musi_no1 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 wielkie dzieki po raz kolejny, coraz wieksza liczna gratisow zacheca:) dzis wszystko przetestowane i pelne zadowolenie
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 musi_no1, 3M CAR CARE już jest w sklepie
micak Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 Paczka przyszła, wszystko profesjonalnie zapakowane, gratisy też się znalazły. Polecam, 100/100!!
Tomeq631 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 Dostałem dzisiaj paczkę Gratisów wiecej niż przewidzialem, kontakt, porady, wszystko pierwsza klasa!!!! Z czystym sumieniem sprzedawca godny polecenia!!!!
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 micak, Tomeq631, Bardzo dziękuje , Miłego
Dejv Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 kolejna paczka dzisiaj dotarła, jak zwykle eksperowo i full gratisów
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Dejv, Mały NEWS : Dojechały do nas DUŻE opakowania : - POORBOY'S WORLD SPRAY & GLOSS 964ml - POORBOY'S WORLD BLACK HOLE 964ml - FINISH KARE EXTRA SLICK FINAL BODY SHINE 917ml
red Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 - FINISH KARE EXTRA SLICK FINAL BODY SHINE 917ml A co tam, złożyłem sobie jakieś zamówienie
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Witam ponownie Było sporo pytań o niektóre niedostępne u nas prdukty no i spełniamy w części wasze życzenia Jadą do nas : -Glinka bilt hamber -Duragloss car wash
Dystrybutor m.k. Opublikowano 19 Czerwca 2010 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Mariusz, taka techniczna uwaga. Zjadło w Twoim sklepie literkę "W" detailing shopitam serdecznie w świecie ShowCarShine !!! Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 m.k., Dzięki wielkie Poprawione
pro rider Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 kiedy można się spodziewać szamponu Duragloss??
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 pro rider, W tym tygodniu powinno coś dojechać, będę na bieżąco informował.
pro rider Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 OK dzieki za info, to chyba wstrzymam się z zamówieniem aby do zamówienia dodać Duragloss
navwiedzony Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 To ja też poczekam aż pojawi się Duragloss i dopiero wtedy złożę zamówionko
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Witam Kolejny oferta gratisowa : Pozdrawiam
red Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 I paczka już dzisiaj doszła. Jestem pod ogromnym wrażeniem - zaryzykuję stwierdzenie, że to jeden z najlepszych sklepów (nie tylko z autokosmetykami) w sieci jaki spotkałem (a sporo kupuję w necie). Błyskawiczna wysyłka, rabaty, gratisy... bardzo pozytywne zaskoczenie! P.S. Mariusz, proszę Cię, wprowadź do oferty produkty Dodo Tylko tego mi w ofercie brakuje.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 red, Wszystko w swoim czasie Pozdrawiam i dziękuje za miłą opinię , miłego
malkolm Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 CAR CRAZY, według mnie to 3 mycia z tego wyjdą max
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 malkolm, Bez względu na to co piszą producenci to ja nigdy nie leje więcej szamponu niż 30ml i przy szamponach które używam na co dzień to stężenie jest idealne piana jest obfita ale nie na tyle gęsta żeby przeszkadzała, wody 10L. Takie stężenie na pewno jest dobre przy : PB SLick i Megs NXT i Gold class, jutro będę testował ULtimate wash and wax więc sprawdzę czy też 30 ml starczy. Więc w moim przypadku 150ml starczy na 5 myć a jak ktoś ma mniejsze wiadro to ma na więcej wszystko zależy od ilości wody. Pozdrawiam
Moderator rychu Opublikowano 22 Czerwca 2010 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 sam poorboys wystarczy na 3,5 mycia w 4 litrach skoro jest to koncentrat 300:1
Prezes Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 CAR CRAZY, nie masz wiaderek pod gritt guarda? Albo przystępnych cenowo zestawów?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Prezes, Niestety na razie nie mamy Grit Guard-ów ani samych wiader Oczywiście jest wszystko w planach tylko trzeba jeszcze trochę czasu, mają być także te słynne wózki na 2 wiadra
kupusso Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Jestem pod wrażeniem szybkości dostarczania przesyłek, robiłem drugie zamówienie i kolejny raz wszytsko elegancko, gratisy, rabat. Super.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 kupusso, Mały NEWS !!! Są już na stanie : - Glinka Bilt Hamber - Szampon Duragloss #901 Niestety w czasie transportu jeden z kartonów został całkowicie zniszczony gdzie były szampony więc dotarły do nas jedynie śladowe ilości ale za ok tydzień będzie uzupełnienie jeżeli się skończą. No i druga sprawa to tak ja WAXParadise napisał, nie jesteśmy w stanie zejść z ceną w sposób "legalny" tak jak przedstawiciel Ale mamy nadzieję że różnica 3zł nie zniechęci nikogo, myślę że lepiej to niż robić zakup w dwóch sklepach Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi