Justyna Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Wszystko pięknie i ładnie, tylko po co picować opony, które gumiarz i tak pewnie ciskał o glebę i smarował pastą spokojnie były zakładane bardzo ostrożnie na felgę, i delikatnie stawiane wszystko w mojej obecności w ASO już wiedzą co i jak Fajne miejsce pracy! Jeszcze mi powiedz, że masz tak blisko domu.. hmm jeśli chodzi o mycie samych opon i tam gdzie stoi stojak to mój balkon a całe felgi u znajomych w piwnicy myte
koza Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Liam napisał/a: Wszystko pięknie i ładnie, tylko po co picować opony, które gumiarz i tak pewnie ciskał o glebę i smarował pastą spokojnie były zakładane bardzo ostrożnie na felgę, i delikatnie stawiane wszystko w mojej obecności w ASO już wiedzą co i jak Dla mnie również totalny bezsens, przecież jak nakładali opony na felgi to smarowali pastą...
Justyna Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 koza, tak ale tylko w miejscu styku z felga a nie po całej oponie opony jak były czyste tak są więc nie wiem o co Wam chodzi.
micha-ł Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Tak właśnie powinny być przygotowane koła do sezonowania . [ Dodano: 31 Październik 2011, 18:25 ] opony jak były czyste tak są .... a jak nie są, to zawsze można jeszcze raz wyczyścić.
SZyBA Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Ja to się zastanawiam tylko nowe opony i odrazu myć?
Justyna Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Tak właśnie powinny być przygotowane koła do sezonowania . Ja to się zastanawiam tylko nowe opony i odrazu myć? no niestety ja jeszcze nie widziałam nowych opon na tyle czystych, aby nałożyć na nie od razu dressing, zawsze wolę je przemyć.
Ornari Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Wchodzisz mi na ambicję i dobrze bo stojak jest felgi zrobione ale na opone mi brakło czasu teraz sie napatrzyłem na twoje piękne gumki i bede musiał iść podziałać
Marco Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Quwa za nic na świecie nigdy mi się nie chce kół poczyścić do sezonowania... Zawsze wiszą brudasy i dopiero przed założeniem je picuję. I to zazwyczaj alusy na lato bo zimówki olewam... Justyna po raz kolejny brawa. A ze tak spytam na którym pietrze mieszkasz i kto wnosił te koła na balkon
Moderator Domel Opublikowano 31 Października 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Swietna robota zrobie z moimi dokladnie to samo Zimowki juz przygotowane
Moderator rychu Opublikowano 31 Października 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Opony zimowe do Tolka zakupione jakiś czas temu ( Widzę, że oszczędziłaś sobie zakupowych nerwów w październiku kiedy to opony drożeją w jakimś szalonym tempie A ja się kurcze cieszyłem, że jak mam założone nowe opony to są czyste i mogę je bez mycia wysmarować dresingiem Przejechałem paluchem, nie był czarny więc uznałem że jest OK. Podziwiam Twoje dążenie do perfekcji w każdym szczególe
neclocus Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 w ASO już wiedzą co i jak ze klient 'specjalnej troski' wymaga nadzwyczajnego traktowania ; ) a serio - wzorcowa praca nadajaca sie do magazynu motoryzacynego : ) pozdrawiam
Justyna Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Ornari, Domel Justyna po raz kolejny brawa. A ze tak spytam na którym pietrze mieszkasz i kto wnosił te koła na balkon mieszkam na pierwszym piętrze a koła wnoszę i znoszę zawsze sama po dwie sztuki. chyba, że nie mam czasu to zanoszę pod windę i zabieram wszystkie cztery. rychu dzięki tak opony kupiłam wcześniej, bo wolałam mieć to już z głowy, a i cena była dobra neclocus, dzięki
Bartek1985 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Gdzie nabyłaś takie pokrowce na koła ?
Justyna Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Gdzie nabyłaś takie pokrowce na koła ? pokrowce te czarne z czerwoną taśmą i oznaczeniem jaka opona się w nich znajduje kupiłam w feuvert. Są też dostepne w norauto. Stojak kupiony w lidlu dwa lata temu. Ostatnio też były dostępne.
Bartek1985 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 dzieki za odpowieć stojak zakupiłem właśnie niedawno właśnie w lidlu
SZyBA Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ostatnio widziałem tego hiszpana na parkingu jak stał myślałem że Justyna kupiła takiego samego tylko że nowego taki czysty A jak zamarzł to jak IGLO szklane Czy brud tego auta się nie trzyma? Czy może ma z ptakami jakiś układ
Justyna Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ostatnio widziałem tego hiszpana na parkingu jak stał myślałem że Justyna kupiła takiego samego tylko że nowego taki czysty A jak zamarzł to jak IGLO szklane mnie się to podoba wygląda fajnie a jeszcze jak kropelki zamarzną to już jak diamenty Czy brud tego auta się nie trzyma? Czy może ma z ptakami jakiś układ no patrz jakoś nie chce się ubrudzić no a i ptaszki o dziwo narazie faktycznie go omijają ale spoko już go wczoraj troszke ubrudziłam, myślę, że jeszcze przez tydzień się pobrudzi a potem mycie i może nałożę duragloss 111
SZyBA Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 Justyna, Powiedziałem 1 dzień podróż do pracy w pracy a potem do domu i nie poznasz toledo, wtedy będzie pole do popisu Wszystko nadkola, lakier łącznie z silnikiem Przemyśl to tylko 10h a jak może zmienić forum KA
Borek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 SZyBA, nie mędrkuj się tylko sam ogarnij Pandę żeby Ci moderacja mogła temat odblokować
SZyBA Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 Może trzeba postawić pande obok toledo żeby czyste było ciekawe czy to wystarczy
Justyna Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 SZyBA, niestety za bardzo bym się za nim stęskniła, a i tak tylko ja nim jeżdżę i nie wiem czy On by chciał bo woli damskie rączki no może jest jeszcze jedna osóbka, która nim jeździ ale tylko na krótkim odcinku i juz się dobrze znają SZyBA, nie mędrkuj się tylko sam ogarnij Pandę żeby Ci moderacja mogła temat odblokować dokładnie ogarnął byś Pandę Może trzeba postawić pande obok toledo żeby czyste było ciekawe czy to wystarczy musisz spróbować aby się przekonać
SZyBA Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 Kto jeździ na krótkich dystansach ale użytkuje pewnie ostro to ja wiem
Justyna Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 SZyBA, to, że wiesz kto jeździ to ja wiem, ale że ostro użytkuje to się nie zgodzę wszystko pod moją kontrolą
Horas91 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 Hmm... kurde a moje stoi ciągle brudne, jednak to przez mojego pecha(zawsze jak umyje to pada śnieg:)) Czyszczenie 1 klasa:) tylko takie małe pytanie, jaki ty robisz przebieg w miesiącu?
Rekomendowane odpowiedzi