Roxoon Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Nie mam typowego 50/50 ale mam przed i po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi022 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Szymi022 jakie APC (firma) i jakie proporcje ? ADBL - APC 1:20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozdziu23 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Lakier mercedes, małe zniszczenia ale twardy jak cholera, gąbki nat rotacja i menzerna http://imgur.com/1in3p4A http://imgur.com/HBdIfW0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Toyota Land Cruiser V8 Lakier przed 50/50 Lakier po Całość po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz65 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Moje takie 50/50 tapicerki welurowej w jednym z Audi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simoooon97 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 50/50 z cięcia mojego golfa mk4 W akcji menzerna 400 + mf flexipads + bp 5119 No i fotka z czyszczenia tourana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum robert_motogo Opublikowano 20 Września 2016 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Mała pięćdziesiątka na ceramicznym lakierze Mercedesa S-klasy. Kombinacji past, padów i maszyn była masa, przez co ciężko mi sprecyzować czym finalnie był wycinany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szajkenn Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Porsche 911 30 Jahre Sonax Cutmax + czerwony pad BMW X3 Sonax cut&finisz + zielony pad o dziwo bmw a lakier mięciutki jak pupcia niemowlaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 POLYTOP Kunststoffpflege Ultra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidK09 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Co prawda nie zdjęcie, ale GIF: Prawa strona po 4 przejazdach futrem i Menzerną 400. W życiu nie widziałem bardziej zmasakrowanego lakieru. Auto to E46 z 2002 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Pacjent: Audi S3 S-Line Plus 2009, lakier Candy White: Użyte materiały: - Krauss Shinemaster S21 DA, - pady BP 150mm, - Pasty: Sonax 4/6 (boki auta), Menzerna FG400/Koch HeavyCut (maska, dach), finał Koch Antihologram - Wykończenie Poorboy White Diamond / wosk FK1000P - kilka piw Dopiero w sztucznym oświetleniu widać sieczkę na lakierze: Na szczęście boki auta były w miarę łatwe do wyprowadzenia: No i finał - tylko takie foto bo skończyłem w niedzielę o 1:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Finiszowy pad WWL + finisz sonax + rotacja + civic ufo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalchelm Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Lakier IKEA kontra Rupes Duetto i Megs mf + zephir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pachenko Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Kilka 50/50 na skórze. Środek wygląda duużo lepiej [mod=]rozmiar zdjęć niezgodny z regulaminem[/mod] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Degus Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Colourlock light w akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz90 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Witam przedstawie na tym zdjeciu Lagune 2 generacji w ukacaniu 50/50 na drzwiach a wiec wyglądało to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 ExceDe Encapsulator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robcok Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 ozesz w morde, i to wszystko bez ekstrakcji? po jakim czasie mozna wciagac odkurzaczem? tzn jak szybko wysycha ta pianka? wciagac zwyklym odkurzaczem sucho czy musi byc sucho/mokro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 ozesz w morde, i to wszystko bez ekstrakcji? po jakim czasie mozna wciagac odkurzaczem? tzn jak szybko wysycha ta pianka? wciagac zwyklym odkurzaczem sucho czy musi byc sucho/mokro? Zwykłym odkurzaczem na sucho, jak tylko środek wyschnie ;-) ja u siebie na weekend może ogarnę szczura (kwestia czy epidemia w domu przejdzie), to wtedy też zrobię parę zdjęć Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatek_m Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 A ja pokażę prawie 50/50 rolety z bagażnika: 19 letnia roleta odkurzona i następnie oczyszczona kilkakrotnie APC Nielsena w stężeniu ~1do17. Odkurzacza ekstrakcyjnego nie posiadam więc po każdej aplikacji APC wycierałem MF do sucha. Po tym zabiegu wyszło jak to roleta jest wyblaknięta (może do tego przyczyniło się za duże stężenie APC...? ). I tu zaaplikowałem Shiny Garage Apple Dressing (Autoglyma do plastików było mi szkoda), przetarłem, odczekałem i efekt jak na zdjęciu po lewej stronie Jak zobaczyłem jak dzięki temu roleta odżyła to przetarłem ją całą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid92 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 A ja pokażę prawie 50/50 rolety z bagażnika: <-- nie mam pojęcia jak wkleić zdjęcie aby było widoczne od razu więc wklejam link 19 letnia roleta odkurzona i następnie oczyszczona kilkakrotnie APC Nielsena w stężeniu ~1do17. Odkurzacza ekstrakcyjnego nie posiadam więc po każdej aplikacji APC wycierałem MF do sucha. Po tym zabiegu wyszło jak to roleta jest wyblaknięta (może do tego przyczyniło się za duże stężenie APC...? ). I tu zaaplikowałem Shiny Garage Apple Dressing (Autoglyma do plastików było mi szkoda), przetarłem, odczekałem i efekt jak na zdjęciu po lewej stronie Jak zobaczyłem jak dzięki temu roleta odżyła to przetarłem ją całą. Wyblaknięta bo to tylko materiał przecież, dachy kabrioletów też bledną, dlatego mamy dressingi obrazek wlej przy pomocy znaczników IMG [ IMG ] link do obrazka [/ IMG ] - tylko, że bez spacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrowy_zab Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 małe 50/50 podczas korekty, vag, lb3y (colorado red) I foto po wet sandingu maski PS to moja pierwsza korekta lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaWe Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Carchem Tire Coat Użyty na plastikach zewnętrznych Na oponie: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 KOCH Heavy Cut H8.02 w połączeniu z K2 DURAFLEX niebieską https://drive.google.com/open?id=0B5aAP ... jBaZUlESUk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi