Camel- Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Ubezpieczyciel na pewno sobie znajdzie taki powód do niewypłacenia odszkodowania w razie stłuczki czy wypadku, bo przecież Cie nie było widać. To co, że przeciwmgielne nie należą do minimalnego wymaganego wyposażenia samochodu. Mod bardzo fajny, dobrze kombinujesz z wozem, tylko w pewnym momencie musisz się zastanowić czy auto ma wyglądać czy dobrze się nim jeździć. A wtedy już niedaleka droga do gwintu. Zbyt duży bandziur bez gleby słabo wygląda. Ale z glebą jeździ się słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Ubezpieczyciel na pewno sobie znajdzie taki powód do niewypłacenia odszkodowania w razie stłuczki czy wypadku, bo przecież Cie nie było widać. To co, że przeciwmgielne nie należą do minimalnego wymaganego wyposażenia samochodu.Mod bardzo fajny, dobrze kombinujesz z wozem, tylko w pewnym momencie musisz się zastanowić czy auto ma wyglądać czy dobrze się nim jeździć. A wtedy już niedaleka droga do gwintu. Zbyt duży bandziur bez gleby słabo wygląda. Ale z glebą jeździ się słabo. No ja cię proszę Kwestia przyzwyczajenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Camel-, dziwnie kombinujesz. Przeciwmgielne nie są wymagane, więc nie mogą stanowić podstaw do nie wypłacenia odszkodowania etc. Tak samo, jakbyś strzelił kogoś przodem, a ktoś zarzuca Ci, że nie miałeś włączonych przeciwmgielnych z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krz_p Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Do tego rurki od S3 rurki zostają te co masz, wystarczy rozkuć końcówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 U mnie zostały zupełnie, bez rozkuwania. Rozkuwać trzeba było w rocznikach 2009-2010, od 2011 są wsadzone te same, co są w S3. Dlatego rurki od S3 leżą w garażu i niszczeją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Camel- chyba muszę Cie przewieść Polo teraz : p Oświadczam wszem i wobec NA GLEBIE DA SIĘ JEŹDZIĆ, osobiście jeżdżę szybciej niż bez, ale dlużej niż tydzień się nie da geno jak założysz dobry gwint to wielkiej tragedii nie będzie, jeździłem A4 kombi na gwincie KW i powiem, że lepiej niż w kadecie na dobitej serii . No ale to już kasa, chociaż dobre amory do sciro nowego też pewnie tanie nie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Wstydziłbym się wsiadać do takiego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 z szacunku do Twojego gustu nic nie powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Ja też... bo felga. Może i rarytasik ale fuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 weź to Panie doczyść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Trzeba było doprowadzić do porządku po zimie. 17stki poszły weg, wpadły 18 Zoll strejt from R. Ogólnie wiadomo, nie ma spasu, nie leży jak suka przy panu czy jak na piczy kłak, aleee... mi się podoba Na zdjęciach tego już nie uwieczniałem, ale wczoraj i częściowo dziś felgi zabezpieczone C5tką, na oponkach położyłem Endurance. Kilka fotek przed robótką : Gruz w środku Na początek Prickbort, za dużo do usuwania nie było, ale Tutaj już piana, Magi do pełnej Glorii jakoś na oko ze 100-120 ml Czas przejść do odkurzania całości : Potem już dalej jazda z myciem Wnętrze odkurzone, szyby Megsem przemyte, na desce i plastikach Zymöl Vinyl, najpierw oczywiście przemyte APC Tutaj starałem się zrobić małe fifti/fifti, gtechniq na plastiku : No i tutaj można już zacząć scrollować. Nie wrzucałem wosku, bo po umyciu ręcznym coś tam odżył. Wrzuciłem za to QD i o dziwo nie jest to Sonax Rapidwaxx tym razem Schowany czeka na ... Zimówkami też trochę się zająłem. Zdziwiła mnie różnica między przednią a tylną osią. Przednie opony mają no widać ile bieżnika W poniedziałek jadę na zmianę, bo nowe 2 sztuki już leżą w garażu Dostały oprysk z Glorii, 100 Tenzi do tego 50 Magi. Potem pędzelkowanie, poprawka i końcowe pędzelkowanie : Ogólnie nie ma bidy, ale runda druga pozwoli na końcowe odszczurzenie : Się chciało jarać ciapa to Ale jak to mówią, jeszcze ze 2 sezony polata Ogólnie już po zrobieniu zdjęć ogarnąłem, że zapomniałem o wydechu. Oczywiście nadrobiłem co trzeba było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 super w końcu masz normalną pianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 JAK na VW to job! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Paweł, czekam aż wrzucisz "TĄ" emotkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Te zimówki to jeszcze spokojnie na allegro sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 uff widze, że nie ja jedyny mam gruz w środku nic Ci sie nie dzieje z kostką brukową jak dostaje tych różnych specyfików? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Kurde, to scirocco jest 4 osobowe? Tyle czasu żyłem w przekonaniu że 5cio... Da radę zrobić 5cio, tak jak w przypadku Twingo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Nie, tylko i wyłącznie 4 osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Kurde, to scirocco jest 4 osobowe? Tyle czasu żyłem w przekonaniu że 5cio... Da radę zrobić 5cio, tak jak w przypadku Twingo? Sorry za ot ale jak w twingo da sie 5 osób zarejestrować .. od zawsze twingo było 4 osobowe czyli jest jak Rocco Geno fotki kozak ... przy najbliższym spocie Przed rocco będzie klęcznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 geno, ledwo co wiosna przyszła, a Geno już "Lato" w podtytule poczuł. Sćiroko jee bomba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Szczegóły, lato to lato, oby nie wrócił śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi