Dawid_Bojarski Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Za mocna Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
MichałES Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 czy menzerna 3w1 nada się do piano ?
TfB Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 Moze byc Dobra lub troche za mocna i pamietaj ze to aio wiec efekt bedzie na start dobry i sie zaraz wyoluka.
MiasikAF Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 Na jednej stronie widziałem ze ten plastic robią Pasta Menzerna IP 2000 na pomarańczowej gąbce oraz SF 4000 na żółtej gąbce temu kto to robiły wyszło mega
TfB Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 Mi recznie na kochu antyholo wyszla korekta 70% w 5 min machania:-) plastiki zewnetrzne bmw. Jakbym wzial da i troche pomeczyl byloby zapewne duzo lepiej, wiec nie jestem pewien czy trzeba robic az 2500, warto sprobowac od mniejszych sciernosci moze efekt Was zadowoli:-) zwlaszcza ze rysuja sie od patrzenia...
Baary Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2016 Witam macie jakieś sprawdzone sposoby jak odnowić porysowane plastiki lub listwę wewnątrz auta? Ten element przy drążku mam porysowany jakie macie sposoby? https://www.google.pl/search?q=ramka+os ... WtE72QM%3A
Freddy Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 On jest w macie z tego co kojarze. Proponuje demontaż, szlif papierami w zależności od głębokości uszkodzeń i malunek czarny mat szybko schludnie tanio i efekt przywoity Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
cagmyjnia Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2017 Moze mi ktos zdradzis tajemnice jak dobrze spolerowac te plastiki ? (jak to sie fachowo nazywa?) masakra mi wyszła dziś... Jechalem rotacją i potem DA (MF finishowe) Pasty to sonax cutmax i 0406 - na finish zymol...ale nie jestem zadowolony... ;/ ;/ Znajomy kiedyś to robił jakimś zwykłym mleczkiem polerskim i było dobrze
Gozdziu23 Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2018 18 minut temu, Domel napisał: Nienawidzę w tych BMW że mają piano blacki do okoła szyb strasznie dużo z tym roboty Ja osobiście piano robie tak że biorę rotacje i lece gabką royala na h8 na srednich obrotach potem polish sonaxem na czerwonym royalu i na koncu menzerną na niebieskim royalu 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 14 Lutego 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2018 ja bym to od razu folia przezroczysta obkleił
mihau12 Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2018 W dniu 14.02.2018 o 23:03, BiałyGTi napisał: ja bym to od razu folia przezroczysta obkleił u siebie też mam piano, praktycznie nieruszane, niedotykane a jednak - mycie, warunki itp i ryski są teraz też bym obkleił folią, szkoda że nie pomyślałem jak odbierałem z salonu
Tomaszzzz Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2020 Hej mam problem zerknijcie czy da sie coś z tym zrobić chciałem usunąć te dyski pasta pollywach i coś takiego wyszło
Moderator Streat Opublikowano 10 Czerwca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2020 @Tomaszzzz jak na moje element do malowania tam chyba plastik przebija jak dobrze widzę
Rekomendowane odpowiedzi