Keil Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 ciężko coś z siebie wydusić, rewelacja to małe słowo ta praca pokazuje mi najlepiej jak długa droga jeszcze przede mną ps: znów ktoś dał na wykop i efekt na forum: "Najwięcej użytkowników 494 było obecnych Dzisiaj 20:11"
Moderator krd Opublikowano 8 Września 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Ciezko cokolwiek napisac. Przezycia lepsze niz po wiekszosci filmow, ktore obecnie graja w kinach. Przez Ciebie mam teraz duzo wieksza motywacje demontazu blotnikow
Administrator Evo Opublikowano 9 Września 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Temat przywrócony do życia, zobaczymy na jak długo
Piotrek_S Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Temat przywrócony do życia, zobaczymy na jak długo Temat żyje, ale fotki padły
miHoo79 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Justyna fotki nie banglają....
Justyna Opublikowano 9 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 dla tych co nie obejrzeli już są fotki
Vein Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Justyna, robota pełna profeska Jestem pełen podziwu zaangażowania i dbałości o detale. Czekam na dalszy ciąg.
kolargol Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 na prawdę miazga szczegółowość i nakład pracy powalają
miHoo79 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Justyna.... no nie ma słów normalnie
renovatio Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Jestem pod dużym wrażeniem Dziewczyno, chciałbym mieć tyle samozaparcia co ty masz!! Fotki mówią same za siebie, praca rewelacyjna
Denzkit Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Cud, miód - dziewczyna - malina XDD. Jedno "ale" - Po co malowałaś zaciski skoro i tak ich nie widać ?, chyba że planujesz jakieś fele wrzucić ,
Justyna Opublikowano 9 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Jedno "ale" - Po co malowałaś zaciski skoro i tak ich nie widać ?, chyba że planujesz jakieś fele wrzucić , zamierzam kupić alufelgi jak tylko uzbieram pieniążki a pomalowałam teraz bo nie lubię jak coś brzydko wygląda i tyle Ps. dziękuję wszystkim za miłe komentarze
Denzkit Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 No to nie ma zadnego "ale" . Idealna praca. CzekamY na dalszy ciąg!
interno Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 To ile pracy włożyłaś w auto jest dla mnie szokiem - myślałem że to ja lubię się "spuszczać" przy sprzątaniu auta. To jest jakiś szok. Ale jedno mi sie nie spodobało - oklejenie tarcz było mało dokładne i pomalowałaś ranty tarcz. Pewnie że dla jakości hamowania nie ma to znaczenia, oraz pod kołami stalowymi nie widać tego, ale jakoś tak nie do końca super to wyszło. Za to auto posprzątane jest tak, ze trzeba papcie zakładać Pozdrawiam i gratuluje
MM.MM Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Wszystko super tylko że jeden deszcz wszsytko popsuje, tak to jest z nadkolami. Ps. Ja bym się bał smarować śruby do kół
Justyna Opublikowano 9 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Ale jedno mi sie nie spodobało - oklejenie tarcz było mało dokładne i pomalowałaś ranty tarcz. Pewnie że dla jakości hamowania nie ma to znaczenia, oraz pod kołami stalowymi nie widać tego, ale jakoś tak nie do końca super to wyszło. te nierówności zostały starte przez klocki hamulcowe i teraz jest idealne kółeczko jak będę myła auto jeszcze przy korekcie to zrobię fotkę sam zobaczysz Ps. Ja bym się bał smarować śruby do kół ten smar to inaczej pasta miedziowa, zapobiega zapiekaniu się śrub. Od 6 lat są tak smarowane śruby w poldku i nigdy się nie odkręciły
piterka9 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Zaje2bista relacja i efekty. Piękna i sumienna robota. Ta kierke to proponuje obszyc skorą. Kosztuje kolo 50zl i ladnie sie prezentuje. Dobra robota . Az chyba sam ogarne nadkola w swojej Asterce
quadrifoglio Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 I pomyśleć że to dopiero początek relacji Wyszło super
Moderator rychu Opublikowano 9 Września 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Ja zobaczyłem dopiero teraz bo wczoraj komp nie wytrzymał takiej ilości zdjęć i odwiedzających Ale na prawdę warto było poczekać i obejrzeć taką super relację. Podziwiam Twój zapał do tak dokładnego mycia elementów które szybko tracą blask bo ja jakoś nie mam serca do nadkoli wolę lakier i wnętrze Czekam na więcej i życzę dobrej pogody żeby prace mogły przebiegać bezstresowo...
damian Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Wczoraj nie było mi dane obejrzeć, ale dzisiaj się udało Jestem pod WIELKIM wrażeniem
michalk86 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Bardzo fajna praca, mam pytanie troche z innej beczki. Gdzie kupowalas dywaniki? ASO czy moze jakis sprzedawca na alledrogo lub cos pokrewnego? Widze, ze sa dopasowane konkretnie do tego modelu, sam szukam czegos podobnego tylko do vectry b.
stefino Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 W morde wuja.... normalnie pozamiatane... dalej jestem pod ogromnym wrażeniem że tego wszystkiego dokonała niewiasta.. To kiedy wstawisz fotkę Toledo z zadowoloną właścicielką?
miHoo79 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Wszystko super tylko że jeden deszcz wszsytko popsuje, tak to jest z nadkolami. Ps. Ja bym się bał smarować śruby do kół A ja balbym sie nie robic tego.. SMAR miedziany jest do tego idealny, nie ma problemu z zapiekaniem oraz ze sciaganiem felgi.. jest wrecz zalecany...
Rekomendowane odpowiedzi