi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simoooon97 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 imageupload imageupload imageupload imageupload imageupload Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Leon (lakierowany powtórnie) > pad one step royal + sonax 05-50 wymyte IPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.r. Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Q5, czarne "piano": zielony pad rupesa + sonax cutmax, czerwony nat i sonax 0406. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Toyota Yaris II - odświeżenie lakieru Opel Insignia - odświeżenie lakieru I inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdroja0 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Meguiar's APC 1:4 Audi A6 C6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Góra" bez Leder Versiegelung, dół z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiczek9518 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 blaszczu, Czym dla ciebie jest odświeżanie bo jak one step to niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e30rs Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 dobrze by bylo dopisac czym co i jak. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 [ref]e30rs[/ref], Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 dobrze by bylo dopisac czym co i jak. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Za dużo tego robimy, żeby pamiętać combo na każde auto z osobna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeOcRoN Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Kolego [ref]blaszczu[/ref] a pamiętasz czym czyściłeś tą skórę w Land Rover? Mój sasaid ma ten sam problem w swoim GLK, skora zabarwiła mu na niebiesko i mam chęć mu w tym pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e30rs Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 przekaz sasiadowi zeby przestal chodzic w jeansach problem ustapi. a tak serio colorluck strong poradzi na 110% Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Dodane po 58 sekundach: przekaz sasiadowi zeby przestal chodzic w jeansach problem ustapi. a tak serio colorlock strong poradzi na 110% Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e30rs Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 przekaz sasiadowi zeby przestal chodzic w jeansach problem ustapi. a tak serio colorlock strong poradzi na 110% Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fyox Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Coś z mojej furki, chyba nie ma tragedii jak na 12 letnie auto rodzinne jakim jest Grand Scenic II ph I Colourlock strong: Natomiast tu pełna skóra w ojca Grand Scenicu II ph II większe zabrudzenie, to i efekt bardziej widoczny. Też użyty strong: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sT3VE Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Subaru B9 Tribeca podłokietnik nieczyszczony od... nowości! 91tyś mil, matula jeździ do pracy i spowrotem tą krową - czyli dziennie 15km :'D Jest mega upierdliwa w kwestii sprzątania w domu, a w samochodzie jeździ z takim podłokietnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal096 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Czym robiony podłokietnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdroja0 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 CL Strong Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sT3VE Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Dnia 17.06.2017 o 21:41, Kowal096 napisał: Czym robiony podłokietnik? http://www.automagic.home.pl/pl/p/C-12-Leather-Cleaner-3%2C78l/71 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visterio Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dnia 4.06.2017 o 13:16, powalla napisał: Leon (lakierowany powtórnie) > pad one step royal + sonax 05-50 wymyte IPA Ładnie Ci to wyszło. Powiem Ci, że do dzisiaj kropelkuje jak wściekły jeszcze raz wielkie dzięki za ogarnięcie tematu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi